Kirjaudu:


Valitse kaupunki

Rekisteröidy tästä!

Register here!

Liikuntatapahtuma

Potkunyrkkeily @Liikuntailtapäivä



Tiedot

Paikka Combat Heaven (Tulliportinkatu 54, 80130 Joensuu)
Ajankohta 4.10.2023 klo 12:15 - 13:45
Tyyppi Muu varaus
Osallistujia 16 / 20
Lisätietoja Potkunyrkkeily on erittäin monipuolinen urheilulaji, joka sopii kaikille ikään ja sukupuoleen katsomatta. Lajissa on kehittynyt kilpailutoiminta, mutta sen kuntoilumuodot ovat yhä suositumpia. Combat Heavenilla potkunyrkkeilyä voit harrastaa täysin kuntoilu- sekä kilpailumielessä. Potkunyrkkeilyssä harjoitat kehoasi kokonaisvaltaisesti.

Harjoituksiin kuuluu muun muassa lihaskunnon ja kestovoiman parantamista, nopeusharjoitteita, perustekniikkaa, paritekniikkaa, välineharjoittelua, otteluharjoituksia, nyrkkeilyharjoitteita ja venyttelyä. Potkunyrkkeilyä voi harrastaa myös ilman kilpailullisia tavoitteita. Harjoitella voi kohentaakseen kuntoa, parantaakseen koordinaatiokykyä, hankkiakseen paremman itsepuolustustaidon ja ennen kaikkea nauttiakseen mukavasta harrastuksesta reilujen harjoittelukavereiden kanssa.

Treeneihin mukaan tarvitset T-paidan, shortsit tai verkkarit sekä juomapullon.

Joensuun uusi kamppailulajisali "Combat Heaven - Hyvän mielen kamppailulajisali" on tunnettu rennosta ja reilusta ilmapiiristä. Harjoitukset eivät ole liian vakavia, tervetuloa mukaan!

Ohjaajana toimii Combat Heavenin päävalmentaja Jimi Miettinen.

Ilmoittautuminen


Tapahtumaan voivat osallistua
Osallistumiseen oikeuttavat liikuntatarrat
Tapahtumaan ilmoittautumisen voi perua viimeistään 4 tuntia ennen tapahtumaa.




Et voi ilmoittautua, koska et ole kirjautunut sisään!