Kirjaudu:


Haluatko sykettä elämään?

Rekisteröidy tästä!

Liikuntakurssit ja lajikokeilut


SYKETTÄ Liikuntakurssit ja lajikokeilut


SYKETTÄ – liikuntapalvelut tarjoavat edullisia liikuntakursseja, workshopeja ja lajikokeiluja ympäri vuoden. Kursseja tarjotaan yhteistyöyritysten, paikallisten liikuntaseurojen sekä omien ohjaajien ja tilojen puitteisssa.

Kursseista ilmoitetaan nettisivuilla sekä Facebook-sivulla.


Onko sinulla timanttisia ideoita SYKETTÄ-liikuntakursseiksi?


Lähetä tästä ideasi meille!


Kurssi-ilmoittautuminen


1 – Kursseille ilmoittaudutaan etusivun nettikalenterin kautta. (Etsi kalenterista kurssitapahtuma kurssin aloitusajankohdasta).
2 – Kun ilmoittaudut mukaan pidemmän kurssin ensimmäiselle kerralle, ilmoittaudut mukaan koko kurssille.
3 – Kurssi-ilmoittautumisen voi perua kurssi-infossa annetuun päivämäärän saakka. Tämän jälkeen ilmoittautuminen on sitova ja ilmoittautunut on velvoitettu suorittamaan kurssimaksun.


Tulevat kurssit


Ilmainen vatsatanssin lajikokeilu – torstai 12.4.2018


MITÄ? Vatsatanssin lajikokeilu, taso 1: alkeet 
Käännetään karttapallo Egyptin suuntaan ja sukelletaan paikalliseen tanssityyliin Kuopiosta käsin! Vatsatanssin lajikokeilu ei vaadi aiempaa tanssikokemusta. Mukavat, joustavat vaatteet ja avoin mieli mukaan. Halutessasi saat varustautua huivilla, joka solmitaan lantiolle korostamaan liikkeitä. Lajina vatsatanssi (tunnetaan myös nimellä itämainen tanssi) on ryhtiä ylläpitäviä lihaksia vahvistavaa, kehon liikkuvuutta lisäävää sekä samalla liikekieleltään kaunista ja hauskaa.
Ohjaajana vatsatanssia opettava ja harrastava Elina Vartiainen.
MISSÄ? Kuopion Taideopiston salissa, Ajurinkatu 16, 70110 Kuopio, (Kauppakeskus Iso-Ceen tiloissa)
MILLOIN? Torstaina 12.4. klo 15.30 -17.00
RYHMÄKOKO? Minimi hlömäärä 4 ja max 25 hlöä.
HINTA? Ilmainen SYKETTÄ liikkujille!
ILMOITTAUTUMINEN? Liikuntakalenterin tapahtuman kautta.


Laitesukelluksen lajikokeilu – maanantai 16.4.


MITÄ? Laitesukelluksen lajikokeilu Kuopion Urheilusukeltajien opastamana! Opi tärkeimmät laitesukeltajan taidot ja pääse testaamaan niitä heti allasolosuhteissa. Dream Team kävi kokeilemassa tätä ja oli ihan innoissaan!

MISSÄ? Niiralan uimahalli, Hannes Kolehmaisen katu 3

MILLOIN? Maanantaina 16.4. klo 19.30-22.00

RYHMÄKOKO? 6 henkeä. Ryhmäkoko on tarkoituksella pieni, että jokainen pääsee varmasti oppimaan tärkeät perustaidot ja saa aikaa pinnan alla seikkailemiseen!

HINTA? 15 €. Kurssimaksu maksetaan ennen kokeilua tilille ohjein, jotka tulevat sähköpostitse kurssi-ilmoittautumisen umpeutumisen jälkeen.

VARUSTEET? Uimapuku, pyyhe ja 50 snt kolikko uimahallin pukukaappia varten.

ILMOITTAUTUMINEN? Vain SYKETTÄ-tarralla! Ilmoittautuminen liikuntakalenterin tapahtuman kautta viimeistään torstaina 12.4.


Paritanssien ABC PERUTTU


Kurssi peruttu, koska ilmoittautuneita ei ollut riittävästi.

MITÄ? Tule oppimaan yleisesti tanssilavoilla tanssittavien paritanssien alkeet! Tanssikoulu Wision Anne-Riina ja Tapani opettavat sinulle tanssin perusaskeleet ja simppelit tanssikuviot.  Näillä pärjäät kesällä tanssilavoilla! 🙂

16.15-17.30 Foksi/tango
17.30-18.45 Fusku
19.00-20.15 West Coast Swing

Ennakkotaitoja et kurssille tarvitse, riittää että osaat kävellä paikanpäälle. Jokainen tunti alkaa tanssin perusaskeleiden opettelusta. Kurssilla harjoitellaan ensimmäiset tanssikuviot, haetaan oikea rytmi ja opetellaan viemisen ja seuraamisen perusteita.

Kurssilla toimii vauhdikas parinvaihto, mikä takaa nopean oppimisen! Et tarvitse omaa paria. Kurssille pyritään ottamaan tasamäärä viejiä ja seuraajia.

MISSÄ? Savonian Opistotien kampuksen liikuntasalissa, Opistotie 2.

MILLOIN? Lauantaina 7.4. klo 16.00-20.15

RYHMÄKOKO? Minimi 10 henkeä (5 paria), maksimi 60 henkeä (30 paria). Kurssille pyritään saamaan tasaisesti viejiä ja seuraajia.

HINTA? 10 €/henkilö SYKETTÄ-tarralla tai 15 €/henkilö ilman SYKETTÄ-tarraa. Kurssimaksu maksetaan tilille ohjein, jotka tulevat sähköpostitse kurssi-ilmoittautumisen umpeutumisen jälkeen.

ILMOITTAUTUMINEN? SYKETTÄ-liikkujat ilmoittautuvat liikuntakalenterin kautta. Ilman SYKETTÄ-tarraa tulevat voivat ilmoittautua sähköpostitse paula.ruokonen@savonia.fi. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä yhteystietosi (nimi, puh.nro, e-mail), jotta saat kaiken tarvittavan kurssi-infon. Kurssi-ilmoittautuminen päättyy 31.3., johon asti voit myös perua ilmoittautumisen. Tämän jälkeen ilmoittautuminen on sitova ja olet velvoitettu maksamaan kurssimaksun.


Menneet kurssit


West Coast Swing minileiri  (7. – 8.10.2017)


MITÄ? West coast Swing on Suomessa vielä uudehko, hyvin monipuolinen paritanssi, jota voi tanssia hyvin monenlaiseen musiikkiin radion listahiteistä bluesiin. Westiessä korostuu parin välinen vuoropuhelu musiikin keinoin. Ulospäin tanssi näyttää sensuellilta ja pehmeältä, ja alkuun pääsee helposti. Tanssitaidon kehittyessä ja kasvaessa laji tarjoaa loputtomasti kehittymismahdollisuuksia tekniikan ja vartalonkäytön suhteen.
Tämä leiri aloitetaan alkeista ja edetään ryhmän tason ja kehittymisen mukaan. Eli aikaisempaa tanssitaustaa ei tarvita, vain rohkeutta tulla paikalle.

Katso lisätietoja West Coast Swing paritanssista täältä.

MISSÄ? Opistotien liikuntasalissa/lohko 1, Osoite: Opistotie 2.

MILLOIN? Viikonlopun minileiri 7. – 8.10.
– 7.10. lauantaina klo 14-17    (1 x 60 min, 30 min tauko välissä, 1 x 90 min)
– 8.10. sunnuntaina klo 12-15 (1 x 60 min, 30 min tauko välissä, 1 x 90 min)

RYHMÄKOKO? Max. 6 paria (yht.12  hlöä)

HINTA? 30€/hlö (sis. alv 10 %)/henkilö. Maksuohjeet tulevat sähköpostitse ilmoittautuneille. Kurssimaksu suoritetaan ennen kurssin alkua.

ILMOITTAUTUMINEN? Nettikalenterin kautta TÄSTÄ. llmoittautuminen päättyy 5.10.2017 klo 12.00, johon asti myös peruuttaminen on mahdollista. Tämän jälkeen ilmoittautuminen on sitova ja ilmoittautunut on velvoitettu maksamaan kurssimaksun.


 Lavatanssien alkeiskurssi (29.10. – 19.11.2017)


MITÄ? Haluatko oppia tanssimaan paritansseja? Nyt sinulla on siihen mahdollisuus tanssikoulu Hurman järjestämällä lavatanssien alkeiskurssilla. Lavatanssikursseilla opitaan tanssimaan juuri niitä paritansseja, joita suomalaisilla tanssilavoilla ja -ravintoloissa tanssitaan. Tule mukaan hurmaantumaan lavatansseista! 

MISSÄ? Snellmanin koulu, Maaherrankatu 13, Kuopio

MILLOIN? Kurssi sisältää 4 x 1.5h ohjausta sunnuntaisin. Kurssi alkaa 29.10. ja päättyy 19.11.

Sisältö: Tällä lavatanssien alkeiskurssilla opettelemme kahta suljetun otteen (Foksi, Valssi) ja kahta avoimen otteen (Fusku, Bugg) tanssilajia. Käymme läpi myös tanssietikettiä, eli miten tanssilattialla käyttäydytään tanssipaikalla. Mukaan päästäksesi et tarvitse aiempaa tanssikokemusta etkä omaa paria. 

Ohjelma:
*su 29.10. klo 15.00-16.30 Foksi
*su 5.11. klo 15.00-16.30 Bugg
*su 12.11. klo 15.00-16.30 Valssi
*su 19.11. klo 15.00-16.30 Fusku

KUKA? Tanssikurssin ohjaajina toimivat tanssikoulu Hurman koulutetut opettajat, joilla on pitkä kokemus opettamisesta.

RYHMÄKOKO? Kurssille otetaan 50 henkilöä. Kurssi toteutuu, jos ilmoittautuneita on 10 henkilöä. Jos haluat ottaa tanssikurssille mukaan tanssipariksi hlön, jolla ei ole SYKETTÄ tarraa, niin SYKETTÄ tarrattomien hinta tälle kurssille on 45€ ja ilmoittautumiset näiden henkilöiden osalta info@tanssikouluhurma.fi.

HINTA? 30€/hlö (sis. alv 10 %). Maksuohjeet tulevat sähköpostitse ilmoittautuneille. Kurssimaksu suoritetaan ennen kurssin alkua. 

ILMOITTAUTUMINEN? Nettikalenterin kautta TÄSTÄ. Ilmoittautuminen päättyy 23.10.2017 klo 16.00, johon asti myös peruuttaminen on mahdollista. Tämän jälkeen ilmoittautuminen on sitova ja ilmoittautunut on velvoitettu maksamaan kurssimaksun.