Kirjaudu:


Valitse kaupunki

Haluatko sykettä elämään?

Rekisteröidy tästä!

Kilometrikisa ja pyöräilyvinkkejä


Kilometrikisa poljetaan 1.5. – 22.9.2018


Kilometrikisa on yritysten, työyhteisöjen, osastojen, yhdistysten, seurojen tai minkä tahansa joukkueiden välinen leikkimielinen kilpailu, jossa osallistujat kirjaavat pyöräilykilometrejään ylös ja kartuttavat oman joukkueen kilometrisaldoa. Palkintoja arvotaan kaikkien osallistujien kesken ja kisan loputtua palkitaan parhaat joukkueet. Jokaiselle osallistujalle on varmasti luvassa kohonnutta kuntoa ja hyvää mieltä!

SYKETTÄ-joukkueeseen voivat liittyä Itä-Suomen yliopiston ja Savonia-ammattikorkeakoulun (Kuopio, Iisalmi ja Varkaus) henkilökunta sekä opiskelijat. Joukkueeseen voivat ilmoittautua kaikki kyseisten kaupunkien korkeakoulujen opiskelijat ja henkilöstön jäsenet. Osallistuminen ei edellytä voimassa olevaa SYKETTÄ-liikuntararraa.

Alla olevaa koodia kysytään osallistumisen yhteydessä:

Liity joukkueeseen täältä (vaatii kirjautumisen)
Kisa: Kilometrikisa 2018
Joukkueen nimi: SYKETTÄ Kuopio, Iisalmi, Varkaus
Osallistumiskoodi: SYKETTÄ

Lue lisää: Kilometrikisa
Kilometrikisa Facebookissa


Pyöränhuoltopiste


Itä-Suomen yliopiston Kuopion kampuksen pyöränhuoltopiste  on  Canthia-rakennuksen katoksessa (A-rappu). 

Pisteen käyttöohje


Pyöränhuoltopäivä torstaina 3.5. klo 10-14


Ylioppilaskunnan Kuopion kampuksen ympäristöklubi järjestää kaikille avoimen pyöränhuoltopäivän Studentia-rakennuksen/Lukeman edustalla torstaina 3.5. klo 10-14. Paikalla on työkaluja ja välineitä mm. ketjujen öljyämiseen, renkaiden pumppaamiseen ja vaihtoon sekä pyörän kunnostamiseen ja puhdistukseen. 

Tarjolla on kahvia, teetä ja munkkeja!

Onko siis pyörässäsi ruuvit ja ketjut löysällä? Kumit tyhjinä ja pyörä pienen huollon puutteessa? Ei hätää! Piipahda pyöränhuoltopäivään putsaamaan ja kunnostamaan fillariasi vaikka luentojen välissä.