Kirjaudu:


Valitse kaupunki

Haluatko sykettä elämään?

Rekisteröidy tästä!

SYKETTÄ Trainer


Yksilöohjausta edulliseen hintaan!

SYKETTÄ-trainerit laativat sinulle räätälöidyn saliohjelman, tsemppaavat sinua salilla ja opastavat turvalliset tekniikat. Erityisesti aloittelija hyötyy siitä, että harrastus alkaa sinulle sopivalta tasolta ja tekniikat ovat heti hallussa. Voit aloittaa nollasta tai hakea uusia ideoita treeniisi – sovit vain trainerisi kanssa, mikä on tavoite! Saat yksilöllista ohjausta opiskelijaystävälliseen hintaan.

Trainereillamme on liikunta- ja terveysalan koulutus. Voit tutustua trainereihimme sivuillamme ja päättää itse, kenen ohjaukseen haluaisit päästä.

Klikkaa TÄSTÄ ja tutustu tarkemmin SYKETTÄ-trainereihin!

SYKETTÄ-trainerilta saat:

– Yksilöllisen treeniohjelman ja ideoita omatoimiseen treeniin
– Tsemppiä salille, intoa ja inspiraatiota harjoitteluun
– Työkaluja tavoitteidesi saavuttamiseen
– Turvalliset tekniikat haltuun


Miten saat oman SYKETTÄ-trainerin? 

Mikäli mielit ohjaukseen, täytä yhteydenottolomake, vastaa siinä oleviin liikuntatottumuksiasi ja toiveitasi koskeviin kysymyksiin ja odota Trainerisi soittoa. Soiton yhteydessä sovitte paketista, jonka ostat, käyntien ajankohdista sekä kuntosalista/-saleista, joissa tapaatte. Teillä on treffit jo viikon kuluessa yhteydenotostasi!

Ohjaukseen tullessasi sinulla tulee olla voimassa oleva SYKETTÄ-tarra. Ohjaukset tapahtuvat SYKETTÄ-liikuntapalvelujen kuntosaleilla sinulle sopivana ajankohtana.

Huom.! Lomaketta korjaillaan parhaillaan, joten voit väliaikaisesti ottaa yhteyttä suoraan traineriimme sähköpostitse: Henna, tuomainen.henna(a)gmail.com. Kerro sähköpostissa yhteystietosi, aiempi liikuntataustasi sekä mitä toivoisit trainerilta/millainen treeni sinua kiinnostaa.


HINNASTO

Yksilöllinen kuntosaliohjaus

Jokainen tapaaminen on 60 min. Sinulle räätälöity kuntosaliohjelma sisältyy aina hintaan! Hintoihin sisältyy alv 10 %.

Kaverin kanssa edullisesti treenaamaan

Kaksin aina kaunihimpi: Tule treenaamaan ystäväsi kanssa, toinen pääsee puoleen hintaan! Hintoihin sisältyy alv 10 %.

Pariohjaukseen tulevat saavat yhteisen treeniohjelman, kummallekin tekniikat kuntoon ja hurjasti tsemppiä treeniin. Enää ei tarvitse miettiä, mitä tekemistä keksitte yhdessä!


Maksutiedot

Kun olet sopinut kuntosaliohjauspaketista trainerisi kanssa, suorita maksu alla olevin tiedoin ja esitä kuitti trainerille ensimmäisen treenin yhteydessä.

Maksun saaja: Savonia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta
Tilinumero: FI31 5600 0520 1033 78
Viite: 9043

Määrä: XX euroa (riippuen sopimastasi paketista)
Eräpäivä: Tosite maksusuorituksesta on oltava mukana ensimmäisellä kerralla