Kirjaudu:


Valitse kaupunki

Haluatko sykettä elämään?

Rekisteröidy tästä!

Kilometrikisa ja pyöräilyvinkkejä


Hyvät Kilometrikisan 2019 polkijat!

Kilometrikisan loppukiri on vauhdissa ja kisa päättyi sunnuntaina 22.9. klo 24.00. Siihen mennessä poljettuja kilometrejä voi merkata vielä keskiviikkoon 25.9. klo 23.59 asti. Sen jälkeen järjestelmä sulkeutuu. Toivottavaa on, että kaikki merkkaisivat viimeiset polkemansa kilometrit mahdollisimman nopeasti. Vaikka kisa on leikkimielinen, on joillakin joukkueilla kova keskinäinen kilpailu ja vähemmän tulee hämmennystä, jos kukaan ei ”panttaa” satoja poljettuja kilometrejä aivan viimeiseen hetkeen saakka. Tärkeää toki, että kaikki kilometrit tulevat kirjattua. Kilometrikisaa on nyt mukana yli 32 100 osallistujaa, mikä on uusi ennätys. Kiitokset kaikille polkijoille jo tässä vaiheessa!

Kilometrikisa poljetaan 1.5. – 22.9.2019

Kilometrikisa on yritysten, työyhteisöjen, osastojen, yhdistysten, seurojen tai minkä tahansa joukkueiden välinen leikkimielinen kilpailu, jossa osallistujat kirjaavat pyöräilykilometrejään ylös ja kartuttavat oman joukkueen kilometrisaldoa. Palkintoja arvotaan kaikkien osallistujien kesken ja kisan loputtua palkitaan parhaat joukkueet. Jokaiselle osallistujalle on varmasti luvassa kohonnutta kuntoa ja hyvää mieltä!

SYKETTÄ-joukkueeseen voivat liittyä Itä-Suomen yliopiston ja Savonia-ammattikorkeakoulun (Kuopio, Iisalmi ja Varkaus) henkilökunta sekä opiskelijat. Joukkueeseen voivat ilmoittautua kaikki kyseisten kaupunkien korkeakoulujen opiskelijat ja henkilöstön jäsenet. Osallistuminen ei edellytä voimassa olevaa SYKETTÄ-liikuntararraa.

Alla olevaa koodia kysytään osallistumisen yhteydessä:

Liity joukkueeseen täältä (vaatii kirjautumisen)
Kisa: Kilometrikisa 2019
Joukkueen nimi: SYKETTÄ Kuopio, Iisalmi, Varkaus
Osallistumiskoodi: 0119

Lue lisää: Kilometrikisa
Kilometrikisa Facebookissa


Pyöränhuoltopiste

Itä-Suomen yliopiston Kuopion kampuksen pyöränhuoltopiste  on  Canthia-rakennuksen katoksessa (A-rappu). 

Pisteen käyttöohje