Kirjaudu:


Valitse kaupunki

Haluatko sykettä elämään?

Rekisteröidy tästä!

Susitiimi


Mikä Susitiimi?

Susitiimi on valikoitu joukko SYKETTÄ-liikuntapalveluiden käyttäjiä, jotka tekevät käyttäjille tutuksi liikuntapalveluita ja kertovat omista kokemuksistaan palveluiden käyttäjinä. Susitiimiläiset käyvät testaamassa SYKETTÄ-palveluita ja julkaisevat SYKETTÄ Instagramiin postauksia liikuntakokemuksistaan. Tarkoituksena on tutustuttaa käyttäjiä SYKKEEN liikuntarjontaan monipuolisesti sekä madaltaa osallistumiskynnystä ohjatuille tunneille. Susitiimiläisiin ja heidän liikuntakokemuksiinsa pääset tutustumaan SYKETTÄ Instagramissa.

Haluaisitko mukaan Susitiimiin?

SYKETTÄ hakee tarpeen mukaan jokaisen lukuvuoden alussa uusia susitiimiläisiä. Jos olet innokas testaamaan SYKETTÄ-palveluita ja haluat kertoa liikuntakokemuksistasi SYKETTÄ Instagramissa, ota yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen liikuntasuunnittelija@pokapoka.fi.

Susitiimi tutuksi

Lukuvuoden 2021-2022 susitiimiläiset.

Tiia
Moikka! Olen Tiia ja oon ollut mukana Susitiimissä useamman vuoden. Työskentelen Pohjois-Karjalan Martoilla eli olen jo valmistunut kotitalousopettajaksi. Liikuntataustani on sirkuksessa, mutta nykyisin pidän erilaisista lihaskunto- ja kehonhuoltotunneista. Haasteena minulle on kaikki tanssilliset tunnit sekä palloilulajit, joten tänä syksynä aion haastaa itseäni näiden pariin. Susitiimin lisäksi minuun voi törmätä ohjaamassa akrobatiaa torstaisin.

 

 

 

 

Susanna
Moi! Olen Susanna eli Suski, ja ollut Susitiimissä jo useamman vuoden. Opiskelen yhteiskuntapolitiikkaa sekä aikuisopettajan pedagogisia opintoja. Viimeisen vuoden aikana liikunta on olosuhteista johtuen ollut ulkona tai striimitunteina, joten ryhmäliikuntoihin pääseminen on upeaa! Odotan erityisesti tanssillisia tunteja. Tänä syksynä ajattelin haastaa itseäni palloilulajeilla tai ketteryyttä vaativalla liikunnalla. Nähdään ryhmäliikunnoissa!

 

 

 

 

Sonja
Moi! Miun nimi on Sonja Kettunen ja oon kolmannen vuoden media-alan ja yrittäjyyden opiskelija. Tulin nyt syksyllä mukaan Susitiimiin, koska haluan päästä kokeilemaan uusia lajeja. Tykkään erityisesti tanssista ja energisistä jumppatunneista, mutta tulevan syksyn aikana tulen myös kokeilemaan vähän erilaisempia lajeja. Ehkä tulet löytämään miut joogatunnilta tai allasjumpasta, saa nähdä!

 

 

 

 

 

 

Minerva
Moikka, mä oon Minerva ja oon yksi tämän vuoden uusista susitiimiläisistä! Aloitin nyt syksyllä biologian opinnot täällä Joensuussa ja alunperin oon lähtöisin Tampereelta. Oon tykännyt aina liikkua paljon ja harrastettua on tullut myös vähän kaiken näköistä aina joukkuevoimistelusta futikseen. Ennen yliopistoa oon käynyt säännöllisen epäsäännöllisesti kuntosalilla ja ohjatuilla ryhmäliikuntatunneilla. Nyt odotankin jo uusien lajien testailua, ja sitä että pääsen päivittämään teille niistä!

 

 

 

 

Venla
Moi! Olen Venla ja viittä vaille valmis käsityönopettaja! Gradun kirjoittamisen lisäksi työskentelen Taito Pohjois-Karjalalla sekä yritän kasvattaa villakoiran pennusta kelvollista karvakansalaista. Monta rautaa tulessa siis. Itselläni on urheilutaustaa salibandystä, mutta nykyisin liikun ja urheilen oman fiilikseni mukaan! Kesäisin rakastan pyöräillä pitkiä lenkkejä ja talvisin lihaskunto sekä tanssilliset tunnit ovat lemppareitani! Sykkeen palveluita olen käyttänyt vuosia ja Susitiimin kuvioissakin olen pyörinyt jo muutaman vuoden. Epämukavuusalueeni on varmaan itselleni aivan uudet lajit ja tunnit. Tämän takia ”pakotan” itseni testaamaan jotain uutta ja vierasta lajia kuten esimerkiksi ohjattua curlingia.