Kirjaudu:


Haluatko sykettä elämään?

Rekisteröidy tästä!

Mikä SYKETTÄ?


SYKETTÄ on hyvinvointia Kuopion korkeakouluyhteisölle


SYKETTÄ – Kuopion korkeakoululiikunta on Savonia-ammattikorkeakoulun ja Itä-Suomen yliopiston Kuopion kampuksen opiskelijoiden ja henkilöstön liikuntapalvelukokonaisuus. Vuoden 2016 alusta saakka myös Taideyliopiston ja Humanistisen ammattikorkeakoulun opiskelijat Kuopiossa ovat päässeet hyödyntämään palveluja.

SYKETTÄ liikuttaa koko Itä-Suomen korkeakouluyhteisöä ja samalla liikuntamaksulla pääsee hyödyntämään myös SYKETTÄ-Joensuun ja SYKETTÄ-Savonlinnan liikuntapalveluja!

Aloitimme vuoden 2014 alussa Kuopiossa, vuoden 2015 alussa Joensuussa ja vuoden 2016 alussa Savonlinnassa. Olemme saaneet hankerahoitusta palvelujen käynnistämistä varten Opetus- ja kulttuuriministeriön aikuisväestön terveyttä edistävän liikunnan määrärahasta. Korkeakoulut tukevat yhteisönsä hyvinvointia liikuntapalveluihin suunnatun tuen kautta.

Kuopion korkeakoululiikunta tavoittaa yli 11 500 korkeakouluyhteisön jäsentä. Keväällä 2017 SYKETTÄ-palveluilla oli yli 2 800 liikkujaa.


Tavoitteena on aktiivinen, sosiaalinen ja hyvinvoiva korkeakouluyhteisö


Liikuntapalvelujen järjestämisessä noudatetaan seuraavia periaatteita:


Ytimessä monipuolinen liikuntakalenteri


Ytimessä on monipuolinen, erilaiset liikkujat huomioiva liikuntakalenteri, jossa tarjolla on viikoittain yli 60 ohjattua ryhmäliikuntatuntia, yli 25 avointa lajivuoroa, yli 30 vakiovuoroa opiskelija- ja henkilöstöryhmille sekä yli 100 vapaasti varattavissa olevaa vuoroa.

Liikuntapalvelut pyörivät pääasiassa korkekakoulujen omissa liikuntatiloissa Opistotiellä, Snellmanialla ja Studentialla. Käytössä on 2 liikuntasalia, pieni tatamitila ja 4 kuntosalia. Yksittäisiä erikoistunteja tarjotaan myös yhteistyökumppaneiden tiloissa ympäri kaupunkia. Viikoittaisen liikuntakalenterin ohella SYKETTÄ tarjoaa liikuntakursseja ja lajikokeiluja.

Käyttäjäksi pääsee rekisteröitymällä palveluun sekä maksamalla edullisen liikuntatarran. Liikuntatarralla saa käyttöoikeuden monipuolisiin SYKETTÄ-liikuntapalveluihin.


Toimintaa ohjaa kampuskohtainen johtoryhmä


Korkeakoululiikunnan järjestämistä ohjaa ja valvoo kampuskohtaiset johtoryhmät. Johtoryhmän tehtäviin kuuluu:

Johtoryhmän jäsenet kaudella 2017