Kirjaudu:


Valitse kaupunki

Haluatko sykettä elämään?

Rekisteröidy tästä!

Palvelut


SYKETTÄ-palvelut

SYKETTÄ-liikuntapalveluiden perustana on ajatus siitä, että korkeakoululiikunta kuuluu tasapuolisesti kaikille korkeakoulujen opiskelijoille ja henkilöstön jäsenille. Päämääränä on tarjota tasa-arvoiset ja monipuoliset liikuntapalvelut. Monipuolisen ja edullisen liikuntatarjonnan lisäksi SYKETTÄ-korkeakoululiikunta tarjoaa myös terveellistä ja liikunnallista elämäntapaa edistäviä palveluja.

Liikuntaneuvonta on yksilöohjauksessa tapahtuvaa terveyden ja hyvinvoinnin edistämistä, jonka kohderyhmään kuuluvat terveytensä kannalta liian vähän liikkuvat Joensuun korkeakoulujen opiskelijat. Liikuntaneuvontaan ohjataan opiskeluterveydenhuollon kautta. Aktiivinen arki -pienryhmä on vaihtoehto yksilölliselle liikuntaneuvonnalle.

Liiallisen istumisen vähentämiseksi toteutamme korkeakouluissa Pylly ylös -toimintaa. Opiskelijoiden joukosta valitut Pylly ylös -lähettiläät toimivat taukoliikunnan puolestapuhujina ja asennekulttuurin muuttajina Joensuun korkeakouluissa. Kannustamme korkeakoulujen opiskelijoita ja henkilöstöä myös omatoimiseen taukoliikuntaan korkeakouluille rakennetuilla puuhanurkilla, joissa voi itsenäisesti toteuttaa taukoliikuntaa.

Korkeakoulujen opiskelijoista ja henkilöstöstä kootun Susitiimin jäsenet tekevät käyttäjille tutuksi liikuntapalveluita ja kertovat omista kokemuksistaan palveluiden käyttäjinä. Tarkoituksena on madaltaa kynnystä osallistua SYKETTÄ-tunneille ja jakaa tietoa eri tuntien tuntikäytännöistä.

Jos olet jo aloittanut liikkumisen, mutta kaipaat siihen kaveria tai pienryhmää, voit laittaa hakemuksen liikuntakaveripalveluun. Sen avulla haluamme yhdistää samoista liikuntaharrastuksista kiinnostuneita. Liikuntakaveripalvelu on avoin kaikille Joensuun korkeakouluopiskelijoille.

Kaikki SYKETTÄ-käyttäjät voivat lainata liikuntavälineitä veloituksetta. Välineet löytyvät ISYYn toimistolta SYKKEEN liikuntaneuvontahuoneesta. Liikuntavälineiden laina-aika on yksi viikko.