Kirjaudu:


Valitse kaupunki

Rekisteröidy tästä!

Register here!

Susitiimi


Mikä Susitiimi?

Susitiimi on valikoitu joukko SYKETTÄ-liikuntapalveluiden käyttäjiä, jotka tekevät käyttäjille tutuksi liikuntapalveluita ja kertovat omista kokemuksistaan palveluiden käyttäjinä. Susitiimiläiset käyvät testaamassa SYKETTÄ-palveluita ja julkaisevat SYKETTÄ Instagramiin postauksia liikuntakokemuksistaan. Tarkoituksena on tutustuttaa käyttäjiä SYKKEEN liikuntarjontaan monipuolisesti sekä madaltaa osallistumiskynnystä ohjatuille tunneille. Susitiimiläisiin ja heidän liikuntakokemuksiinsa pääset tutustumaan SYKETTÄ Instagramissa.

Haluaisitko mukaan Susitiimiin?

SYKETTÄ hakee tarpeen mukaan jokaisen lukuvuoden alussa uusia susitiimiläisiä. Jos olet innokas testaamaan SYKETTÄ-palveluita ja haluat kertoa liikuntakokemuksistasi SYKETTÄ Instagramissa, ota yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen liikuntasuunnittelija@pokapoka.fi.

Susitiimi tutuksi

Lukuvuoden 2022-2023 susitiimiläiset:

 

Tiia
Moikka! Olen Tiia ja oon ollut mukana Susitiimissä useamman vuoden. Työskentelen Pohjois-Karjalan Martoilla eli olen jo valmistunut kotitalousopettajaksi. Liikuntataustani on sirkuksessa, mutta nykyisin pidän erilaisista lihaskunto- ja kehonhuoltotunneista. Haasteena minulle on kaikki tanssilliset tunnit sekä palloilulajit, joten tänä syksynä aion haastaa itseäni näiden pariin. Susitiimin lisäksi minuun voi törmätä ohjaamassa akrobatiaa torstaisin.

 

 

 

 

Susanna
Moi! Olen Susanna eli Suski, ja ollut Susitiimissä jo useamman vuoden. Opiskelen yhteiskuntapolitiikkaa sekä aikuisopettajan pedagogisia opintoja. Viimeisen vuoden aikana liikunta on olosuhteista johtuen ollut ulkona tai striimitunteina, joten ryhmäliikuntoihin pääseminen on upeaa! Odotan erityisesti tanssillisia tunteja. Tänä syksynä ajattelin haastaa itseäni palloilulajeilla tai ketteryyttä vaativalla liikunnalla. Nähdään ryhmäliikunnoissa!

 

 

 

Minerva
Moikka, mä oon Minerva ja oon yksi tämän vuoden uusista susitiimiläisistä! Aloitin nyt syksyllä biologian opinnot täällä Joensuussa ja alunperin oon lähtöisin Tampereelta. Oon tykännyt aina liikkua paljon ja harrastettua on tullut myös vähän kaiken näköistä aina joukkuevoimistelusta futikseen. Ennen yliopistoa oon käynyt säännöllisen epäsäännöllisesti kuntosalilla ja ohjatuilla ryhmäliikuntatunneilla. Nyt odotankin jo uusien lajien testailua, ja sitä että pääsen päivittämään teille niistä!