Kirjaudu:


Valitse kaupunki

SYKETTÄ Kuopio

Rekisteröidy tästä!

SYKETTÄ Trainer


Yksilöohjausta edulliseen hintaan!

SYKETTÄ-trainerit laativat sinulle räätälöidyn saliohjelman, opastavat oikeat tekniikat ja tsemppaavat sinua salilla. SYKETTÄ-trainerilta saat ideoita omatoimiseen treeniin sekä työkaluja tavoitteidesi saavuttamiseen, olitpa ensikertalainen tai kokenut salilla kävijä. 

Trainereillamme on liikunta- ja terveysalan koulutusta, joten toiminta ammattitaitoista ja turvallista. Voit tutustua SYKETTÄ -trainereihin sivuillamme ja päättää itse, kenen ohjaukseen haluat.

Ohjaukseen tullessasi sinulla tulee olla voimassa oleva SYKETTÄ-tarra. Ohjaukset tapahtuvat SYKETTÄ-liikuntapalvelujen kuntosaleilla sinulle sopivana ajankohtana.

Klikkaa tästä ja tutustu tarkemmin SYKETTÄ-trainereihin!


Miten saat oman SYKETTÄ-trainerin? 

Täytä yhteydenottolomake

Vastaa kysymyksiin liikuntatottumuksistasi ja toiveistasi.

Odota Trainerisi yhteydenottoa

Soiton yhteydessä sovitte paketista, jonka ostat, käyntien ajankohdista sekä paikasta. Teillä on treffit jo viikon kuluessa yhteydenotostasi!


Jokainen tapaaminen on 60 min. Sinulle räätälöity kuntosaliohjelma sisältyy aina paketin hintaan! Hintoihin sisältyy alv 10 %.


Kaksin aina kaunihimpi: Tule treenaamaan ystäväsi kanssa, toinen pääsee puoleen hintaan! Hintoihin sisältyy alv 10 %.

Pariohjaukseen tulevat saavat yhteisen treeniohjelman, kummallekin tekniikat kuntoon ja hurjasti tsemppiä treeniin. Enää ei tarvitse miettiä, mitä tekemistä keksitte yhdessä!


Kun olet sopinut kuntosaliohjauspaketista trainerisi kanssa, suorita maksu alla olevin tiedoin ja esitä kuitti trainerille ensimmäisen treenin yhteydessä.

Maksun saaja: Savonia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta
Tilinumero: FI31 5600 0520 1033 78
Viite: 9043

Määrä: XX euroa (riippuen sopimastasi paketista)
Eräpäivä: Tosite maksusuorituksesta on oltava mukana ensimmäisellä kerralla