Kirjaudu:


Valitse kaupunki

Rekisteröidy tästä!

Register here!

Opiskelija- ja henkilökuntaryhmien vakiovuorohaku lukuvuodelle 2021-2022

Kirjoitettu: 26.4.2021 11:24


Itä-Suomen yliopiston ja Karelia-ammattikorkeakoulun opiskelija- ja henkilökuntaryhmät voivat hakea itselleen vakiovuoroa SYKETTÄ-liikuntapalveluista lukuvuodelle 2021-2022. Vuorot alkavat pääsääntöisesti syyskuun alussa ja päättyvät toukokuun lopussa. Huomaathan, että muutokset ja peruutukset ovat mahdollisia. Kaikilla vuorojen käyttäjillä (mukaan lukien vastuuhenkilöt) tulee olla voimassa oleva SYKETTÄ-liikuntatarra.

Vain yksi hakemus / hakijataho. Kaikki myönnettävät vakiovuorot ovat pituudeltaan 55 minuutin mittaisia (esim. klo 18-18.55). Näin pystymme antamaan vakiovuoroja mahdollisimman monille hakijoille. Suosittelemme, että pienet ryhmät/ainejärjestöt (keskimäärin alle 10 kävijää per vuoro) hakevat vuoroa yhdessä toisen ryhmän/ainejärjestön kanssa. Vuorolla tulee olla 1-2 vastuuhenkilöä. Samat henkilöt eivät voi toimia vastuuhenkilönä useammalla vakiovuorolla. Vastuuhenkilö sitoutuu tarkistamaan vuorolla, että osallistujilla on voimassaoleva palloilu- tai ryhmäliikuntatarra, huolehtimaan vuoron yleisestä järjestyksestä sekä raportoimaan kävijämääriä. Vastuuhenkilö on edellytys vuoron myöntämiselle.

Hakulomake

Hakuaika päättyy 23.5.2021 klo 12:00.

Kaikki vuoroja hakeneet kutsutaan erikseen vuorojenjakotilaisuuteen, joka pidetään elokuussa. Tilaisuuden tarkka ajankohta ilmoitetaan kesäkuussa. Kaikille hakijoille tiedotetaan toteutuneista vuoroista jakotilaisuuden jälkeen.