Kirjaudu:


Valitse kaupunki

Rekisteröidy tästä!

Register here!

Palvelut


SYKETTÄ-palvelut

Monipuolisen ja edullisen liikuntatarjonnan lisäksi SYKETTÄ-korkeakoululiikunta tarjoaa myös terveellistä ja liikunnallista elämäntapaa edistäviä palveluja. Kaikki palvelut ovat SYKETTÄ-käyttäjille ilmaisia.

Liikuntaneuvonta on yksilöohjauksessa tapahtuvaa terveyden ja hyvinvoinnin edistämistä, jonka kohderyhmään kuuluvat terveytensä kannalta liian vähän liikkuvat Joensuun korkeakoulujen opiskelijat. Liikuntaneuvontaan ohjataan opiskeluterveydenhuollon kautta. Aktiivinen arki -pienryhmä on vaihtoehto yksilölliselle liikuntaneuvonnalle.

Liiallisen istumisen vähentämiseksi toteutamme korkeakouluissa Pylly ylös -toimintaa. Opiskelijoiden joukosta valitut Pylly ylös -lähettiläät toimivat taukoliikunnan puolestapuhujina ja asennekulttuurin muuttajina Joensuun korkeakouluissa. Kannustamme korkeakoulujen opiskelijoita ja henkilöstöä myös omatoimiseen taukoliikuntaan korkeakouluille rakennetuilla puuhanurkilla, joissa voi itsenäisesti toteuttaa taukoliikuntaa.

Korkeakoulujen opiskelijoista ja henkilöstöstä kootun Susitiimin jäsenet tekevät käyttäjille tutuksi liikuntapalveluita ja kertovat omista kokemuksistaan palveluiden käyttäjinä. Tarkoituksena on madaltaa kynnystä osallistua SYKETTÄ-tunneille ja jakaa tietoa eri tuntien tuntikäytännöistä.

Jos olet jo aloittanut liikkumisen, mutta kaipaat siihen kaveria tai pienryhmää, voit laittaa hakemuksen liikuntakaveripalveluun. Sen avulla haluamme yhdistää samoista liikuntaharrastuksista kiinnostuneita. Liikuntakaveripalvelu on avoin kaikille Joensuun korkeakouluopiskelijoille.

Kaikki SYKETTÄ-käyttäjät voivat lainata liikuntavälineitä veloituksetta. Välineet löytyvät ISYYn toimistolta SYKKEEN liikuntaneuvontahuoneesta. Liikuntavälineiden laina-aika on yksi viikko.