Kirjaudu:


Valitse kaupunki

Rekisteröidy tästä!

Register here!

Ohjeet Tikkarinteen kuntosalin fyysisen kulkutunnisteen palauttamiseen

Kirjoitettu: 18.8.2023 13:36


Tikkarinteen kuntosalin fyysisistä kulkutunnisteista luovutaan syksyllä 2023 ja niiden tilalle tulevat mobiiliavaimet, jotka toimivat Smart Key -sovelluksessa.

Uudet käyttäjät voivat pyytää mobiiliavaimen aktivoimista tällä hakulomakkeella. Kulkulupia lisätään noin kerran viikossa, yleensä maanantaisin. Kauden alussa kulkuluvan saaminen voi kestää pidempään suuren kysynnän vuoksi. Kulkuluvan lisääminen edellyttää voimassa olevaa SYKETTÄ-tarraa.

Vanhojen käyttäjien tulee palauttaa fyysinen kulkutunniste syksyn 2023 aikana. Jos olet ehtinyt ostaa uuden SYKETTÄ-tarran jo kesällä 2023, tulee kulkutunniste palauttaa uuden tarran voimassaolojan päätyttyä viimeistään 31.8.2024 mennessä. Kulkutunniste palautetaan ISYYn tai POKAn toimistolle toimistojen aukioloaikoina tai toimistojen aukioloaikojen ulkopuolella toimistojen postilaatikkoihin. Kulkutunniste palautetaan sinne toimistolle, josta se on alun perin haettu. Jos et ole varma, kummalta toimistolta olet lunastanut kulkutunnisteen, varmistathan asian SYKETTÄ-työntekijöiltä. Fyysisen kulkutunnisteen tilalle lisätään mobiiliavain, jos käyttäjällä ei ole jo Portti54:n mobiiliavainta Smart Key -sovelluksessa. Mobiiliavain tulee hakea fyysisen kulkutunnisteen palauttamisen jälkeen hakulomakkeella.

HUOM! Panttimaksuja ei palauteta enää 30.9.2024 jälkeen palautetuista kulkutunnisteista, joten palautathan fyysisen kulkutunnisteen heti kauden 2023-2024 tarran voimassaolon päättymisen jälkeen.

HUOM! Tikkarinteen kuntosalin ja Portti54:n mobiiliavaimet eivät toimi samassa Smart Key -sovelluksessa yhtä aikaa, koska tilat ovat eri korkeakoulujen. Tästä syystä kulkuoikeutta ei voi hakea molemmille kuntosaleille, vaan sinun tulee valita, kumpaa kuntosalia haluat käyttää. Kun olet valinnut kuntosalin, jota käytät, sitoudut käyttämään valittua kuntosalia vähintään lukukauden ajan.

Ohjeet fyysisen kulkutunnisteen palauttamiseen ISYYn toimistolle:

1. Palauta fyysinen kulkutunniste ISYYn toimistolle (Yliopistokatu 7, Haltia-rakennus, 2. kerros) toimiston aukioloaikoina, toimisto on auki ma, ti ja to klo 10-15 sekä ke klo 12-16
2. Jos et pääse palauttamaan kulkutunnistetta toimiston aukioloaikoina, voit palauttaa sen kirjekuoressa ISYYn toimiston postilaatikkoon, joka sijaitsee Haltia-rakennuksen 2. kerroksessa toimiston sisäoven ulkopuolella vasemmalla puolella oleva vihreä postilaatikko
3. Laita kirjekuoreen kulkutunniste sekä liitä mukaan nimesi ja tilinumerosi pantin takaisinmaksua varten
4. Tarkistathan, että kulkutunnisteen mustan nahkakuoren sisällä on itse valkoinen tunnisteosa. Jos valkoinen tunnisteosa on kadonnut, otathan välittömästi yhteyttä SYKETTÄ-työntekijöihin
5. Jos haluat fyysisen kulkutunnisteen tilalle mobiiliavaimen, hae mobiiliavaimen aktivoimista tällä hakulomakkeella

Ohjeet fyysisen kulkutunnisteen palauttamiseen POKAn toimistolle:

1. Palauta fyysinen kulkutunniste POKAn Tikkarinteen toimistolle (Tikkarinne 9, A-talo) toimiston aukioloaikoina, toimisto on auki ke-to klo 10-14
2. Jos et pääse palauttamaan kulkutunnistetta toimistojen aukioloaikoina, voit palauttaa sen kirjekuoressa POKAn Tikkarinteen toimiston postilaatikkoon, joka sijaitsee A-talon sisäänkäynnin vasemmalla puolella (valkoinen postilaatikko, jossa lukee ”Opiskelijakunta POKA”)
3. Laita kirjekuoreen kulkutunniste sekä liitä mukaan nimesi ja tilinumerosi pantin takaisinmaksua varten
4. Tarkistathan, että kulkutunnisteen mustan nahkakuoren sisällä on itse valkoinen tunnisteosa. Jos valkoinen tunnisteosa on kadonnut, otathan välittömästi yhteyttä SYKETTÄ-työntekijöihin.
5. Panttimaksuja maksetaan takaisin kaksi kertaa kuukaudessa
6. Jos haluat fyysisen kulkutunnisteen tilalle mobiiliavaimen, hae mobiiliavaimen aktivoimista tällä hakulomakkeella