Kirjaudu:


Valitse kaupunki

SYKETTÄ Kuopio

Rekisteröidy tästä!

Kurssit ja lajikokeilut


SYKETTÄ-liikuntapalvelut tarjoavat edullisia liikuntakursseja, workshopeja ja lajikokeiluja ympäri vuoden. Kursseja tarjotaan yhteistyöyritysten, paikallisten liikuntaseurojen sekä omien ohjaajien ja tilojen puitteissa. Kursseille ja lajikokeiluihin voit osallistua sekä ryhmäliikunta- että palloilutarralla, ellei toisin ilmoiteta!

Onko sinulla timanttisia ideoita SYKETTÄ-kursseiksi tai lajikokeiluiksi?

Lähetä tästä ideasi meille!

Kurssi-ilmoittautuminen

1 – Kursseille ilmoittaudutaan etusivun nettikalenterin kautta, ellei muuta sanota. (Etsi kalenterista kurssitapahtuma kurssin aloitusajankohdasta).
2 – Kun ilmoittaudut mukaan pidemmän kurssin ensimmäiselle kerralle, ilmoittaudut mukaan koko kurssille.
3 – Kurssi-ilmoittautumisen voi perua kurssi-infossa annettuun päivämäärän saakka. Tämän jälkeen ilmoittautuminen on sitova ja ilmoittautunut on velvoitettu suorittamaan kurssimaksun. Mikäli yksittäisissä lajikokeiluissa perumisaikaa ei ole erikseen ilmoitettu, voimassa on normaali tuntikäytäntö eli peruminen on mahdollista 2 h ennen tapahtumaa.


Tulevat kurssit keväällä 2023


Hiihtokurssit 9.1. ja 16.1. klo 17.30-19.00

MITÄ? Perinteisen tyylin 9.1. ja luistelutyylin 16.1. sekä suksien voitelukurssi.
Kurssilla käydään läpi perinteisen (9.1.) ja luistelutyylin (16.1.) tekniikat, sekä voitelukoulutus videolla. Kurssi järjestetään yhteistyössä Puijon Hiihtoseuran kanssa.

MISSÄ? Puijon hiihtostadion, tapaaminen hiihtostadionrakennuksen edessä molempina päivinä klo 17.30

KESTO? 1,5h + voiteluohjeistus etänä

MILLOIN? Perinteisen tyylin hiihtokurssi maanantaina 9.1. ja luistelutyylin 16.1.

HINTA? 20€/hlö/kurssi. Molemmat kurssit 40€.Maksutiedot lähetetään ilmoittautuneille.

ILMOITTAUTUMINEN?
Perinteisen hiihtotyylin kurssi
Luistelutyylin kurssi
Ilmoittaudu viimeistään 5.1.2023 mennessä. Max 20 hlöä.


Kuntonyrkkeilyn lajikokeilu 11.1.

Kuntonyrkkeilyn lajikokeilu sisältää nyrkkeilylle tyypillisiä harjoitteita välineillä. Aiempaa kokemusta lajista ei tarvita. Varusteina riittää sisäliikuntaan sopivat vaatteet ja kengät, juomapullo ja pyyhe. Osallistujien enimmäismäärä on 20 henkilöä. Tunti järjestetään yhteistyössä Kuopion Riennon kanssa, ja ohjaajana toimii seuran ohjaaja Heini Valpio.

MILLOIN? Keskiviikko 11.1.2023 klo. 17-18

MISSÄ? Tunti pidetään Suurmäentien väestönsuojan nyrkkeilysalissa.

ILMOITTAUTUMINEN: Liikuntakalenterin kautta


Uintitekniikka I, 11.1.–8.2. (5 h)

MITÄ? Uinnin tekniikkakurssi I
Lähtötasovaatimus 25-50 metrin uimataito. Kurssi sopii sinulle, jos osaat uida esimerkiksi sammakkouintia, mutta et juurikaan ole harjoitellut uintia kasvot vedessä. Kurssilla harjoitellaan uinnin hengitystekniikkaa, kelluntoja, liukuja sekä vapaa- ja selkäuinnin perustekniikoita.

Kurssin ensimmäisellä kerralla tapaaminen aulassa 15 min ennen kurssin alkua eli klo 19.15.

MISSÄ? Kuntolaakson uimahalli, Niiralassa. Osoite: Hannes Kolehmaisen katu 4, 70110 Kuopio
KESTO?
5 x 60 min
MILLOIN? Viitenä peräkkäisenä keskiviikkona klo 19.30-20.30, 11.1.–8.2.: 11.1., 18.1., 25.1., 1.2., 8.2.
ILMOITTAUTUMINEN?  Liikuntakalenterin kautta. Huomaathan, että ilmoittautumisen voi perua ke 4.1. klo 11.00 asti, tämän jälkeen ilmoittautuminen on sitova.

Jos liikkuja peruuttaa kurssipaikkansa ennen kurssin toista harjoituskertaa, veloitamme maksupalautuksen yhteydessä 30 euron toimistomaksun. Muussa tapauksessa kurssimaksua ei palauteta. Lääkärintodistusta vastaan kurssimaksu palautetaan kokonaisuudessaan.

HINTA? Kurssin hinta on 45 €/hlö. Uimaseura lähettää osallistujille laskun sähköpostitse.
RYHMÄKOKO? Kurssit toteutetaan 10 hlöllä ja maksimimäärä on 15 hlöä.
OHJAAJA? Kuopion uimaseuran koulutettu ohjaaja


Uintitekniikka II, 15.2.–22.3. (5 h)

MITÄ? Uinnin tekniikkakurssi II
Lähtötasovaatimus 50–100 m yhtäjaksoista uintia. Kurssi sopii sinulle, joka osaat jo uida kasvot vedessä etkä pelkää vettä. Kurssilla käydään läpi uinnin hengitystekniikkaa, kelluntoja ja liukuja sekä harjoitellaan vapaa- ja selkäuinnin tekniikoita.

Kurssin alkaessa tule uimahallin aulaan 15 min ennen kurssin alkua.

MISSÄ? Kuntolaakson uimahalli, Niiralassa. Osoite:  Hannes Kolehmaisen katu 4, 70110 Kuopio
KESTO?
5 x 60 min
MILLOIN? Viitenä peräkkäisenä keskiviikkona klo 19.30-20.30: 15.2., 22.2., 1.3., 15.3. ja 22.3. (huom. 8.3. ei ole kurssia, koska on hiihtoloma!)
ILMOITTAUTUMINEN? Liikuntakalenterin kautta. Huomaathan, että ilmoittautumisen voi perua ke 8.2. klo 11.00 asti, tämän jälkeen ilmoittautuminen on sitova.

Jos liikkuja peruuttaa kurssipaikkansa ennen kurssin toista harjoituskertaa, veloitamme maksupalautuksen yhteydessä 30 euron toimistomaksun. Muussa tapauksessa kurssimaksua ei palauteta. Lääkärintodistusta vastaan kurssimaksu palautetaan kokonaisuudessaan.

HINTA? Kurssin hinta on 45 €/hlö. Uimaseura lähettää laskun sähköpostitse.
RYHMÄKOKO? Kurssit toteutetaan 10 hlöllä ja maksimimäärä on 15 hlöä.
OHJAAJA? Kuopion uimaseuran koulutettu ohjaaja


Lajikokeiluihin voi osallistua voimassa olevalla SYKETTÄ-tarralla. Lisätiedot ja ilmoittautumiset liikuntakalenterin kautta ko. päivän kohdalta.

Snellmanian peiliaulassa pidettävät lajikokeilut:


Tervetuloa kokeilemaan Escrima Concepts -lajia

Escrima on alunperin Filippiiniläinen kamppailulaji. Sen erona moniin muihin kamppailulajeihin on, että harjoittelussa käytetään alusta alkaen aseita (rottinkinen keppi). Aseiden käyttö aseettoman kamppailun rinnalla kehittää nopeasti ketteryyttä, koordinaatiota ja refleksejä.
Escrima Concepts on suoraviivainen, tehokas ja nopeasti omaksuttava kamppailu -ja itsepuolustuslaji. Se rakentuu samojen konseptien ympärille niin aseellisena kuin aseettomana.
Tunneille mukaan tarvitset sisäliikuntavaatteet ja -kengät.

Harjoittelemme Kuopiossa Itä-Suomen yliopistolla. Snellmania, peilisali. Sisäänkäynti Snellmanian C-ovesta. Ovi on lukossa, joten koputa oveen.

Lisätietoa lajista: http://escrimaconcepts.fi/


Tervetuloa kokeilemaan Wing Tsung Kung Fu -lajia

Wing Tsung Kung Fu on tehokas ja johdonmukainen kamppailujärjestelmä.

Perustana konseptille on kiinalainen kamppailulaji Wing Chun. Perinteisesti sen pääpaino on ollut kamppailullinen, mutta kehittämämme konsepti laajentaa harjoittelua monipuolisemmaksi ja sopivaksi kaikille omasta hyvinvoinnistaan kiinnostuneille harrastajille. Wing Tsung kehittää kuntoa, kokonaisvaltaista hyvinvointia ja itsepuolustustaitoja.

Wing Tsung kehittää kehonhallintaa ja voimantuottoa, sekä antaa fyysisiä ja henkisiä valmiuksia erilaisiin kamppailu- ja kon?iktitilanteisiin. Se sopii erinomaisesti myös naisille ja tarjoaa mahdollisuuden oppia realistisia keinoja puolustaa itseään myös isompaa ja vahvempaa vastustajaa vastaan.

Harjoittelun aloittamiseen tarvitset t-paidan, shortsit/verkkarit ja sisäpelikengät.