Kirjaudu:


Valitse kaupunki

Rekisteröidy tästä!

Register here!

SYKETTÄ-mobiilisovellus


Miksi mobiilisovellus?

Mobiilisovellus on tätä päivää! SYKETTÄ-liikuntakalenterin laajaa valikoimaa on hieman epäkäytännöllistä selata puhelimen selaimella ja sivujen lataamiseen voi kulua hitaammalla yhteydellä paljonkin aikaa. Mobiilisovellus tekee ilmoittautumisesta ja ilmoittautumisten hallinnasta helppoa ja nopeaa. Lisäksi sovelluksessa on mobiilitarra, jota voit käyttää korttiin liimattavan tarran sijasta tai rinnalla.

Mobiilisovelluksen avulla SYKETTÄ-tarran ostamisesta tulee helpompaa, kun tarraa ei enää välttämättä tarvitse hakea toimipisteestä. Sovellus on saatavana Google Play-kaupasta Android-laitteille ja App Storesta iOS-laitteille. Sovellus on ilmainen ja löytyy nimellä Sykettä Joensuu.

Sovelluksen ominaisuudet

1 – Liikuntakalenteri

Kalenterin selaus toimii intuitiivisesti vierittämällä ruutua alas, ylös ja sivuille. Kokeile myös suodattimia , joilla voit etsiä vain tietyn tyyppisiä liikuntatapahtumia! Oikean alanurkan symbolia  painamalla saat esiin mobiilitarrasi.

2 – Oma kalenteri

Tsekkaa nopeasti mihin vuoroille ja tunneille olet ilmoittautunut. Peruminen tapahtuu myös vikkelästi oman kalenterin kautta, jos et ehdikään mukaan. Tunneille ilmoittautuneille sovellus lähettää muistutusviestin kolme tuntia ennen tunnin alkamisaikaa.

3 – Info ja uutiset

Tästä löydät tärkeimmän infon liittyen kuluvan vuoden tarran hankintaan ja voimassaoloaikaan sekä Facebook-sivujen syötteen.

4 – Oma tarra

Mobiilitarran voit näyttää aina, kun sinulta pyydetään SYKETTÄ-tarran esittämistä. Olethan kuitenkin varautunut todistamaan henkilöllisyytesi sitä pyydettäessä esimerkiksi kuvallista opiskelijakorttia tai muuta henkilöllisyystodistusta näyttämällä.

Usein kysytyt kysymykset

Miksi en pääse kirjautumaan sovellukseen?

– Tunnus väärin → tarkista, että kirjoitit tunnuksesi oikein, opiskelijoilla loppuosa joko @student.uef.fi tai @edu.karelia.fi
– Unohtunut salasana  → käytä salasanan vaihtolinkkiä
– Päivittyneet käyttöehdot → käytävä hyväksymässä nettisivuille kirjautumalla

Sovellus sanoo: ”Olet rekisteröitynyt toiseen kaupunkiin. Kirjaudu oikeaan applikaatioon.”

– Käytössäsi on SYKETTÄ Kuopion mobiilisovellus → lataa SYKETTÄ Joensuu
– Tunnus väärin → tarkista, että kirjoitit tunnuksesi oikein, opiskelijoilla loppuosa joko @student.uef.fi tai @edu.karelia.fi
– Salasana väärin → käytä salasanan vaihtolinkkiä

Salasanan palautus ei onnistu

– Ilmoittamasi sähköpostiosoite ei ole toiminnassa
– Sähköpostiosoitteesi loppuosa on väärin, opiskelijoilla sen tulee olla joko @student.uef.fi tai @edu.karelia.fi
– Ota yhteyttä osoitteeseen vapaa-aika@isyy.fi