Kirjaudu:


Valitse kaupunki

Rekisteröidy tästä!

Register here!

Kuntosalit


Neljä kuntosalia

SYKETTÄ-korkeakoululiikunnalla on käytössä neljä kuntosalia: uusi kuntosali Portti54, Auroran kuntosali yliopistolla, Tikkarinteen kuntosali ammattikorkeakoululla sekä Joensuu Areenan kuntosali. Kuntosalien käyttö edellyttää voimassaolevaa SYKETTÄ-liikuntatarraa. Kuntosalivuoroille ei tarvitse erikseen ilmoittautua liikuntakalenterin kautta.


Portti54

Sijainti


Portti54 sijaitsee osoitteessa Tulliportinkatu 54, 80130 Joensuu. Samassa rakennuksessa sijaitsee Nuorisoverstas sekä Combat Heaven. Kulku kuntosalille tapahtuu rakennuksen oikealta sivulta. Kuntosalille kuljetaan kulkutunnisteella tai mobiiliavaimella (katso lunastusohjeet alempaa). Pukuhuoneet sijaitsevat kuntosalille sisään tultaessa oikealla vapaiden painojen puolella.


Perustiedot tilasta

Salin koko on noin 300m² ja sieltä löytyy neljä erillistä treenipuolta: lämmittelytila, laitepuoli, vapaiden painojen puoli ja venyttelytila. Lisäksi salilla on kaksi pukukoppia, suihkut, kaksi vessaa sekä keittiötila. Salilta löytyy uudet laitteet ja välineet monipuoliseen harjoitteluun.

Muistettavaa:

– Ne opiskelijat, joilla on kirjaston kulkutunniste sekä UEF:n henkilökunta, voivat pyytää kulkuoikeuden aktivoimista fyysiseen kulkutunnisteeseen erillisellä hakulomakkeella
– Karelian opiskelijat ja henkilökunta sekä UEF:n opiskelijat, joilla ei ole kirjaston kulkutunnistetta, voivat pyytää mobiiliavaimen aktivoimista erillisellä hakulomakkeella
– Saapumalla treenaamaan kuntosalille jokainen käyttäjä sitoutuu noudattamaan kuntosalin sääntöjä
– Salilla saa käyttää vain sisäliikuntaan tarkoitettuja kenkiä
– Valot sammuvat automaattisesti

Ohjeet mobiiliavaimen lataamiseen

HUOM! Portti54:n kulkulupapyynnöt kesäksi tulee tehdä 15.6.2023 mennessä erillisellä lomakkeella. Kesän aikana kulkulupapyyntöjä ei käsitellä. Portti54:n kulkulupa on voimassa SYKETTÄ-tarran voimassaoloajan mukaisesti:
– Lukuvuoden 2022-2023 sekä kevään 2023 tarrojen kulkuluvat ovat voimassa 31.8.2023 saakka eikä uutta kulkulupaa tarvitse hakea
– Jos ostat syksyn 2023 tai lukuvuoden 2023-2024 tarran, tulee sinun hakea kulkulupa Portti54:lle määräaikaan 15.6.2023 mennessä

Aukioloajat

– Ma-su klo 4.30-23 (tiistaisin ohjattu ryhmä klo 15-16, jonka aikana laitepuoli ja venyttelytila ovat käytössä, mutta ryhmällä etuoikeus käyttää vapaiden painojen puolen kaikkia laitteita ja välineitä sekä laitepuolen peilin edustaa)


Auroran kuntosali

Sijainti


Auroran kuntosali sijaitsee Itä-Suomen yliopiston kampuksen Aurora-rakennuksessa osoitteessa Yliopistokatu 2, 80100 Joensuu. Kuntosalille pääsee, kun kävelee Aurora-rakennusten välistä takapihalle, kääntyy vasemmalle ja jatkaa kävelyä suoraan takapihan päätyyn asti. Tien päässä on rakennuksen ulko-ovi, josta sisään tultaessa mennään oikeanpuoleisesta ovesta sisään. Samasta ovesta kuljetaan myös Auroran saunatilaan. Kuntosalin ovi sijaitsee vasemmalla olevan lyhyen käytävän päässä. Pukuhuoneet sijaitsevat kuntosalille sisään tultaessa käytävän päässä oikealla.


Perustiedot tilasta

Auroran kuntosalilta löytyy hyvä peruslaitteisto kuntosaliharjoitteluun. Laitteiden lisäksi salilta löytyy penkkipunnerruspenkki sekä kyykkyteline. Sali sopii hyvin treenaamiseen niin laitteilla kuin vapailla painoillakin. Tankoja on viisi: kaksi 20kg tankoa, yksi 15kg tanko sekä kaksi mutkatankoa. Salilta löytyy myös dippiteline ja boxi. Laitteisto on turvallinen ja helppokäyttöinen!

Muistettavaa:

– Mikäli kuulut UEF:n henkilökuntaan ja olet ostanut SYKETTÄ-tarran verkkokaupan kautta, lähetä sähköpostia jollekin SYKETTÄ-työntekijöistä, ja pyydä meitä aktivoimaan kulkutunnisteeseen oikeus Auroran kuntosalille. Ennen aktivointia salille ei pääse ovien ollessa kiinni.
– Kuntosalin aukioloaikoja tulee noudattaa
– Salissa saa käyttää vain sisäliikuntaan tarkoitettuja kenkiä
– Salin viimeisen iltakäyttäjän tulee sammuttaa valot lähtiessään, valokatkaisijat löytyvät kuntosalin oven vierestä
– Mikäli et ole varma, onko sinun jälkeesi tulossa muita käyttäjiä, on aina oikein sammuttaa valot

Aukioloajat

Opiskelijat:

– Ma klo 7.00-16.00 (ovet menevät lukkoon klo 15.30)
– Ti klo 8.00-16.00 (ovet menevät lukkoon klo 15.30)
– Ke klo 7.00-16.30 (ovet menevät lukkoon klo 17)
– To klo 8.00-16.00 (ovet menevät lukkoon klo 15.30)
– Pe klo 7.00-16.00 (ovet menevät lukkoon klo 15.30)
– La suljettu
– Su suljettu

Sali suljettu aina myös arkipyhisin (esim. vappupäivä, itsenäisyyspäivä, loppianen, joulu…)

Henkilökunta:

– Ma-su klo 7.00-22.00 (poislukien ohjattu ryhmä ti klo 16.30-18 ja ke klo 16.30-18)


Tikkarinteen kuntosali

Sijainti


Tikkarinteen kuntosali sijaitsee Karelia-ammattikorkeakoulun Tikkarinne-kampuksen E-talon katutasossa (2. kerros) osoitteessa Tikkarinne 9, 80200 Joensuu. Kuntosalille pääsee, kun kävelee pääovesta sisään, suoraan käytävän päähän ja liukuoven jälkeen vasemmalle. Kuntosalille kuljetaan kulkutunnisteella (katso lunastusohjeet alempaa). Pukuhuoneet sijaitsevat kuntosalin ovesta tultaessa oikealla.


Perustiedot tilasta

Tikkarinteen kuntosali on Karelia-ammattikorkeakoulun fysioterapeutti-opiskelijoiden käyttämä opetussali. Kuntosali on pieni ja viihtyisä laitepainotteinen sali, jossa on mukavan rauhallista treenailla niin kokeneemman kuin aloittelevankin kuntosaliharrastajan. Kuntosalilta löytyy mm. smith-laite, jalkaprässi, hack-kyykkylaite, HUR-paineilmalaitteet, Kinesis-laite sekä reilusti käsipainoja ja kahvakuulia.

Muistettavaa:

– Opiskelijat voivat lunastaa kulkutunnisteen ISYYn toimistolta tai POKAn Tikkarinteen toimistolta 40 euron panttia vastaan
– Kulkutunnisteita on rajallinen määrä
– Karelia-amk:n henkilökunta voi pyytää Tikkarinteen vahtimestaria ohjelmoimaan omaan kulkutunnisteeseen kulkuoikeuden Tikkarinteen kuntosalille
– Tikkarinteeltä pitää poistua illalla viimeistään klo 21
– Sali on opetuskäytössä, joten kuntosalilaitteita tulee kohdella erityisen huolellisesti ja kuntosalin aukioloaikoja tulee noudattaa täsmällisesti
– Salissa saa käyttää vain sisäliikuntaan tarkoitettuja kenkiä
– Salin viimeisen iltakäyttäjän tulee sammuttaa valot lähtiessään, valokatkaisijat löytyvät kuntosalin oven vierestä
– Mikäli et ole varma, onko sinun jälkeesi tulossa muita käyttäjiä, on aina oikein sammuttaa valot

Aukioloajat

HUOM! Tikkarinteen kuntosali on suljettu kesällä 2023 remontin takia 17.5.-31.7.2023 välisen ajan.

– Ma klo 7.00-8.30, 16.00-17.00 ja klo 18.00-21.00
– Ti klo 7.00-8.30 ja 17.00-21.00
– Ke klo 7.00-8.30 ja 16.00-21.00
– To klo 7.00-8.30 ja 17.00-21.00
– Pe 7.00-8.30 ja 15.00-21.00
– La klo 7.00-21.00
– Su klo 7.00-21.00


Joensuu Areenan kuntosali

Sijainti


Joensuu Areenan kuntosali sijaitsee osoitteessa Mehtimäenaukio 2, 80110 Joensuu. Liikuntatiloihin kulku tapahtuu sisääntuloaulan oikealla puolella olevan pitkän käytävän päässä olevan alikulkutunnelin kautta. Käytävällä sijaitsevat myös miesten ja naisten pukuhuoneet. Kuntosali sijaitsee katsomoiden alapuolella juoksuradan vieressä etusuoralla.

Joensuu Areenalla pääsee treenaamaan vain ovikoodilla, joka laitetaan pukuhuoneille johtavan käytävän ovessa olevaan lukijaan. Kuntosalin koodia voi pyytää oheisen lomakkeen kautta. Koodeja lähetetään vähintään joka maanantai. Lähetämme koodin ainoastaan siihen sähköpostiosoitteeseen, jolla olet rekisteröitynyt SYKETTÄ-käyttäjäksi. Koodi on voimassa yhden lukukauden eli uusi koodi tulee pyytää aina uuden lukukauden alussa.

Hakulomake


Perustiedot tilasta

Kuntosali sopii erityisesti vapailla painoilla treenaaville. Areenan kuntosalilla treenaavat useat paikalliset yksilö- sekä joukkueurheilijat.

Liikuntakäyttö

Joensuu Areenan kuntosalia voi käyttää sen aukioloaikoina SYKETTÄ-tarralla aina, kun siellä ei ole etukäteen varattua vuoroa. Kuntosalin varaukset tulee aina tarkistaa ennakkoon Joensuun kaupungin omalta tilavaraussivustolta. Ajantasaisen varaustilanteen löydät Tilava Joensuu -varauskalenterista. Liikuntatiloissa noudatetaan Joensuun kaupungin liikuntatilojen käyttösääntöjä. VARATTUJEN VUOROJEN AIKANA SALILLE EI OLE LUVALLISTA MENNÄ.

Aukioloajat

Joensuu Areenan ajantasaiset aukioloajat löydät täältä.