Kirjaudu:


Valitse kaupunki

SYKETTÄ Kuopio

Rekisteröidy tästä!

Palloilu


Avoimet lajivuorot

Avoimet lajivuorot ovat muun muassa erilaisia palloiluvuoroja tai kamppailulajeja, joilla on avoin taso (ellei tuntikuvauksessa toisin mainita). Kiinnostus lajia kohtaan ja peli-into ovat tärkeintä!

Arkipäivisin avoimia lajivuoroja on tarjolla SYKETTÄ-tarralaisille Studentian liikuntasalissa ja Kuopion kaupungin liikunta- ja tapahtumakeskus Luolassa. Kaikilla vuoroilla kävijöillä tulee olla voimassa oleva SYKETTÄ-liikuntatarra.

Studentian salin avoimet lajivuorot alkavat 1.8.2024 ja Luolan avoimet lajivuorot alkavat 19.8.2024.

TÄRKEÄÄ! Muista ilmoittautua joka kerta avoimelle lajivuorolle verkkosivujen etusivun liikuntakalenterin kautta. Seuraamme käyttöastetta ilmoittautuneiden perusteella.


Lajivastaavat

Joillain lajivuoroilla on lajivastaava, jonka tehtävänä on:


Vakiovuorot

Vakiovuorot ovat opiskelija- ja henkilöstöryhmien omia, viikoittaisia liikuntavuoroja. Jokaisella vakiovuorolla on oma vuorovastaava, jonka yhteystiedot ovat näkyvissä SYKETTÄ-kalenterissa. Voit nähdä syksyn 2024 kaikki vakiovuorot tilakohtaisista kalentereista 1.8.2024 alkaen.
Studentia

Vakiovuorot haetaan lukuvuodeksi kerrallaan toukokuun vakiovuorohaussa.
Täältä pääset hakuohjeistukseen.


Huomioita vakiovuorojen käyttäjille

1) Tarkkailemme vakiovuorojen kävijämääriä. Muista ilmoittautua jokaiselle vakiovuorolle verkkosivujen etusivun liikuntakalenterin kautta!

2) Jos tiedossa on, että vakiovuorolle ei ole tulossa pelaajia, vuoron peruutus tehdään sähköpostitse (sirpa.risto@isyy.fi) mahdollisimman pian, jotta vuoro voidaan vapauttaa muiden liikkujien käyttöön.

3) Jos vuorolle ei ole tarvetta, ilmoittakaa asiasta mahdollisimman pian liikuntasuunnittelijalle

4) Vakiovuorojen käyttöastetta seurataan tarkkailemalla ilmoittautuneiden määriä sekä satunnaisilla tarkastuksilla vuoroilla. Käyttämättömät vakiovuorot perutaan ja luovutetaan seuraavalle ryhmälle.

5) Jos Kuopion kaupungin koulutilat ja/tai Itä-Suomen korkeakoulut linjaavat, että liikuntapaikat ovat suljettuina, tilojen aukeamisesta ja vuorojen käynnistymisestä tiedotetaan erikseen.