Kirjaudu:


Valitse kaupunki

SYKETTÄ Kuopio

Rekisteröidy tästä!

Wellness Center


Käytössäsi on Wellness Centerin palvelut Savonian terveysalan opiskelijoilta suoraan SYKETTÄ-liikkujille! Wellness Centerillä tehdään mm. suorituskyvyn testauksia ja ohjataan Sinua turvalliseen harjoitteluun. Wellness Center on avoinna kaikille, mutta SYKETTÄ-tarralla saat palveluja etuhintaan. Wellness Center on Savonian terveysalan opiskelijoiden oppimisympäristö.


WELLNESS CENTERIN PALVELUT

Hyvinvointi- ja terveysneuvonta sekä mittauspalvelut

Kiinnostaako sinua kehonkoostumus tai vaivaavatko esim. selkäkivut? Haluatko selvittää kestävyyskuntosi tilan sekä maksimisykkeesi? Kaipaatko apua ravitsemuksen, unen, mielen hyvinvoinnin tai palautumisen suhteen? Tapojen muuttaminen ei ole helppoa ja joskus voi olla hankalaa hahmottaa, mistä edes aloittaa. Wellness Centerin opiskelijat auttavat sinua mielellään!


Hinnasto

Vastaanottokäynti 60 min 8 €

InBody-kehonkoostumusmittaus 8 €

Polkupyöräergometri 15 €

Kuntokartoitus (sis. kehonkoostumusmittauksen ja polkupyöräergometritestin) 20 €


Ajanvaraus

Varaa aikasi suoraan Wellness Centerin oman ajavarauksen kautta! 

Wellness Centerillä on opiskelijoita harjoittelussa lukuvuoden aikana marras-toukokuussa, jolloin myös palveluja on saatavilla.


Maksaminen

Etukäteen Savonia Study Storesta täältä: https://studystore.savonia.fi/tuote-osasto/wellness-center-palvelut-syketta-liikkujille/ (jos maksat etukäteen, esitä alennukseen oikeuttava SYKETTÄ-tarra käyntisi yhteydessä + ota näyttökuva maksustasi). Maksun voit suorittaa myös kortilla käyntikerran yhteydessä.


Wellness Center – Microkatu

Microkatu 1, 70210 Kuopio.

Wellness Centerin löydät Microkadun kampuksen 4. kerroksen C-osasta.