Kirjaudu:


Valitse kaupunki

Rekisteröidy tästä!

Register here!

Syksyn 2020 liikuntakalenteri on julkaistu

Kirjoitettu: 17.8.2020 15:24


Syksyn 2020 liikuntakalenteri on nyt julkaistu! Liikuntatarjonta on jaettu ryhmäliikuntatarjontaan sekä palloilu-ja lajitarjontaan. Ryhmäliikuntatunnit alkavat porrastetusti 31.8. alkaen, kaikkien tuntien alkamisajankohdat voit käydä tarkistamassa liikuntakalenterista. Kaikki palloilu- ja lajivuorot alkavat 31.8. Tarjonta täydentyy vielä elokuun aikana ja muutokset kalenterissa ovat mahdollisia.

Tutustu syksyn 2020 ryhmäliikuntatarjontaan tästä.
Tutustu syksyn 2020 palloilu- ja lajitarjontaan tästä.

Ilmaiset kokeiluviikot

Syyskuun kahden ensimmäisen viikon aikana (31.8.-13.9.) vietetään ilmaisia kokeiluviikkoja, joiden aikana voit kokeilla SYKETTÄ-palveluita maksutta, ilman voimassa olevaa liikuntatarraa. Jokaiselle tunnille tulee kuitenkin ilmoittautua liikuntakalenterin kautta. Uusien käyttäjien tulee rekisteröityä SYKETTÄ-sivuilla ennen palveluiden käytön aloittamista. Aiemmin rekisteröityneiden käyttäjien ei tarvitse rekisteröityä uudelleen. Katso lisätiedot ilmaisista kokeiluviikoista täältä.

Oletko uusi käyttäjä?

SYKETTÄ-palveluiden käytön aloittaminen on helppoa! Ota haltuun SYKETTÄ ABC, josta löydät ohjeet rekisteröitymiseen, liikuntatarran ostamiseen ja tunneille ilmoittautumiseen.