Kirjaudu:


Valitse kaupunki

Haluatko sykettä elämään?

Rekisteröidy tästä!

Vapaat vuorot ja perhevuorot


Vapaat vuorot

Liikuntakalenterista löytyy viikonloppuisin vapaita vuoroja, joille ilmoittautumalla saa käyttöönsä yhden lohkon. Ilmoittautunut voi pyytää yhden (1) pelikaverin mukaansa yhdelle lohkolle ja ilmoittautunut vastaa lohkon käytöstä. Kaikilla vuorolle osallistuvilla tulee olla voimassa oleva SYKETTÄ-liikuntatarra.

Perhevuorot

Liikuntakalenteri sisältää viikonloppuisin myös perhevuoroja. Perhevuorolle tulevilla perheillä riittää, että yhdellä perheenjäsenellä on voimassa oleva SYKETTÄ-liikuntatarra. Vuorolle saa tuoda korkeintaan kaksi perheenjäsentä. Vuoron varannut henkilö on vastuussa kyseisestä vuorosta ja sinne tulevista henkilöistä.

Liikuntakalenterissa on myös perhesulkapallovuoroja. Perhesulkapallovuoron varannut saa ottaa pelikaverikseen yhden (1) perheenjäsenen, jolla ei ole SYKETTÄ-tarraa. Vuoron varanneella tulee voimassaoleva palloilu- tai ryhmäliikuntatarra.

Lukuvuoden 2021-2022 vapaat vuorot ja perhevuorot

Viikonlopun vapaille vuoroille ja perhevuoroille tulee ilmoittautua etukäteen liikuntakalenterin kautta. Viikonlopun vuorot Normaalikouluilla tulee varata aina kyseisen viikon perjantaihin klo 12 mennessä. Mikäli ko. vuorolle ei ole ilmoittautumisia, se perutaan ja ovet ajastetaan lukkoon. Mikäli huomaat, ettet pääse vuorolle, muistathan peruuttaa ilmoittautumisesi ajoissa. Tarkemmat ohjeet vuorojen varaamisesta löydät liikuntakalenterista.

Vapaat vuorot ja perhevuorot on värikoodattu tarjontataulukkoon viikonlopulle. Löydät kaikki vuorot täältä.