Kirjaudu:


Valitse kaupunki

SYKETTÄ Kuopio

Rekisteröidy tästä!

Laji- ja vakiovuorot


Avoimet lajivuorot

Avoimet lajivuorot ovat mm. palloiluvuoroja tai kamppailulajeja. Päivittäin on avoimia palloilun lajivuoroja SYKETTÄ-tarralaisille Studentian liikuntasalissa ja Kuopion kaupungin koulujen saleissa.  Kaikilla vuoroilla kävijöillä tulee olla voimassa oleva SYKETTÄ -liikuntatarra.

Studentian salin avoimet lajivuorot alkavat ke 17.8.2023 ja Kuopion kaupungin koulujen saleissa vuorot alkavat ma 4.9.2023.

Avoimilla lajivuoroilla on avoin taso (ellei tuntikuvauksessa toisin mainita). Kiinnostus lajia kohtaan ja peli-into ovat tärkeintä!

TÄRKEÄÄ! Muista ilmoittautua joka kerta avoimelle lajivuorolle nettisivujen etusivun liikuntakalenterin kautta. Seuraamme käyttöastetta ilmoittautuneiden perusteella.


Lajivastaavat

Joillain lajivuoroilla on lajivastaava, jonka tehtävänä on:

– Pitää kirjaa vuoron kävijämääristä
– Koordinoida vuoron kulku ja sisältö
– Toimia lajivuoron yhteyshenkilönä
– Varmistaa, että kaikilla vuoroa käyttävillä on voimassa oleva SYKETTÄ-tarra
– Huolehtia käytetyt tavarat ja pelivälineet takaisin paikoilleen

Tunnistat lajivastaavan violetista SYKETTÄ-paidasta.


Vakiovuorot

Vakiovuorot ovat opiskelija- ja henkilöstöryhmien omia, viikoittaisia liikuntavuoroja. Jokaisella vakiovuorolla on oma vuorovastaava, jonka yhteystiedot ovat näkyvissä SYKETTÄ-kalenterissa. Voit nähdä kevään 2023 kaikki vakiovuorot tilakohtaisista kalentereista:
Snellmania
Studentia

Vakiovuorot haetaan lukuvuodeksi toukokuussa vakiovuorohaussa.
Täältä pääset hakuohjeistukseen ja lomakkeeseen.


Huomioita

1) Tarkkailemme vakiovuorojen kävijämääriä. Muista ilmoittautua jokaiselle vakiovuorolle etusivun liikuntakalenterin kautta!

2) Jos tiedossa on, että vakiovuorolle ei ole tulossa pelaajia, vuoron peruutus tehdään sähköpostitse (tiitta.paajanen@savonia.fi TAI sirpa.risto@isyy.fi) mahdollisimman pian, jotta vuoro voidaan vapauttaa muiden liikkujien käyttöön.

3) Jos teillä ei ole enää tarvetta vuorolle, ilmoittakaa asiasta mahdollisimman pian liikuntasuunnittelijalle

4) Vakiovuorojen käyttöastetta seurataan tarkkailemalla ilmoittautuneiden määriä sekä satunnaisilla tarkastuksilla vuoroilla. Käyttämättömät vakiovuorot perutaan ja luovutetaan seuraavalle ryhmälle.

5) Jos Kuopion kaupungin koulutilat ja/tai Itä-Suomen korkeakoulut linjaavat, että liikuntapaikat ovat suljettuina niin tilojen aukeamisesta ja vuorojen käynnistymisestä tiedotetaan erikseen.