Kirjaudu:


Valitse kaupunki

SYKETTÄ Kuopio

Rekisteröidy tästä!

Aloita liikkuminen


1. Rekisteröidy käyttäjäksi

Rekisteröidy käyttäjäksi tästä.

Rekisteröitymistä varten tarvitset voimassa olevan korkeakoulun sähköpostiosoitteen.

2. Maksa liikuntatarra

Siirry nettikauppaan tai katso muut myyntipaikat täältä.

Ryhmäliikuntamaksu

39 € /lukukausi, 69 € /lukuvuosi (sis. alv. 10%)

Palloilumaksu

22 € /lukukausi, 36 € /lukuvuosi (sis. alv.10%)

3. Ilmoittaudu tunneille

Hienoa, nyt pääset liikkumaan kanssamme! Valitse mieleinen tunti ja ilmoittaudu mukaan verkkosivujen etusivun liikuntakalenterin kautta. Lataa puhelimeesi SYKETTÄ Kuopio -sovellus, niin liikuntatarrasi kulkee aina mukana puhelimessa!


Meillä kynnys on matala – vaikka edellisestä treenikerrasta olisi aikaa, olet tervetullut tunneille. Ryhmäliikunta- ja palloilutarjontaan on merkitty vihreällä värillä kevyemmät ja kehoa huoltavat tunnit.

Jos liikunnan aloittaminen mietityttää tai kaipaat vinkkejä kokonaisvaltaisesti hyvinvointiisi, kannattaa hyödyntää alla olevia palveluita.


SYKETTÄ- ravitsemuspalvelut

Jos kaipaat vinkkejä ravitsemusasioihin, ota haltuusi SYKETTÄ-ravitsemuspalvelut. Tarjolla on viikottaista ravitsemusneuvontaa ja suosittuja ravitsemusiltoja, joissa on vaihtuva teema. SYKETTÄ ravitsemuspalveluista vastaa ravitsemusasiantuntija.


Savonia Wellness Center

Jos mieltäsi vaivaa liikunnasta kipeytyvä polvi tai haluaisit selvittää tämän hetkisen kuntotasosi, kannattaa tutustua Savonian terveysalan opiskelijoiden Wellness Centeriin. Tarjolla on kehonkoostumusmittauksia, kuntotestejä, terveysneuvontaa sekä fyssari- ja terveydenhoitajaopiskelijoiden palveluita. SYKETTÄ-tarralla alennusta muutenkin edullisista palveluista!SYKETTÄ-Trainer

Kaipaatko treeniohjelmaa, opastusta oikeisiin tekniikoihin tai tsemppausta salitreeniin? SYKETTÄ-Trainerit tekevät yksilöllisiä treeniohjelmia, antavat ideoita omatoimiseen harjoitteluun, työkaluja tavoitteidesi saavuttamiseen ja opastaa oikeat tekniikat. Lisätietoa palvelusta ja SYKETTÄ-trainerit löydät täältä.


Vielä muutama vinkki

SYKETTÄ-Youtube kanavalta löydyt mm. kotitreeni- ja taukujumppavideoita.

Järjestämme kysynnän mukaan muun muassa luontoliikuntakursseja ja erilaisia luontoliikuntatunteja. Informoimme niistä kurssit-sivulla ja somessa!

Kuopion lähiliikuntapaikat tutuiksi -sivuilla tutustutamme sinut videoiden avulla kuuteen Kuopion alueen lähiliikuntapaikkaan. Kurkkaa videot ja käy tutustumassa paikkoihin!