Kirjaudu:


Valitse kaupunki

Rekisteröidy tästä!

Register here!

Liikuntatapahtuma

Ohjattu curling 2 @Liikuntailtapäivä



Tiedot

Paikka Curlinghalli (Linnunlahdentie 14, 80110 Joensuu)
Ajankohta 21.2.2023 klo 13:45 - 15:15
Tyyppi Muu varaus
Vastaava Ville-Pekka Timonen
Osallistujia 13 / 16
Lisätietoja Curling (järj. Joensuun Curling ry)

Ohjattua curlingia Joensuun curlinghallissa.
Hinta 10€ /1,5 h. Maksu hallille (tasaraha käteisellä tai MobilePay).

Paikkoja 10 per ryhmä.

Hallissa on wc-tilat ja lämpimät pukuhuoneet vaatteiden vaihtamista varten. Jokainen lajikokeilija on tapaturmavakuutettu. Jotta voimme varmistaa mahdollisimman turvallisen toimintaympäristön pyydämme odottamaan oman ryhmän vuoroa hallin ulkopuolella. Varusteiksi lämpimät talviurheiluvaatteet sekä sisäkengät.

Osoite: Linnunlahdentie 14 (raviradan vastapäätä)

Curling on jäällä pelattava skotlantilainen joukkuepeli, jossa liu’utetaan ja harjataan graniittikiviä tavoitteena saada mahdollisimman monta omaa kiveä pesään lähemmäksi kuin vastustajan kivet. Lajin valtamaa on Kanada, mutta sitä harrastetaan aktiivisesti myös monessa Euroopan maassa.

Curling on viime vuosina noussut Joensuussa suureen suosioon erityisesti opiskelijoiden keskuudessa, joten Joensuun Curling ry järjestää Sykettä-käyttäjille ohjatun curlingvuoron kerran viikossa. Curlingissa tarvittavat välineet saat lainaan hallilta, mutta ota mukaasi omat sisäpelikengät. Hallissa lämpötila on nollan tuntumassa, joten mukaan kannattaa pakata lämpimät urheiluvaatteet. Tervetuloa!

Innostu curlingista! - https://joensuuncurling.fi
Fb: joensuuncurling
Ig: joensuuncurling

Joensuun curling ry on harrastajamäärällisesti (noin 100 jäsentä) mitattuna lajissaan Suomen toiseksi suurin. Joensuussa kaksiratainen curlinghalli sijaitsee Kuntokeitaan vieressä raviradan vastapäätä, osoitteessa Linnunlahdentie 14. Seura on perustettu vuonna 1984.

Laji soveltuu erinomaisesti tarkoista ja taktisista urheilulajeista pitäville. Laji ei ole koko ajan fyysisesti kuormittavaa, mutta harjaaminen on ajoittain hikistä puuhaa. Kaikki lajissa tarvittavat varusteet löytyvät hallista. Mukaan tarvitsee ottaa lämpimät urheiluvaatteet sekä sisäkengät. Saavuthan hallille viimeistään 15 minuuttia ennen vuoron alkua.

Turvallisuusohjeistus:
Ethän tule vuorolle, jos koet olosi yhtään kipeäksi. Huolehdithan käsi- ja yskimishygieniasta sekä turvaväleistä. Pesethän kädet ennen vuoroa paikan päällä sekä välittömästi vuoron jälkeen. Suosittelemme, mikäli mahdollista, tunneille tullaan valmiiksi liikuntavaatteissa ja suihkussa käydään vasta kotona. Suosittelemme kasvomaskien käyttöä liikuntapaikalle saavuttaessa, pukuhuoneissa ja odotustiloissa sekä liikuntapaikalta poistuttaessa. Jokaisen on ilmoittauduttava vuorolle, vuorolle EI SAA tuoda ylimääräisiä henkilöitä!

Ilmoittautuminen


Tapahtumaan voivat osallistua
Osallistumiseen oikeuttavat liikuntatarrat
Tapahtumaan ilmoittautumisen voi perua viimeistään 24 tuntia ennen tapahtumaa.




Et voi ilmoittautua, koska et ole kirjautunut sisään!