Kirjaudu:


Valitse kaupunki

Haluatko sykettä elämään?

Rekisteröidy tästä!

Muut tilat


Yhteistyökumppaneiden tilat – Syksy 2017


SYKETTÄ tarjoaa tunteja myös yhteistyökumppaneiden tiloissa ympäri Kuopiota. Katso alta listaus kaikista liikuntapaikoista, joissa tarjoamme tunteja SYKETTÄ-liikuntakalenterin puitteissa. Yhteistyökumppaneiden tilat ovat käytössä vain SYKETTÄ-liikuntakalenterin mukaisten tuntien puitteissa, ei muuna aikana. Katso SYKETTÄ-tarralla saatavat etuudet yhteistyökumppaneiden palveluihin TÄÄLTÄ. Löydät kaikki SYKETTÄ-liikuntapaikat myös näppärästi KARTALTA TÄÄLTÄ.

Tunneille saavuttaessa näytä SYKETTÄ- liikuntatarrasi sekä todista henkilöllisyytesi vastaanottotiskille ja varmista, että henkilöstö kuittaa saapumisesi. Saavu tunneille ajoissa!


Element Studio


Maaherrankatu 21, 70100 Kuopio
p. 050 911 2850, e.palaute@elementstudio.fi
http://www.elementstudio.fi/

Element Studio on monipuolinen hyvinvointi- ja kuntoilupaikka Maaherrankadulla kirjastoa vastapäätä. Tarjoamme laadukkaita ja pienryhmissä toteutettuja ryhmäliikuntatunteja sekä henkilökohtaista valmennusta Personal Trainereidemme ohjauksessa. Meillä liikut aina turvallisesti ja tehokkaasti. Lajivalikoimamme palvelee sinua monipuolisesti, sillä voit valita tunteja tarkoista kehomenetelmistä aina hikisiin tansseihin ja lihaskuntotunteihin asti!


Hot Yoga Kuopio


Vuorikatu 3, 70100 Kuopio
p. 046 59 66 050, info@hotyogakuopio.fi
http://hotyogakuopio.fi

Hot Yoga Kuopio on joogasali Vuorikadulla. Harjoittelemme Bikram joogaa, hathajoogan muotoa, jonka juuret ovat Bishnu Ghosh -traditiossa. Harjoittelusarjassa on 26 asentoa ja kaksi hengitysharjoitusta. Sarja parantaa voimaa, kestävyyttä, notkeutta, tasapainoa ja keskittymiskykyä. Harjoittelu tapahtuu lämmitetyssä salissa. Tunnin kesto on 90 tai 60 minuuttia. Lämpö parantaa kehon suorituskykyä ja harjoittelun turvallisuutta.

Joogan harrastaminen ei edellytä notkeutta. Jokaisella on omat vahvuutensa. Yksi on notkea, toinen vahva, kolmannella on hyvä tasapaino ja neljännellä hyvä keskittymiskyky. Harvalla meistä on kaikki nämä ominaisuudet. Tunnilla käytetään niitä vahvuuksia, mitä sinulla jo on ja harjoitellaan niitä vahvuuksia, mitä sinulla ei vielä ole. Tärkeintä on vilpitön yritys. Mieli ja keho muuttuvat harjoittelun ja ajan kanssa.


KRV:n sali


Kauppakatu 40-42 (NMKY:n sali), 2. krs, 70110 Kuopio
p. 044 3535 933, toimisto@krv.fi
http://kuopionreippaanvoimistelijat.fi

Kuopion Reippaan Voimistelijat (KRV) ylläpitävät mukavan kokoista, peilillistä liikuntatilaa Kuopion keskustassa. Tilassa on pukuhuoneet miehille ja naisille.

Sisäänkäynti on Kauppakatu 40-42 porttikongista, kulje portaat ylös ns. 2. kerrokseen. Lasiovessa on Kuopion Reippaan Voimistelijat ry:n logo. Ovi saattaa olla lukossa, mutta paikalla on aina ohjaaja avaamassa ovia. Tule rohkeasti peremmälle!


Kunnonsali


Ajurinkatu 16, 70110 Kuopio
Viihdekeskus IsoCeen pohjakerros
p. (017 552 3322, kuopio@kunnonsali.fi
http://kunnonsali.fi/

Kunnonsali toimii hyvien kulkuyhteyksien varrella, kaupungin keskipisteissä. Samassa kiinteistössä toimii mm. hyvät päivittäistavarakaupat; K-Market Kalakukko, Finnkinon elokuvateatteri Scala, Viihdekeilaravintola BowlD1ner, Ravintola Os, Kuopion Hammasklinikka, Lääkärikeskus Minna.

Paikoitusalueella parkkeeraat Kuopiossa 3 tuntia veloituksetta (paitsi Viihdekeskus IsoCeen pohjakerroksen pysäköintitilassa 2 tuntia).


Kuopio-halli


Opistotie 4, 70200 Kuopio
https://www.kuopio.fi/fi/kuopio-halli

Kuopio-hallissa tarjotaan kilpaurheilua, liikuntaa sekä messuja, konsertteja ja muita tapahtumia.

Sykkeen jalkapallo-vuoro Kuopio-hallissa pelataan tekonurmella.


Lippumäen jäähalli


Petosentie 8, 70820 Kuopio
https://www.kuopio.fi/fi/jaahallit

Lippumäen uima- ja jäähalli sijaitsee Petosen kaupunginosassa noin 10 km Kuopion keskustasta.

Jäähallin viileydestä löytyy jääkiekkovuoroilla käytössä olevat luistelukaukalo 25m x 56m ja 4 pukuhuonetta.


Niiralan jäähalli


Hannes Kolehmaisen katu 4, 70110 Kuopio
https://www.kuopio.fi/fi/jaahallit

Kyseessä on Kuopion jäähalli, legendaarinen Niiralan Monttu. Käytössä kaukalo 30m x 60m.


Rauhalahti Spa


Katiskaniementie 8, 70700 Kuopio
p. 030 608 3100, kylpyla@rauhalahti.fi
http://www.rauhalahti.fi/rauhalahti/kylpyla/allasosasto

Hotelli-kylpylän vastaanottotiskillä tarkistetaan SYKETTÄ-liikuntatarra ja ohjataan kylpyläosastolle vesijumpan pariin. Rauhalahteen pääsee helposti autolla tai pyörällä (Savilahdelta ja Technopolikselta 4 km, Opistotieltä 6 km). Bussi numero 7 kulkee Tulliportinkatua, Niiralankatua ja Savilahdentietä pitkin Katiskaniementielle asti.

Rauhalahden kylpyläpalvelut tarjoavat kuntouintialtaan, monitoimialtaan, ulkoaltaan, kuuma-altaan, kylmäaltaan, porealtaat sekä lasten vesialtaan.


Ready.Set.Pole! (RSP)


Puusepänkatu 5 C 1, 70100 Kuopio
p. 040 631 7222, kuopio@readysetpole.fi
http://www.readysetpole.fi/kuopio/
https://www.facebook.com/rspkuopio

Kuopion Ready.Set.Pole. -studiosta löydät kaksi salia, tankosalin ja ilmasalin. Tankosalissamme on 15 tankoa. Ilmasali on treenisali, jonka katosta roikkuvat vuoroin 5 rengasta ja vuoroin 16 ilmajoogaliinaa. Silloin tällöin saliin pystytetään 6 spinnitankoa.


VOEMA – Kiipeilykeskus


Kaivotie 23, 70700 KUOPIO
puh. 040 522 2655, info@voema.net
http://voema.net/fi/

VOEMA on boulderointiin erikoistunut kiipeilykeskus Kuopion Särkiniemessä. VOEMAlta löytyy seiniä kaiken tasoisille kiipeilijöille aloittelijoista ammattilaisiin. Reitit on tehty siten, että ne kiivetään alhaalta ylös asti saman värisiä otteita seuraten. Reittien vaikeustasot on merkitty selkeästi reitin lähtöotteitten viereen kiinnitettyihin reittikortteihin. Käytämme greidiasteikkona ns. ”Fontsugreidiä”, eli vaikeustaso lähtee numerosta 4 ja numero kasvaa aina vaikeuden lisääntyessä.