Kirjaudu:


Valitse kaupunki

Haluatko sykettä elämään?

Rekisteröidy tästä!

Kuntosalit


Neljä kuntosalia

SYKETTÄ-korkeakoululiikunnalla on käytössä neljä kuntosalia: Auroran kuntosali yliopistolla, Tikkarinteen kuntosali ammattikorkeakoululla, Joensuu Areenan kuntosali ja syksyllä 2022 avautuva uusi kuntosali. Kuntosalien käyttö edellyttää voimassaolevaa SYKETTÄ-liikuntatarraa. Kuntosalivuoroille ei tarvitse erikseen ilmoittautua liikuntakalenterin kautta.

Auroran kuntosali

Sijainti

Auroran kuntosali sijaitsee Itä-Suomen yliopiston kampuksen Aurora-rakennuksessa osoitteessa Yliopistokatu 2, 80100 Joensuu. Kuntosalille pääsee, kun kävelee Aurora-rakennusten välistä takapihalle, kääntyy vasemmalle ja jatkaa kävelyä suoraan takapihan päätyyn asti. Tien päässä on rakennuksen ulko-ovi, josta sisään tultaessa mennään oikeanpuoleisesta ovesta sisään. Samasta ovesta kuljetaan myös Auroran saunatilaan. Kuntosalin ovi sijaitsee vasemmalla olevan lyhyen käytävän päässä. Pukuhuoneet sijaitsevat kuntosalille sisään tultaessa käytävän päässä oikealla.

Perustiedot tilasta

Auroran kuntosalilta löytyy hyvä peruslaitteisto kuntosaliharjoitteluun. Laitteiden lisäksi salilta löytyy penkkipunnerruspenkki sekä kyykkyteline. Sali sopii hyvin treenaamiseen niin laitteilla kuin vapailla painoillakin. Tankoja on viisi: kaksi 20kg tankoa, yksi 15kg tanko sekä kaksi mutkatankoa. Salilta löytyy myös dippiteline ja boxi. Laitteisto on turvallinen ja helppokäyttöinen!

Muistettavaa:

– Mikäli kuulut UEF:n henkilökuntaan ja olet ostanut SYKETTÄ-tarran verkkokaupan kautta, lähetä sähköpostia jollekin SYKETTÄ-työntekijöistä, ja pyydä meitä aktivoimaan kulkutunnisteeseen oikeus Auroran kuntosalille. Ennen aktivointia salille ei pääse ovien ollessa kiinni.
– Kuntosalin aukioloaikoja tulee noudattaa
– Salissa saa käyttää vain sisäliikuntaan tarkoitettuja kenkiä
– Salin viimeisen iltakäyttäjän tulee sammuttaa valot lähtiessään, valokatkaisijat löytyvät kuntosalin oven vierestä
– Mikäli et ole varma, onko sinun jälkeesi tulossa muita käyttäjiä, on aina oikein sammuttaa valot

Aukioloajat

Opiskelijat:

– Ma klo 7.00-16.00 (ovet menevät lukkoon klo 15.30)
– Ti klo 8.00-16.00 (ovet menevät lukkoon klo 15.30)
– Ke klo 7.00-17.00 (ovet menevät lukkoon klo 17)
– To klo 8.00-16.00 (ovet menevät lukkoon klo 15.30)
– Pe klo 7.00-16.00 (ovet menevät lukkoon klo 15.30)
– La suljettu
– Su suljettu

Sali suljettu aina myös arkipyhisin (esim. vappupäivä, itsenäisyyspäivä, loppianen, joulu…)

Henkilökunta:

– Ma-su klo 7.00-22.00 (poislukien ohjattu ryhmä ti klo 16.30-18 ja ke klo 17-18)

Tikkarinteen kuntosali

Sijainti

Tikkarinteen kuntosali sijaitsee Karelia-ammattikorkeakoulun Tikkarinne-kampuksen E-talon katutasossa (2. kerros) osoitteessa Tikkarinne 9, 80200 Joensuu. Kuntosalille pääsee, kun kävelee pääovesta sisään, suoraan käytävän päähän ja liukuoven jälkeen vasemmalle. Kuntosalille kuljetaan kulkutunnisteella (katso lunastusohjeet alempaa). Pukuhuoneet sijaitsevat kuntosalin ovesta tultaessa oikealla.

Perustiedot tilasta

Tikkarinteen kuntosali on Karelia-ammattikorkeakoulun fysioterapeutti-opiskelijoiden käyttämä opetussali. Kuntosali on pieni ja viihtyisä laitepainotteinen sali, jossa on mukavan rauhallista treenailla niin kokeneemman kuin aloittelevankin kuntosaliharrastajan. Kuntosalilta löytyy mm. smith-laite, jalkaprässi, hack-kyykkylaite, HUR-paineilmalaitteet, Kinesis-laite sekä reilusti käsipainoja ja kahvakuulia.

Muistettavaa:

– Opiskelijat voivat lunastaa kulkutunnisteen ISYYn toimistolta tai POKAn Tikkarinteen toimistolta 20 euron panttia vastaan
– Kulkutunnisteita on rajallinen määrä
– Karelia-amk:n henkilökunta voi pyytää Tikkarinteen vahtimestaria ohjelmoimaan omaan kulkutunnisteeseen kulkuoikeuden Tikkarinteen kuntosalille
– Tikkarinteeltä pitää poistua illalla viimeistään klo 21
– Sali on opetuskäytössä, joten kuntosalilaitteita tulee kohdella erityisen huolellisesti ja kuntosalin aukioloaikoja tulee noudattaa täsmällisesti
– Salissa saa käyttää vain sisäliikuntaan tarkoitettuja kenkiä
– Salin viimeisen iltakäyttäjän tulee sammuttaa valot lähtiessään, valokatkaisijat löytyvät kuntosalin oven vierestä
– Mikäli et ole varma, onko sinun jälkeesi tulossa muita käyttäjiä, on aina oikein sammuttaa valot

Aukioloajat

– Ma klo 7.00-8.30, 16.00-17.00 ja klo 18.00-21.00
– Ti klo 7.00-8.30 ja 17.00-21.00
– Ke klo 7.00-8.30 ja 16.00-21.00
– To klo 7.00-8.30 ja 17.00-21.00
– Pe 7.00-8.30 ja 15.00-21.00
– La klo 7.00-21.00
– Su klo 7.00-21.00

Joensuu Areenan kuntosali

Sijainti

Joensuu Areenan kuntosali sijaitsee osoitteessa Mehtimäenaukio 2, 80110 Joensuu. Liikuntatiloihin kulku tapahtuu sisääntuloaulan oikealla puolella olevan pitkän käytävän päässä olevan alikulkutunnelin kautta. Käytävällä sijaitsevat myös miesten ja naisten pukuhuoneet. Kuntosali sijaitsee katsomoiden alapuolella juoksuradan vieressä etusuoralla.

Joensuu Areenalla pääsee treenaamaan vain ovikoodilla, joka laitetaan pukuhuoneille johtavan käytävän ovessa olevaan lukijaan. Kuntosalia käyttävien tulee pyytää koodi erikseen SYKETTÄ-henkilöstöltä. HUOM! Riittää, että laitat viestin yhdelle SYKETTÄ-työntekijälle mutta, jos haluat laittaa meille kaikille, niin teethän sen yhdessä ja samassa viestissä, että emme turhaan lähetä kaikki erikseen samaa koodia sinulle! Emme lähetä koodeja Instagramin tai Whatsapin kautta vaan ainoastaan siihen sähköpostiosoitteeseen, jolla olet rekisteröitynyt SYKETTÄ-käyttäjäksi.

Perustiedot tilasta

Kuntosali sopii erinomaisesti vapailla painoilla treenaaville, mutta salilta löytyy myös kaikki peruslaitteet.  Areenan kuntosalilla treenaavat useat paikalliset yksilö- sekä joukkueurheilijat.

Liikuntakäyttö

Joensuu Areenan kuntosalia voi käyttää sen aukioloaikoina SYKETTÄ-tarralla aina, kun siellä ei ole etukäteen varattua vuoroa. Kuntosalin varaukset tulee aina tarkistaa ennakkoon Joensuun kaupungin omalta tilavaraussivustolta. Ajantasaisen varaustilanteen löydät Tilava Joensuu -varauskalenterista. Liikuntatiloissa noudatetaan Joensuun kaupungin liikuntatilojen käyttösääntöä. VARATTUJEN VUOROJEN AIKANA SALILLE EI OLE LUVALLISTA MENNÄ.

Aukioloajat

Joensuu Areenan ajantasaiset aukioloajat löydät täältä.

Uusi kuntosali Portti54 aukeaa syksyn 2022 aikana

Yliopistolle avataan uusi kuntosali, joka on pelkästään SYKKEEN käytössä. Laitetoimitukset ovat  harmillisesti viivästyneet ja toimittaja on ilmoittanut arvioidun toimitusajan marraskuulle.

Sijainti

Tulliportinkatu 54. Samassa rakennuksessa sijaitsee Nuorisoverstas sekä Combat Heaven. Kulku kuntosalille tapahtuu rakennuksen oikealta sivulta.

Perustiedot tilasta

Salin koko on noin 300m² ja sieltä löytyy 2 pukukoppia, suihkut, 2 vessaa sekä 3 erillistä treenipuolta: laitepuoli, vapaiden painojen puoli ja venyttelytila. Salin sisällä on erillinen huone, joka on paikallisen Snooker-seuran käytössä, he kulkevat tilaansa kuntosalin kautta.

Aukioloajat

Päivitetään myöhemmin. Alustavasti on sovittu, että sali olisi käytössä klo 7-23 kaikkina päivinä, mahdollisesti jatkossa jopa 24h.