Kirjaudu:


Valitse kaupunki

Haluatko sykettä elämään?

Rekisteröidy tästä!

Vapaat vuorot ja perhevuorot


Vapaat vuorot

Liikuntakalenterista löytyy viikonloppuisin vapaita vuoroja, joille ilmoittautumalla saa käyttöönsä yhden lohkon. Ilmoittautunut voi pyytää pelikavereita mukaansa yhdelle lohkolle ja ilmoittautunut vastaa lohkon käytöstä. Kaikilla vuorolle osallistuvilla tulee olla voimassa oleva SYKETTÄ-liikuntatarra.

Perhevuorot

Liikuntakalenteri sisältää viikonloppuisin myös avoimia perhevuoroja. Perhevuorolle tulevilla perheillä riittää, että yhdellä perheenjäsenellä on voimassa oleva SYKETTÄ-liikuntatarra. Vuoron varannut henkilö on vastuussa kyseisestä vuorosta ja sinne tulevista henkilöistä.

Syksyn 2020 vapaat vuorot ja perhevuorot

Viikonlopun vapaille vuoroille ja perhevuoroille tulee ilmoittautua etukäteen liikuntakalenterin kautta. Viikonlopun vuorot Normaalikouluilla tulee varata aina kyseisen viikon perjantaihin klo 12 mennessä. Mikäli ko. vuorolle ei ole ilmoittautumisia, se perutaan ja ovet ajastetaan lukkoon. Mikäli huomaat, ettet pääse vuorolle, muistathan peruuttaa ilmoittautumisesi ajoissa. Tarkemmat ohjeet vuorojen varaamisesta löydät liikuntakalenterista.

Vapaat vuorot ja perhevuorot on värikoodattu tarjontataulukkoon viikonlopulle. Löydät kaikki vuorot täältä.