Kirjaudu:


Valitse kaupunki

Haluatko sykettä elämään?

Rekisteröidy tästä!

Aloita liikkuminen


1. Rekisteröidy käyttäjäksi

Rekisteröidy käyttäjäksi tästä.

Rekisteröitymistä varten tarvitset voimassa olevan korkeakoulun sähköpostiosoitteen.

2. Maksa liikuntatarra

Siirry nettikauppaan tai katso muut myyntipaikat täältä.

Ryhmäliikuntamaksu

35 € /lukukausi, 66 € /lukuvuosi (sis. alv. 10%)

Palloilumaksu

17 € /lukukausi, 33 € /lukuvuosi (sis. alv.10%)

3. Ilmoittaudu tunneille

Hienoa, nyt pääset liikkumaan kansamme! Valitse mieleinen tunti ja ilmoittaudu mukaan etusivun liikuntakalenterista. Lataa puhelimeesi SYKETTÄ Kuopio -sovellus, niin liikuntatarrasi kulkee aina mukana puhelimessa!


Meillä kynnys on matala – vaikka edellisestä treenikerrasta olisi aikaa, olet tervetullut tunneille. Kalenteriin on merkitty vihreällä värillä kevyemmät ja kehoa huoltavat tunnit.

Jos liikunnan aloittaminen mietityttää tai kaipaat vinkkejä kokonaisvaltaisesti hyvinvointiisi, kannattaa hyödyntää alla olevia palveluita.


SYKETTÄ- ravitsemuspalvelut

Jos kaipaat vinkkejä ravitsemusasioihin, ota haltuusi SYKETTÄ-ravitsemuspalvelut. Tarjolla on viikottaista ravitsemusneuvontaa ja suosittuja ravitsemusiltoja, joissa on vaihtuva teema. Sykkeen ravitsemuspalveluista vastaa ravitsemusasiantuntija Taru Lindholm.

Viretori

Jos mieltäsi vaivaa liikunnasta kipeytyvä polvi tai haluaisit selvittää tämän hetkisen kuntotasosi, kannattaa tutustua Savonian terveysalan opiskelijoiden Viretoriin. Tarjolla on kehonkoostumusmittauksia, kuntotestejä, terveysneuvontaa sekä fyssari- ja terveydenhoitajaopiskelijoiden palveluita. SYKETTÄ-tarralla alennusta muutenkin edullisista palveluista!

SYKETTÄ-Trainer

Kaipaatko treeniohjelmaa, opastusta oikeisiin tekniikoihin tai tsemppausta salitreeniin? SYKETTÄ-Trainerit tekevät yksilöllisiä treeniohjelmia, antavat ideoita omatoimiseen harjoitteluun, työkaluja tavoitteidesi saavuttamiseen ja opastaa oikeat tekniikat. Lisätietoa palvelusta ja SYKETTÄ-trainerit löydät täältä.

Vielä muutama vinkki

SYKETTÄ-Youtube kanavalta löydyt mm. kotitreeni- ja taukujumppavideoita.

Kun olet kirjautunut siään sivuille, pääset käsiksi Tarjonta-osion Materiaalipankkiin, jossa on paljon SYKETTÄ-ohjaajien kotitreenivideoita!

Järjestämme kysynnän mukaan muun muassa luontoliikuntakursseja ja erilaisia luontoliikuntatunteja. Informoimme niistä kurssi-sivulla ja somessa!

Inspiraatiota ja hyviä vinkkejä monipuolisesti hyvinvointiin löydät Drem Teamin kirjoittamista postauksista, jotka löydät meidän blogista.