Kirjaudu:


Valitse kaupunki

Rekisteröidy tästä!

Register here!

SYKETTÄ kesällä 2024

Kirjoitettu: 6.5.2024 14:39


Sivua päivitetään sitä mukaa, kun kesän palveluja saadaan varmistettua. Kaikki kesän tunnit ja vuorot tulevat näkyville SYKETTÄ-liikuntakalenteriin. Kaikille kesän tunneille ja vuoroille voi osallistua sekä ryhmäliikunta- että palloilutarralla.

HUOM! Ilmoittautuminen kaikille kesän tunneille ja vuoroille tulee perua viimeistään neljä (4) tuntia ennen tunnin alkua. Porrastreeneissä on säävaraus ja ohjaaja ilmoittaa viimeistään kaksi (2) tuntia ennen tunnin alkua sähköpostitse, mikäli tunti joudutaan huonon sään vuoksi perumaan.


Liikuntaneuvoja Tommin ohjaamat porrastreenit

SYKETTÄ-liikuntaneuvoja Tommi ohjaa kesän aikana porrastreeniä Laululavalla. Porrastreeni kehittää muun muassa juoksukuntoa, hapenottokykyä sekä sisukkuutta. Tunnilla treenataan tehokkaasti ja monipuolisesti, jokainen omalla tasollaan sekä tyylillään. Tunti sisältää alkulämmittelyn, treeniosuuden sekä palauttavan loppuverryttelyn. Ota mukaan vesipullo. Ilmoittautuminen SYKETTÄ-liikuntakalenterin kautta. Porrastreeniin voi osallistua sekä ryhmäliikunta- että palloilutarralla. Tunnilla on säävaraus.

Porrastreenit järjestetään seuraavasti:


JoenVoLin kesäjumpat

JoenVoLin kesäjumppien ohjaajat ja teemat vaihtelevat viikoittain. Tuntisisällöt löytyvät JoenVoLin sivuilta. Tunneille ilmoittaudutaan SYKETTÄ-liikuntakalenterin kautta. Oma patja mukaan! Tunnit ovat JoenVoLin organisoimia ja osallistujina on myös heidän omia asiakkaitaan. JoenVoLin kesäjumpat pidetään 4.6.-8.8. välisenä aikana seuraavasti:

POIKKEUKSET: 


Karelia Golf

Vapaata golfin kokeilua Pilkonpuistossa rennossa hengessä, varusteiksi riittää pelikengät ja avoin mieli! Muut varusteet tarjoaa Karelia Golf. Opetus tapahtuu pääasiassa suomeksi, mutta tarvittaessa myös englanniksi.

Vuorot tiistaisin 28.5; 4.6. ja 11.6. sekä loppukesästä 20.8. ja 27.8. klo 16-17

HUOM! Vuoro pidetään ulkona Pilkonpuistossa.

Lisätietoja ja sijainti: Kareliagolf.fi/

Karelia Golfin Green Card-kurssi 30.-31.5.

HUOM! Kurssi on kaksiosainen eli torstain lisäksi osallistuminen myös perjantaina on välttämätöntä green card -kurssin suorittamiseksi.

Kurssin ensimmäinen kerta on torstaina klo 12-15 ja toinen perjantaina klo 12-15. Kurssi alkaa klo 12.00 Pilkonpuisto Golf Cafella (https://kareliagolf.fi/Ajo-ohje-Pilkonpuisto/).

Mukaan tarvitset ainoastaan sään mukaisen vaatetuksen (kenkinä käyvät lenkkarit tai golfkengät), avointa mieltä sekä tekemisen riemua. Omat golfvarusteet voi ottaa mukaan, mikäli sellaisia jo on, mutta tarvittava välineistö on tarjolla lainaan koko kurssin ajan!

Tutustu ennakkoon sivustoon: https://kokosuomigolfaa.fi/oppaat/. Tuolta löytyy tietoa esim. säännöistä ja välineistä, joten kannattaa siis tutustua!

Opetus tapahtuu pääasiassa suomeksi, mutta tarvittaessa myös englanniksi.

SYKETTÄ maksaa kurssin osallistujien puolesta.

Yhteystiedot:
Toni Laakkonen
0400 259944
toni.laakkonen@kareliagolf.fi


Ohjattua jalkapalloa Mehtimäellä

Lehmon Pallo -77 järjestää ohjattua jalkapalloa Mehtimäen tekonurmella 13.6.-25.7. välisenä aikana torstaisin klo 14-15. Ilmoittautuminen SYKETTÄ -liikuntakalenterin kautta.

POIKKEUKSET: 


Palloiluvuorot Mehtimäkihallissa

Liikuntakalenteriin on lisätty sulkapallo-, lentopallo- ja Roundnet-vuoroja Mehtimäkihallin UEF-lohkoon koko kesän ajaksi ma-su klo 8-21.30. Kaikilla palloiluvuoroilla kävijöillä tulee olla voimassaoleva palloilu- tai ryhmäliikuntatarra. Sulkapallovuoroilla tulee olla omat mailat ja pallot. SYKETTÄ-käyttäjät voivat lainata mailoja ja palloja ISYYn toimistolta aukioloaikoina. Lentopallo- ja Roundnet-vuorojen välineet löytyvät lohkosta. Vuoroille ilmoittaudutaan SYKETTÄ-liikuntakalenterin kautta.

Mehtimäkihallin UEF-lohko sijaitsee Mehtimäkihallin isossa halliosassa. UEF-lohkoon pääsee pääsisäänkäynnin oikealla puolella olevasta A-ovesta, Kuntokeitaan puolelta. Pukuhuoneet ja suihkut sijaitsevat aulasta oikealle lähtevällä käytävällä. Lohkoon kuljetaan pukuhuoneiden kautta. Lohko sijaitsee hallissa oikealla. Täältä löydät ohjeet, miten pääset UEF-lohkoon: https://youtu.be/-Vuwg2K3qp4

Mehtimäkihallin A-oven ovikoodit:
Kesäkuu: 20735*
Heinäkuu: 21262*
Elokuu: 27390*


Palloiluvuorot Länsikadun koululla

Länsikadun koululla tulee olemaan palloiluvuoroja tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 12-18 välisellä ajalla. Kaikilla palloiluvuoroilla kävijöillä tulee olla voimassaoleva palloilu- tai ryhmäliikuntatarra. Sulkapallovuoroilla tulee olla omat mailat ja pallot. SYKETTÄ-käyttäjät voivat lainata mailoja ja palloja ISYYn toimistolta aukioloaikoina. Vuoroille ilmoittaudutaan SYKETTÄ-liikuntakalenterin kautta.


Portti54

Portti54 on auki koko kesän ajan ma-su klo 4.30-23.

HUOM! Portti54:n kulkulupapyynnöt tulee tehdä erillisellä lomakkeella. Portti54:n kulkulupa on voimassa SYKETTÄ-tarran voimassaoloajan mukaisesti:
– Lukuvuoden 2023-2024 sekä kevään 2024 tarrojen kulkuluvat ovat voimassa 31.8.2024 saakka eikä uutta kulkulupaa tarvitse hakea
– Jos ostat syksyn 2024 tai lukuvuoden 2024-2025 tarran, tulee sinun hakea uusi kulkulupa Portti54:lle


Auroran kuntosali

Auroran kuntosali on auki normaalein aukioloin läpi kesän.


Tikkarinteen kuntosali

Tikkarinteen kuntosali on suljettu 20.6.-5.8.2024 välisen ajan.


Joensuu Areenan kuntosali

Joensuu Areenan kuntosali on auki Joensuu Areenan aukioloaikojen mukaan.