Kirjaudu:


Valitse kaupunki

SYKETTÄ Kuopio

Rekisteröidy tästä!

Kurssit ja lajikokeilut


SYKETTÄ-liikuntapalvelut tarjoavat edullisia liikuntakursseja, workshopeja ja lajikokeiluja ympäri vuoden. Kursseja tarjotaan yhteistyöyritysten, paikallisten liikuntaseurojen sekä omien ohjaajien ja tilojen puitteissa. Kursseille ja lajikokeiluihin voit osallistua ryhmäliikunta- ja palloilutarralla sekä kuukausitarralla ellei toisin ilmoiteta!

Onko sinulla timanttisia ideoita SYKETTÄ-kursseiksi tai lajikokeiluiksi?

Lähetä tästä ideasi meille!

Kurssi-ilmoittautuminen

1 – Kursseille ilmoittaudutaan verkkosivujen liikuntakalenterin kautta, ellei muuta sanota. (Etsi kalenterista kurssitapahtuma kurssin aloitusajankohdasta).
2 – Kun ilmoittaudut mukaan pidemmän kurssin ensimmäiselle kerralle, ilmoittaudut mukaan koko kurssille.
3 – Kurssi-ilmoittautumisen voi perua kurssi-infossa annettuun päivämäärän saakka. Tämän jälkeen ilmoittautuminen on sitova ja ilmoittautunut on velvoitettu suorittamaan kurssimaksun. Mikäli yksittäisissä lajikokeiluissa perumisaikaa ei ole erikseen ilmoitettu, voimassa on normaali tuntikäytäntö eli peruminen on mahdollista 4 h ennen tapahtumaa. (Aamutunneille jotka alkavat ennen klo 10 peruminen tulee tehdä 12 h ennen tapahtuman alkua)

Syyskauden 2024 kurssit

Syyskuussa

Kolme kurssia Kirsi Tammen joogakoululla. Kursseille on erillinen maksu ja kursseille voi osallistua voimassa olevalla SYKETTÄ-tarralla. Ilmoittautuminen kursseille aukeaa viimeistään elokuun 15.päivä.


Lajikokeilut