Kirjaudu:


Valitse kaupunki

Rekisteröidy tästä!

Register here!

Ilmaiset kokeiluviikot


Mitä ovat ilmaiset kokeiluviikot?

SYKETTÄ tarjoaa syksyisin ja keväisin lukukauden alussa mahdollisuuden kokeilla liikuntapalveluita ilman voimassa olevaa liikuntatarraa. Ilmaisia kokeiluviikkoja vietetään kaksi kertaa vuodessa, syyskuussa ja tammikuussa kahden ensimmäisen viikon ajan. Ilmaisten kokeiluviikkojen päättymisen jälkeen kaikilla käyttäjillä tulee olla voimassa oleva liikuntatarra.

Miten pääsen liikkumaan ilmaisten kokeiluviikkojen aikana?

Jokaisen uuden käyttäjän tulee rekisteröityä SYKETTÄ-sivuilla ennen palveluiden käytön aloittamista. Aiemmin rekisteröityneiden käyttäjien ei tarvitse rekisteröityä uudelleen. Ilmaisten kokeiluviikkojen aikana liikuntakalenterin tunneille voi ilmoittautua ilman voimassa olevaa liikuntatarraa. Jokaiselle tunnille tulee ilmoittautua myös ilmaisten kokeiluviikkojen aikana.

HUOM! Ilman SYKETTÄ-tarraa, ilmaisten kokeiluviikkojen aikana tunneille ja vuoroille voi ilmoittautua vain nettisivujen liikuntakalenterin kautta.

Poikkeukset

Portti54, Tikkartinteen kuntosali ja Joensuu Areenan kuntosali eivät kuulu ilmaisten kokeiluviikkojen tarjontaan. Emme luovuta näille kuntosaleille kulkuoikeuksia henkilöille, joilla ei ole voimassa olevaa SYKETTÄ-tarraa.