Kirjaudu:


Valitse kaupunki

Haluatko sykettä elämään?

Rekisteröidy tästä!

SYKETTÄ Appro


Mikä on SYKETTÄ Appro?

Kerää liikuntasuorituksia, tutustu SYKETTÄ-liikuntapalveluihin, löydä liikunnan ilo ja voita mahtavia palkintoja!

SYKETTÄ Appro on Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan (ISYY), Karelia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta POKAn ja Savonia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta SAVOTTAn yhdessä SYKETTÄ-liikuntapalveluiden kanssa järjestämä liikunta-appro Joensuun ja Kuopion korkeakouluopiskelijoille. SYKETTÄ Appro järjestetään syyslukukauden alussa osana korkeakoululiikunnan ilmaisia kokeiluviikkoja.

SYKETTÄ Appron perusajatuksena on kerätä liikuntasuorituksista appropassiin merkintöjä osallistumalla SYKETTÄ-liikuntatarjonnan lajeihin, joista jokainen suoritus on yhden merkinnän arvoinen. Appropassin palauttaneet saavat suoritusmäärää vastaavan tutkintotason haalarimerkin seuraavasti:

2-3 merkintää = Puuskuttava Pronssi
4-6 merkintää = Huhkiva Hopea
7-9 merkintää = Kunnokas Kulta
10+ merkintää = Timmi Timantti

Jokainen passin palauttanut osallistuu arvontaan, josta voi voittaa mahtavia palkintoja. SYKETTÄ Approon osallistuvilla on käytettävissä kaikki SYKETTÄ-liikuntapalvelun ohjatut tunnit ellei toisin mainita. Approon kuuluvat myös sellaiset palloiluvuorot, joissa on paikalla ohjaaja/vastuuhenkilö. SYKETTÄ Appron kunniaksi järjestämme myös upeita ekstratunteja.

Osallistumisohjeet

1. Rekisteröidy käyttäjäksi nettisivuilla tai mobiilisovelluksessa. Ilmaisen appropassin voit noutaa joko ISYYn tai POKAn toimistolta.

2. Ilmoittaudu tunnille etukäteen nettisivujen tai mobiilisovelluksen liikuntakalenterin kautta.

3. Ole ajoissa tunnilla! Ota mukaan liikuntasuoritukseen tarvittavat välineet. Voit tarkastaa lajikohtaiset välineet liikuntakalenterista ko. tunnin lisätiedoista.

4. Muista ottaa appropassi mukaan ja näyttää se tunnin jälkeen ohjaajalle. Ohjaaja antaa osallistujalle suoritusmerkinnän appropassiin.

5. Jokainen liikuntasuoritus oikeuttaa yhteen merkintään. Samasta lajista voi saada korkeintaan kaksi merkintää.

6. Päivän aikana saa osallistua niin moneen lajiin kuin haluaa. Suoritusmerkintöjä voi kerätä ilmaisten kokeiluviikkojen ajan.

7. Palauta appropassi kampustoimistolle SYKETTÄ Appron jälkeisellä viikolla. Huolehdithan, appropassistasi löytyy yhteystiedot, jos haluat osallistua arvontaan. Kampustoimistolta saat suoritusmäärää vastaavan haalarimerkin.