Kirjaudu:


Valitse kaupunki

SYKETTÄ Kuopio

Rekisteröidy tästä!

Tyhy-paketit


Hyvinvointia Kuopion korkeakoulujen henkilöstölle

Henkilöstön hyvinvointi on toimivan ja tehokkaan työyhteisön edellytys. Virkistyspäivä tarjoaa henkilökunnalle mahdollisuuden tutustua toisiinsa, kohottaa yhteishenkeä ja kerätä mukavia muistoja työpolun varrelle.

SYKETTÄ tarjoaa monipuolisen, 2,5 tuntia kestävän TYHY-paketin, jonka voit räätälöidä omalle työyhteisöllesi sopivaksi. Hinta on edullinen, kun palvelu tarjotaan omalle porukalle. Pakettiin sisältyy valitsemasi liikuntamuoto, ravitsemustuokio sekä välipala. Alla näet vaihtoehdot, joista voit suunnitella TYHY-päivän kokonaisuuden. TYHY-pakettien sisältö on suunniteltu vain suomen kielellä toteutettavaksi ravitsemusosion osalta.

Kokoa työyhteisöllesi sopiva virkistyspäivä alla olevien vaihtoehtojen avulla.


1. Liikuntaa

Liikunta edistää kehon ja mielen hyvinvointia sekä auttaa irtaantumaan arjen kiireistä ja keskittymään vain meneillä olevaan hetkeeen. Yhdessä koettu liikuntahetki vahvistaa työyhteisöä.

Valitse alla olevista vaihtoehdoista yksi TYHY-päiväänne parhaiten sopiva liikuntamuoto. Jokainen liikuntatunti on kestoltaan 60 minuuttia.

– Ryhtitunti
– Foamroller (vain KRV:n sali)
– Lempeä jooga
– Kahvakuula
– Luontoliikunta (esim. Neulamäki, Puijo)

Liikunnan ohjauksesta vastaavat SYKETTÄ liikunnanohjaajat.


2. Tietoa ravitsemuksesta

Hyvä ravinto ja ravitsemus auttaa jaksamaan kiireisen arjen keskellä. Ravitsemukselle annetaan usein liian vähän huomiota, jolloin kehon ja mielen negatiiviset tuntemukset korostuvat ja saattavat heijastua yleiseen jaksamiseen työssä.

Valitse alla olevista vaihtoehdoista yksi TYHY-päiväänne parhaiten sopiva ravitsemusaihe. Huomioimme myös erityistoiveesi teemojen suhteen. Ravitsemusinfo on kestoltaan 60 minuuttia.

Ravitsemustuokio on ravitsemusasiantuntijan valmistelema kokonaisuus valitsemastanne teemasta. Osallistujat voivat esittää tuokion aikana vapaasti mieltään askarruttavia kysymyksiä ja keskustelua käydään rennossa ilmapiirissä. Ravitsemustuokion materiaalit jaetaan osallistujille TYHY-päivän jälkeen.

Ravitsemuksesta vastaa yliopistopohjainen ravitsemusasiantuntija Janica Taskinen.


3. Välipala

Onnistuneen päivän elementteihin kuuluu ravitseva ja raikas välipala.

Välipala nautitaan ravitsemustuokion yhteydessä ja se organisoidaan SYKETTÄ-tiimin puolesta. Ravitsemusterapeutin suunnittelema välipala sisältää pientä purtavaa kuten teetä, voileivän, hedelmiä ja pähkinöitä (ilmoittakaa mahdollisista ruoka-aineallergioista paketin varauksen yhteydessä).


Hinnasto ja paketin varaus

TYHY-päivä järjestetään n. 5-25 henkilölle.

– TYHY-päivä omissa tiloissa 190,00 € +alv 24 %

– TYHY-päivä ulkopuolisilta ostetuissa tiloissa n.240,00 € +alv 24 %

Varaukset ja lisätiedot:
Sirpa Risto
sirpa.risto@isyy.fi
044-5768446