Kirjaudu:


Valitse kaupunki

Haluatko sykettä elämään?

Rekisteröidy tästä!

Ilmaiset kokeiluviikot


Mitä ovat ilmaiset kokeiluviikot?

SYKETTÄ tarjoaa syksyisin ja keväisin lukukauden alussa mahdollisuuden kokeilla liikuntapalveluita ilman voimassa olevaa liikuntatarraa. Ilmaisia kokeiluviikkoja vietetään kaksi kertaa vuodessa, syyskuun ja tammikuussa kahden ensimmäisen viikon ajan. Ilmaisten kokeiluviikkojen päättymisen jälkeen kaikilla käyttäjillä tulee olla voimassa oleva liikuntatarra.

Miten pääsen liikkumaan ilmaisten kokeiluviikkojen aikana?

Jokaisen uuden käyttäjän tulee rekisteröityä SYKETTÄ-sivuilla ennen palveluiden käytön aloittamista. Aiemmin rekisteröityneiden käyttäjien ei tarvitse rekisteröityä uudelleen. Ilmaisten kokeiluviikkojen aikana liikuntakalenterin tunneille voi ilmoittautua ilman voimassa olevaa liikuntatarraa. Jokaiselle tunnille tulee ilmoittautua myös ilmaisten kokeiluviikkojen aikana.

Poikkeukset

Joensuu Areenan käyttö ei kuulu ilmaisiin kokeiluviikkoihin, vaan SYKETTÄ-maksu tulee olla maksettuna myös ilmaisten kokeiluviikkojen aikana siellä liikuttaessa (ei koske Crosstraining-tuntia).

Tikkarinteen salille emme luovuta kulkulätkiä henkilöille, joilla ei ole voimassa olevaa SYKETTÄ-tarraa. Ilmaisten kokeiluviikkojen aikana salia voi kutenkin käyttää ilman SYKETTÄ-tarraa, mikäli pääsee salille sisälle esim. kulkutunnisteen omistavan kaverin seurassa.