Kirjaudu:


Valitse kaupunki

Haluatko sykettä elämään?

Rekisteröidy tästä!

Laji- ja vakiovuorot


Avoimet lajivuorot

Päivittäin on avoimia lajivuoroja SYKETTÄ-tarralaisille Studentian liikuntasalissa ja Kuopion kaupungin koulujen saleissa.  Kaikilla vuoroilla kävijöillä tulee olla voimassa oleva SYKETTÄ -liikuntatarra.

Studentian salin avoimet lajivuorot alkavat ma-pe 2.8.2021 ja viikonloppuvuorot 5.9.2021. Kuopion kaupungin koulujen saleissa vuorot alkavat 16.8. alkaen.

Avoimilla lajivuoroilla on avoin taso (ellei tuntikuvauksessa toisin mainita). Kiinnostus lajia kohtaan ja peli-into ovat tärkeintä!

TÄRKEÄÄ! Muista ilmoittautua joka kerta avoimelle lajivuorolle nettisivujen etusivun liikuntakalenterin kautta. Seuraamme käyttöastetta ilmoittautuneiden perusteella.


Lajivastaavat

Avoimella lajivuorolla on lajivastaava, jonka tehtävänä on:

– Pitää kirjaa vuoron kävijämääristä
– Koordinoida vuoron kulku ja sisältö
– Toimia lajivuoron yhteyshenkilönä
– Varmistaa, että kaikilla vuoroa käyttävillä on voimassa oleva SYKETTÄ-tarra
– Huolehtia käytetyt tavarat ja pelivälineet takaisin paikoilleen

Tunnistat lajivastaavan violetista SYKETTÄ-paidasta.


Vakiovuorot

Vakiovuorot ovat opiskelija- ja henkilöstöryhmien omia, viikoittaisia liikuntavuoroja. Jokaisella vakiovuorolla on oma vuorovastaava, jonka yhteystiedot ovat näkyvissä SYKETTÄ-kalenterissa. Voit nähdä syksyn 2020 kaikki vakiovuorot tilakohtaisista kalentereista:
Snellmania
Studentia

Vakiovuorot kaudelle 2021-2022 tulevat hakuun 6.5.2021 ja halulomake päivitetään ohjeistuksiin.
Tutustu vakiovuorojen haku- ja jako-ohjeistukseen TÄÄLTÄ.


Huomioita

1) Tarkkailemme vakiovuorojen kävijämääriä. Muista ilmoittautua jokaiselle vakiovuorolle etusivun liikuntakalenterin kautta!

2) Jos tiedossa on, että vakiovuorolle ei ole tulossa pelaajia, vuoron peruutus tehdään sähköpostitse (paula.ruokonen@savonia.fi TAI sirpa.risto@isyy.fi) mahdollisimman pian, jotta vuoro voidaan vapauttaa muiden liikkujien käyttöön.

3) Jos teillä ei ole enää tarvetta vuorolle, ilmoittakaa asiasta mahdollisimman pian liikuntasuunnittelijalle

4) Vakiovuorojen käyttöastetta seurataan tarkkailemalla ilmoittautuneiden määriä sekä satunnaisilla tarkastuksilla vuoroilla. Käyttämättömät vakiovuorot perutaan ja luovutetaan seuraavalle ryhmälle.

5) Jos Kuopion kaupungin koulutilat ja/tai Itä-Suomen korkeakoulut linjaavat, että liikuntapaikat ovat suljettuina korona pandemian takia vielä kesävuorojen ajan ja 1.8., niin tilojen aukeamisesta ja vuorojen käynnistymisestä tiedotetaan erikseen.