Kirjaudu:


Valitse kaupunki

Haluatko sykettä elämään?

Rekisteröidy tästä!

Laji- ja vakiovuorot


Avoimet lajivuorot

SYKETTÄ tarjoaa viikoittain avoimia lajivuoroja omissa tiloissa. Näet avoimet lajivuorot SYKETTÄ-liikuntakalenterista. Kaikilla vuoroilla kävijöillä tulee olla voimassa oleva SYKETTÄ -liikuntatarra.

Avoimilla lajivuoroilla on avoin taso (ellei tuntikuvauksessa toisin mainita). Kiinnostus lajia kohtaan ja peli-into ovat tärkeintä! Tiloista löytyy salibandymailoja ja -palloja, lentopalloja, futsalpalloja, koripalloja sekä peliliivit pelejä varten.

TÄRKEÄÄ! Muista ilmoittautua joka kerta avoimelle lajivuorolle nettisivujen etusivun liikuntakalenterin kautta. Seuraamme käyttöastetta ilmoittautuneiden perusteella.


Lajivastaavat

Avoimella lajivuorolla on lajivastaava, jonka tehtävänä on:

– Pitää kirjaa vuoron kävijämääristä
– Koordinoida vuoron kulku ja sisältö
– Toimia lajivuoron yhteyshenkilönä
– Varmistaa, että kaikilla vuoroa käyttävillä on voimassa oleva SYKETTÄ-tarra
– Huolehtia käytetyt tavarat ja pelivälineet takaisin paikoilleen

Tunnistat lajivastaavan violetista SYKETTÄ-paidasta.


Vakiovuorot

Vakiovuorot ovat opiskelija- ja henkilöstöryhmien omia, viikoittaisia liikuntavuoroja. Jokaisella vakiovuorolla on oma vuorovastaava, jonka yhteystiedot ovat näkyvissä SYKETTÄ-kalenterissa. Voit nähdä kaikki vakiovuorot tilakohtaisista kalentereista:

Opistotie
Snellmania
Studentia

Tutustu vakiovuorojen haku- ja jako-ohjeistukseen TÄÄLTÄ.


Huomioita

1) Tarkkailemme vakiovuorojen kävijämääriä. Muista ilmoittautua jokaiselle vakiovuorolle etusivun liikuntakalenterin kautta!

2) Jos tiedossa on, että vakiovuorolle ei ole tulossa pelaajia, vuoron peruutus tehdään sähköpostitse (paula.ruokonen@savonia.fi TAI sirpa.risto@isyy.fi) viimeistään 48h ennen vuoron alkua.

3) Jos vuorolla on nolla ilmoittautunutta kolme kertaa peräkkäin, vuoro menetetään. Tästä tulee ilmoitus sähköpostiin vakiovuoron nimetylle vastuuhenkilölle.