Kirjaudu:


Valitse kaupunki

Rekisteröidy tästä!

Register here!

Liikuntailtapäivä 4.10.2023


Liikuntailtapäivän ohjelma

Syksyn liikuntailtapäivä järjestetään Joensuussa keskiviikkona 4.10.2023.

Itä-Suomen yliopiston ja Karelia-amk:n yhteinen liikuntailtapäivä on vapautettu opetuksesta klo 12:15 alkaen rehtoreiden päätöksellä. Liikuntailtapäivänä on normaalin SYKETTÄ-liikunnan lisäksi tarjolla runsaasti liikunta-aktiviteetteja ja erikoistarjouksia liikuntapaikoissa opiskelijoille ja henkilökunnalle. Osa liikuntailtapäivän lajeista on maksullisia ja niihin otetaan rajattu määrä osallistujia, joten on suositeltavaa ilmoittautua lajeihin hyvissä ajoin!

Huomaathan, että muutokset ovat mahdollisia! Ohjelmaa päivitetään vielä julkaisupäivän 14.9. jälkeen.

Ohjelma julkaistaan torstaina 14.9.2023. Ilmoittautumisajat ovat tapahtumakohtaisia. Ilmoittautumiset liikuntakalenterin kautta alkavat viikkoa ennen tapahtumaa eli keskiviikkona 27.9.2023. Alla olevan ohjelman lisäksi myös kaikki SYKETTÄ-kalenterin tunnit ja vuorot 4.10. ovat osa liikuntailtapäivän ohjelmaa! Voit osallistua kaikkiin liikuntailtapäivän lajeihin ilman voimassaolevaa SYKETTÄ-tarraa, mutta sinun tulee olla rekisteröitynyt käyttäjäksi sekä ilmoittautua tunneille ja vuoroille.

HUOM! Ilmoittautuminen liikuntakalenterin tunneille ja vuoroille mobiilisovelluksen kautta ei onnistu ilman voimassaolevaa SYKETTÄ-tarraa – jos sinulla ei ole voimassaolevaa tarraa, sinun tulee ilmoittautua nettisivujen liikuntakalenterin kautta!

PÄIVITETTY 19.9. KLO 10.31 – Lisätty Huonepakopelit (järj. Pakotarinat)
PÄIVITETTY 21.9. KLO 11 – Lisätty Botania, Bujinkan Budo Taijutsu (järj. Bujinkan Shinden Dojo Joensuu), Hohtokeilausta ja biljardia Cosmicissa, Huonepakopelit (järj. Huonepakopeli), Lasertaistelupeli (järj. Huonepakopeli), PTV Gym -kuntosalitarjous
PÄIVITETTY 22.9. KLO 12 – Lisätty Darts, Mindfulness ja Neurosonic (järj. Pohjois-Karjalan mielenterveysomaiset FinFami ry) ja Uppopallo


BODYATTACK® (järj. Kuntokeskus Energy)

Aerobinen treenitunti, joka kehittää voimaa ja kestävyyttä. Energisessä intervallitunnissa yhdistyvät sporttiset aerobiset liikkeet sekä voimaa ja kehonhallintaa kehittävät liikkeet. Ilmoittautuminen SYKETTÄ-liikuntakalenterin kautta.

Aika: klo 12.15-13.15
Paikka: Kuntokeskus Energy, Metropol
Osoite: Torikatu 31

Ilmoittautuminen SYKETTÄ-liikuntakalenterin kautta


Botania

Nyt on mahdollista päästä liikuntailtapäivänä tutustumaan Botaniaan erikoishintaan 10 €/henkilö. Hinta on voimassa ainoastaan 4.10. Tutustu tarjontaan täältä.

Muista myös Botaniakortti 40 €/henkilö, jolla pääsee kaikkiin Botanian omiin tapahtumiin, puutarhoihin ja ravintolaan rajoituksetta vuoden ajan. Botania on auki liikuntailtapäivänä klo 12-20


Bujinkan Budo Taijutsu (järj. Bujinkan Shinden Dojo Joensuu)

Tervetuloa tutustumaan Bujinkan Budo Taijutsun asetekniikkaan!

Bujinkan Budo Taijutsu on japanilainen taistelulaji, jonka juuret ovat yhdeksässä vanhassa japanilaisessa taistelukoulussa. Lajin harjoituksissa opetellaan aseetonta taistelua ja erilaisten perinteisten japanilaisten sekä modernimpien aseiden käyttöä. Lisätietoa lajista ja Bujinkan Shinden Dojo Joensuun toiminnasta löydät nettisivuiltamme sekä Bujinkan Shinden Dojon nettisivuilta

Bujinkan sopii kaikenkuntoisille ja -kokoisille ihmisille eikä lajitaustaa tarvita. Liikuntailtapäivän kokeilutreenissä pääset tutustumaan miekalla ja bo:lla (n.180cm pitkä puinen keppi) tehtäviin harjoitteisiin. Harjoittelemme puisilla ja pehmustetuilla aseilla. Mukaan tarvitset vain liikuntaan sopivat vaatteet sekä juomapullon. Harjoittelemme sukat jalassa, joten sisäliikuntakenkiä ei tarvita.

Aika: keskiviikko 4.10.2023 klo 13:00 – 14:15
Paikka: Urheilutalo, Koskikatu 12, 80100 Joensuu. 2.kerroksen tatamit 3 & 4.
Käynti tatameille Urheilutalon Siltakadun puoleisesta sivuovesta, pääsisäänkäynnistä oikealle. Olemme ovella vastassa ja opastamassa!

Jos jokin askarruttaa, ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse

Ilmoittautuminen SYKETTÄ-liikuntakalenterin kautta


Darts

Tervetuloa testaamaan sitä hauskempaa versiota tikanheitosta, eli dartsia! Tämä Iso-Britanniassa kauan aikaa sitten kehitetty peli tarjoaa sinulle hermoja raastavaa jännitystä, pirskahtelevia onnistumisen tunteita sekä kaikista tärkeimpänä loistavaa tekemistä hyvässä seurassa! Mukana tunnilla ohjaaja opastamassa sinua tämän kenties kaikista hauskimman pelin saloihin!

Paikka: Takatasku Joensuu (Keskuskuja 1)
Aika: klo 13-14:30

Ilmoittautuminen SYKETTÄ-liikuntakalenterin kautta


Frisbeegolf

Lähde nauttimaan ulkoilmasta ja liikunnasta frisbeegolfin merkeissä. Voit lainata frisbeegolfsetin kierrosta varten. Setti sisältää kolme kiekkoa (putteri, lähestymiskiekko ja draiveri). Kiekkosetti noudetaan ISYYn toimistolta Haltialta (Yliopistokatu 7, Haltia-rakennus, 2. krs) 2.-3.10. välisenä aikana toimiston aukioloaikoina. Huomioithan, että toimisto on kiinni keskiviikkona 4.10.

Tutustu ennalta frisbeegolfin sääntöihin
Joensuun frisbeegolfradat


Golf-kokeilu Pilkonpuistossa (järj. Karelia Golf)

Karelia Golf tarjoaa liikuntailtapäivänä:

1) Ohjattua golftutustumista / harjoittelua klo 12–14 hintaan 10 € / hlö
– sisältää ohjauksen, tilat sekä tarvittavan välineistön
– vinkkejä ensikertalaisille sekä kokeneemmille golffareille
– maksimiosallistujamäärä 20 henkilöä

2) Mahdollisuus käydä pelaamassa Pilkon Par-3 kenttää klo 12–16 aikavälillä hintaan 15 € / hlö

Osoite: Pankakuja 3
Lisätietoja nettisivuilta

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: Toni Laakkonen / toni.laakkonen@kareliagolf.fi / 0400 259944


Hiphop (järj. Itä-Suomen katutanssiyhditys ISKY ry)

Tällä tunnilla pääset vierailemaan hiphop-kulttuurissa Annan kanssa. New Yorkin Bronxissa 50 vuotta sitten syntynyt laji antaa tilaa itsensä ilmaisulle niin liikkeen kuin musiikin kautta. Tunnilla lämmitellään old school stepeillä, tehdään helppoa koreografiaa ja tanssitaan myös freestylaten, eli omaa liikettä tuottaen. Tunti sopii aloittelijoille. Mukaan tarvitset sisäkäyttöön sopivat kengät, mukavat vaatteet ja juomapullon. Lämpimästi tervetuloa!

ISKY ry on katutanssikulttuurille omistautunut yhdistys Itä-Suomessa.

Aika: klo 12.15-13.15
Paikka: Mehtimäkihallin (Motonet Areenan) pedagoginen sali
Osoite: Kisapolku 1 (Pedagogiseen saliin kuljetaan rakennuksen takaa yliopiston puolelta. F-ovesta pääsee naisten pukuhuoneiden puolelle ja E-ovesta pääsee miesten pukuhuoneiden puolelle.)

Ilmoittautuminen SYKETTÄ-liikuntakalenterin kautta


Hohtokeilausta ja biljardia Cosmicissa

Cosmic tarjoaa keilausta 5€/1h/henkilö (sisältää kengät) ja biljardi 5€/1h/henkilö. Cosmic aukeaa liikuntailtapäivänä poikkeuksellisesti jo klo 12 ja on auki klo 22:30 asti.

Lisätiedot ja varaukset: http://www.cosmicjoensuu.fi/

Osoite: Yläsatamakatu 5


Huonepakopelit (järj. Pakotarinat)

Liikuntailtapäivänä on mahdollista kokeilla suosittua huonepakopeliä erikoishintaan 15 €/henkilö. Teillä on 60 minuuttia aikaa paeta lukitusta huoneesta yhdistelemällä vihjeitä, ratkomalla arvoituksia ja käyttämällä logiikkaa.

Pelien tarkemmat kuvaukset löytyvät Pakotarinoiden verkkosivuilta

Menneisyyden salaisuudet
Klo 12.30 (ryhmäkoko 2-6 hlö)
Klo 15 (ryhmäkoko 2-6 hlö)

Lumotun metsän noita
Klo 13 (ryhmäkoko 2-5 hlö)
Klo 15.30 (ryhmäkoko 2-5 hlö)

Osoite: Teollisuuskatu 11 B

Ilmoittautumiset Kide.app:n kautta (avoinna 21.9. klo 10 – 2.10. klo 12)


Huonepakopelit (järj. Huonepakopeli)

Liikuntailtapäivänä on mahdollista kokeilla suosittua huonepakopeliä erikoishintaan 17 €/henkilö. Teillä on 60 minuuttia aikaa paeta lukitusta huoneesta yhdistelemällä vihjeitä, ratkomalla arvoituksia ja käyttämällä logiikkaa.

Pelien tarkemmat kuvaukset löytyvät Huonepakopelin verkkosivuilta

Taikakoulu (Huonepakopeli, Iso myy)
Klo 12.15, klo 13.45 ja klo 15.15

Jungle (Huonepakopeli, Iso myy)
Klo 12.30, klo 14 ja klo 15.30

Abyss (Huonepakopeli Iso myy)
Klo 12.45, klo 14.15 ja klo 15.45

Ydinvoimala (HUOM! Osoitteessa Koulukatu 47a, 80100 Joensuu)
Klo 12.45, klo 14.45 ja klo 17

Ilmoittautumiset Kide.app:n kautta (avoinna 22.9. klo 10 – 2.10. klo 12)


Jalkapalloturnaus

Jalkapalloturnaus on jaettu kilpasarjaan ja rentosarjaan. Jalkapalloturnaus on osallistujille maksuton. Ilmoittautuminen tapahtuu joukkuettain.

Kilpasarja
Mehtimäen tekonurmella kello 11:00-15:30. Ottelut pelataan puolikkaalla jalkapallokentällä. Samaan aikaan kentällä 6+1 pelaajaa. Max. 6 joukkuetta. Parhaat joukkueet palkitaan!

Ilmoittautumiset Kide.app:n kautta (avoinna 20.9. klo 12 – 4.10. klo 12)

Rentosarja
Louhelan kentällä (Tiedepuiston vieressä) kello 12:00-18:00. Ottelut pelataan puolikkaalla jalkapallokentällä. Samaan aikaan kentällä 6+1 pelaajaa. Rentosarjassa oltava kentällä koko ajan useampaa sukupuolta. Max. 8 joukkuetta. Parhaat joukkueet palkitaan!

Ilmoittautumiset Kide.app:n kautta (avoinna 20.9. klo 12 – 4.10. klo 12)


Kiipeilyä (järj. Ote-Kiipeilykeskus)

Ote-Kiipeilykeskus tarjoaa liikuntailtapäivän osallistujille kertakiipeilyn kenkävuokrineen 10 €/opiskelijakortilla (norm. 14,10€) ja 13€/henkilökuntakortilla (norm. 16€).

Kiipeilykeskus on auki liikuntailtapäivänä klo 12-21.

Osoite: Pilkontie 7
Lisätietoja nettisivuilta


Kuntokeidas

Nyt on mahdollisuus kokeilla kaikkia Kuntokeitaan lajeja superedullisesti! Yhteishintaan 12€ voit kokeilla klo 12-16 välisenä aikana niin montaa lajia kuin haluat (max 1 tunti per laji). Hinta sisältää kaikki tarvittavat välinevuokrat. Lajeina keilaus, squash, sulkapallo, padel, biljardi, ilmakiekko, kuntosali, pöytätennis ja ninjarata. Halutessasi voit myös varata tietyn vuoron. Varaukset voi tehdä puhelimitse numerosta 013 126558 tai tulla vain paikalle. Soittamalla varmistat, että pääset haluamaasi lajiin itsellesi sopivana ajankohtana.

Osoite: Linnunlahdentie 10
Lisätietoja nettisivuilta


Kuntokeskus Energyn kuntosalitarjous

Kaikki UEF:n ja Karelia-amk:n opiskelijat sekä henkilökunta saavat treenata veloituksetta Kuntokeskus Energyn kuntosaleilla (Metropol, Ylämylly ja Rantakylä) maksutta liikuntailtapäivänä klo 12-16. Ilmoitathan kuntosalille saapuessasi, mistä korkeakoulusta tulet.

Osoitteet:
Energy Metropol, Torikatu 31
Energy Rantakylä, Ranta-Mutalantie 100
Energy Ylämylly, Rännitie 3


Lasertaistelupeli (järj. Huonepakopeli)

Lasertaistelupelimme tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden kokea adrenaliinin täytteisiä taisteluhetkiä. Tartu laseraseesi ja sukella jännittävään ja nopeatempoiseen peliin, jossa sinun on oltava nokkela ja taktinen voittaaksesi vastustajasi.

Henkilömäärä: 4-10 henkilöä
Osoite: Koulukatu 47a
Hinta: 17€/henkilö
Pelit (60min) klo 13:45 (paikalle 13:30) ja klo 16 (paikalle klo 15:45)

Ilmoittautumiset Kide.app:n kautta (avoinna 22.9. klo 10 – 2.10. klo 12)


Mindfulness ja Neurosonic (järj. Pohjois-Karjalan mielenterveysomaiset FinFami ry)

Yhdistyksemme tarjoaa päivän aikana mahdollisuuden tulla tutustumaan Joensuun toimistollemme osoitteeseen Karjalankatu 4 a 2 maksuttomiin mindfulness-tuokioihin, Neurosonic-rentoutukseen (www.neurosonic.fi) ja yhdistyksemme toimintaan klo 12-17.

Mindfulness: tasapainottava hengitys -sessiot klo 12, 13, 14, 15 ja 16. Hengitysharjoitus ja -meditaatio sekä lyhyt opastus hyväksyvän tietoisen läsnäolon maailmaan. Osallistujia maks. 15 henkilöä per sessio.

Neurosonic-rentoutus puolen tunnin välein klo 12-16:30. Kaksi paikkaa puolen tunnin välein.
Osoite: Karjalankatu 4 A 2

Lisätietoja: www.tukitupa.fi

Ilmoittautuminen SYKETTÄ kalenterin kautta


Ohjattu snooker (järj. Joensuu Snooker Alliance)

Joensuu Snooker Alliance on perustettu vuonna 2010 ja kerho sijaitsee osoitteessa Pilkontie 4. Käytössä on viisi kilpatason snookerpöytää. Liikuntailtapäivänä lajia kokeilemaan mahtuu max. 20 osallistujaa. Aikaisempaa kokemusta lajista ei vaadita. Opastusta saa niin snookerin sääntöihin kuin lyöntitekniikkaan. Välineet pelaamiseen löytyy kerholta. Kerholla voi liikkua sukkasillaan tai sisäkengillä. Opastusta voidaan antaa suomen lisäksi myös englanniksi. Lajikokeilun hinta on 5€ ja se maksetaan käteisellä paikan päällä. Tervetuloa! Ilmoittautuminen SYKETTÄ-liikuntakalenterin kautta.

Aika: klo 14-16
Osoite: Pilkontie 4
Lisätietoja: Arttu Pietilä, p. 050 5559173

Ilmoittautuminen SYKETTÄ-liikuntakalenterin kautta


Padel (järj. Padel Club Joensuu)

Liikuntailtapäivän padeltarjous Padel Club Joensuussa, tunnin vuoro klo 12-16 vain 16€ eli 4€/hlö. Hinta sisältää mailavuokran! Maksu paikan päällä. HUOM! Vain korttimaksu.

Padel on nelinpeli eli ilmoittautumalla vuorolle voit ottaa mukaan kolme pelikaveria. Varattavissa on kuusi kenttää klo 12-16. Varaa kenttä SYKETTÄ-liikuntakalenterin kautta.

Klo 12-13: Ilmoittautuminen SYKETTÄ-liikuntakalenterin kautta
Klo 13-14: Ilmoittautuminen SYKETTÄ-liikuntakalenterin kautta
Klo 14-15: Ilmoittautuminen SYKETTÄ-liikuntakalenterin kautta
Klo 15-16: Ilmoittautuminen SYKETTÄ-liikuntakalenterin kautta

Paikka: Padel Club Joensuun padelkentät Lehmossa
Osoite: Lehmonportintie 8, 80710 Lehmo


Pesäpalloa

Vapaa pesäpallovuoro Mehtimäen pesäpallostadionilla (Bolt Stadion, Mehtimäenaukio 2, 80110 Joensuu) klo 14-17. Käytössä ISYYn pesäpallovälineet. Max 30 henkilöä. Ilmainen.

Ilmoittautuminen SYKETTÄ kalenterin kautta


Portti54:n avoimet ovet

Tervetuloa tutustumaan Portti54 kuntosaliin! Kuntosalilla avoimet ovet liikuntailtapäivänä klo 10-20.

Osoite: Tulliportinkatu 54
Samassa rakennuksessa sijaitsee Nuorisoverstas sekä Combat Heaven. Kulku kuntosalille tapahtuu rakennuksen oikealta sivulta.


Potkunyrkkeily (järj. Combat Heaven)

Potkunyrkkeily on erittäin monipuolinen urheilulaji, joka sopii kaikille ikään ja sukupuoleen katsomatta. Potkunyrkkeilyssä harjoitat kehoasi kokonaisvaltaisesti. Harjoituksiin kuuluu muun muassa lihaskunnon ja kestovoiman parantamista, nopeusharjoitteita, perustekniikkaa, paritekniikkaa, välineharjoittelua, otteluharjoituksia, nyrkkeilyharjoitteita ja venyttelyä. Harjoitella voi kohentaakseen kuntoa, parantaakseen koordinaatiokykyä, hankkiakseen paremman itsepuolustustaidon ja ennen kaikkea nauttiakseen mukavasta harrastuksesta reilujen harjoittelukavereiden kanssa. Treeneihin mukaan tarvitset T-paidan, shortsit tai verkkarit sekä juomapullon.

Joensuun uusi kamppailulajisali ”Combat Heaven – Hyvän mielen kamppailulajisali” on tunnettu rennosta ja reilusta ilmapiiristä. Harjoitukset eivät ole liian vakavia, tervetuloa mukaan! Ohjaajana toimii Combat Heavenin päävalmentaja Jimi Miettinen.

Aika: klo 12.15-13.45
Paikka: Combat Heaven
Osoite: Tulliportinkatu 54

Lisätietoja nettisivuilta

Ilmoittautuminen SYKETTÄ-liikuntakalenterin kautta


Ptvgymin kuntosalitarjous

Kaikki UEF:n ja Karelia-amk:n opiskelijat sekä henkilökunta saavat treenata maksutta Ptvgym -kuntosalilla (Teollisuuskatu 5-7) liikuntailtapäivänä 4.10.2023. Ilmoita kuntosalille saapuessasi korkeakoulusi. Salille kulku liikuntailtapäivänä koodilla: *64069#


Ratsastus (järj. Joensuun Ratsastusopisto)

Ilmoittautumiset viimeistään sunnuntaina 1.10.2023 soittamalla tai viestillä numeroon 050 5742892/ Reetta. Hinta 30€/tunti. Peruutuspaikkoja voi kysellä 2.10. ja 3.10.

HUOM! Paikalle EI ole järjestetty kuljetusta, joten kyytiasiat kannattaa selvittää kuntoon ennen kuin varaa tunnin.

Ratsastusryhmät tasatunnein:
Klo 12-13
Klo 13-14
Klo 14-15
Klo 15-16
Klo 16-17

Osoite: Kuurna-Kulhontie 93, 80910 Kulho
Lisätietoja nettisivuilta


Roska liikkuu -tapahtuma

Itä-Suomen yliopisto, Savonia-amk, Karelia-amk, korkeakoulujen SYKETTÄ-liikuntapalvelu sekä Savon ammattiopisto Sakky ja Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Riveria järjestävät yhteisvoimin Roska liikkuu -roskienkeruutapahtuman kahdessa maakunnassa 3.-4.10.2023. Tule mukaan keräämään roskia joko yksin tai porukalla. Levittäydytään ympäri kaupunkeja ja maakuntia!

Joensuussa roskia kerätään UEF:n ja Karelia-amk:n liikuntailtapäivänä 4.10. klo 12-16. Tarjoamme osallistujille roskapusseja ja hanskoja kampusten Roska liikkuu -tapahtumapisteillä klo 12 tai voit sopia ennakkoon hausta yhteyshenkilöiden kanssa. Tapahtumapisteillä on tarjolla myös rajallinen määrä roskapihtejä ja huomioliivejä. Jos sinulla on omat roskapihdit, ota ne mukaan. Kerätyt roskat voi viedä joko kampusalueilla oleviin roskalavoihin tai yleisiin/omiin roska-astioihin.

Tapahtumapisteet:

Karelia-amk
Tikkarinne-kampus, pääaula (E-talo), Tikkarinne 9
Wärtsilä-kampus, pääaula, Karjalankatu 3
Yhteyshenkilö: Salla Anttila, salla.anttila@karelia.fi, 050 315 6562

UEF
Aurora-rakennuksen ala-aula, Yliopistokatu 2 A
Yhteyshenkilö: Heli Kaarniemi, heli.kaarniemi(at)uef.fi, 050 322 8644

Lisätietoja tapahtumasta


Shuffle (järj. Itä-Suomen katutanssiyhditys ISKY ry)

Tervetuloa mukaan kokeilemaan huippuhauskaa shuffletanssia Maijun kanssa! Sosiaalisessa mediassakin paikkansa löytänyt shuffle on 1980-luvulla Melbournessa kehitetty katutanssi, joka saa varmasti hien pintaan ja hymyn huulille! Tunnilla käymme läpi shufflen perusaskeleita ja opettelemme pienen koreografian. Et tarvitse aikaisempaa tanssitaustaa osallistuaksesi tunnille. Varaathan tunnille kengät ja juomapullon! Tervetuloa pitämään hauskaa!

ISKY ry on katutanssikulttuurille omistautunut yhdistys Itä-Suomessa.

Aika: klo 13.15-14.15
Paikka: Mehtimäkihallin (Motonet Areenan) pedagoginen sali
Osoite: Kisapolku 1 (Pedagogiseen saliin kuljetaan rakennuksen takaa yliopiston puolelta. F-ovesta pääsee naisten pukuhuoneiden puolelle ja E-ovesta pääsee miesten pukuhuoneiden puolelle.)

Ilmoittautuminen SYKETTÄ-liikuntakalenterin kautta


SILLAT-kävelyretki Noljakan luontopolulle ja lintutornille (järj. ISYYn SILLAT-hanke)

Lähde ulkoilemaan Sillat-hankekoordinaattori Riinan kanssa Noljakan 2,5 kilometriä pitkälle luontopolulle, joka kulkee Höytiäisen kanavan suiston luonnonsuojelualueella. Luontopolku kierretään pitkospuita pitkin polun varrella olevalle lintutornille, jossa pidetään evästauko. Otahan mukaan omat teet/kahvit ja eväät. Huomioithan, ettei koiria saa viedä luontopolulle, sillä se kulkee luonnonsuojelualueella. Ilmoittautuminen SYKETTÄ-liikuntakalenterin kautta.

HUOM! Ulkoilulla on säävaraus. Ilmoitamme viimeistään 2h ennen tapahtuman alkua sähköpostitse, mikäli tapahtuma on peruttu.

Aika: klo 12.15-16
Lähtöpaikka: Itä-Suomen yliopiston Carelia-rakennuksen Alkukivet (Yliopistokatu 4)

Ilmoittautuminen SYKETTÄ-liikuntakalenterin kautta 3.10. klo 12.15 mennessä


SYKETTÄ-kuntotestaukset

SYKETTÄ järjestää kuntotestaukset yhteistyössä Itä-Suomen Liikuntaopiston (ISLOn), Pohjois-Karjalan Liikunta ry:n (Pokalin) ja Karelia-amk:n oppimis-ja palveluympäristö Tarmon kanssa liikuntailtapäivänä keskiviikkona 4.10.2023. Kuntotesteissä on kaksi eri testistöä, joista voi valita itselleen sopivan vaihtoehdon: matalan kynnyksen testit ja aktiiviliikkujan testit.

Matalan kynnyksen kuntotestit
Matalan kynnyksen kuntotesteihin kuuluu:
– Puristusvoima
– Vyötärön ympärys
– Inbody-kehonkoostumusmittaus
– Kestävyyskunnon arvio Polar-mittalaitteilla
– Ryhmäpalaute

Kenelle matalan kynnyksen kuntotestit sopivat? Sinulle, joka
– Urheilet mieluummin penkillä kuin juoksuradalla
– Haluat luotettavaa tietoa fyysisestä kunnostasi ilman merkittävää ponnistelua

Testauksen kesto n. 1h
– Matalan kynnyksen testit klo 12.30-18 aikavälillä, joista voi valita itselleen sopivan ajan
– 10 ryhmää, 10 paikkaa / ryhmä

Ilmoittautuminen auki sunnuntaihin 1.10.2023 klo 23.55 asti

Ilmoittautumislomake aukeaa 20.9. klo 15 alkaen

Aktiiviliikkujan kuntotestit
Aktiiviliikkujan testeihin kuuluu:
– Vauhditon pituushyppy
– Istumaannousu
– Etunojapunnerrus
– Cooper tai UKK:n 2 km:n kävelytesti
+ Inbody (varataan yksilöllisesti eri päivälle testauksen jälkeen)

Kenelle aktiiviliikkujan kuntotestit sopivat? Sinulle, joka
– Vietät enemmän aikaa kuntosalilla tai pururadalla kuin Netflixissä
– Haluat hikoilla, ponnistella ja saada kropasta mehut irti kunnon rykäisyllä

Testauksen kesto n. 1,5h
– Aktiiviliikkujan testit klo 13-17.30 aikavälillä, joista voi valita itselleen sopivan ajan
– 3 ryhmää, 34 paikkaa / ryhmä

Ilmoittautuminen auki sunnuntaihin 1.10.2023 klo 23.55 asti

Ilmoittautumislomake aukeaa 20.9. klo 15 alkaen


Tennistä KarTen tennishallilla

Liikuntailtapäivän extrana tennisvuoroja KarTen tennishallilla Mehtimäen Urheilupuistossa. Ilmoittautuminen 27.9. alkaen SYKETTÄ-liikuntakalenterin kautta. Peruuttamattomista ja käyttämättömistä kenttävarauksista veloitamme tenniskentän vuokran (16€). Omat mailat ja pallot mukaan, ISYYN jäsenet ja SYKKEEN käyttäjät saavat tarvittaessa lainaan ISYYn toimistolta.

Aika: klo 12-13
Osoite: Hallitie 3

Ilmoittautuminen SYKETTÄ -liikuntakalenterin kautta


Uinti

Uintia uimahalli Vesikossa liikuntailtapäivänä klo 12-16
Uinti Vesikossa maksaa 4,40€/hlö. Ilmoittautuneet voivat käyttää halutessaan myös kuntosalia. Maksu suoritetaan uimahallin kassalla. Näytä kassalla opiskelijakortti tai kerro olevasi yliopiston tai Karelia-amk:n henkilökuntaa.

Osoite: Uimarintie 1

Uintia Rantakylän uimahallissa liikuntailtapäivänä klo 12-16
Uinti Rantakylän uimahallissa maksaa 4,40€/hlö. Maksu suoritetaan uimahallin kassalla. Näytä kassalla opiskelijakortti tai kerro olevasi yliopiston tai Karelia-amk:n henkilökuntaa.

Osoite: Pataluodonkatu 2


Uppopallo

Etsitkö uutta uniikkia urheiluharrastusta? Uppopallo on vauhdikas, kolmiulotteinen joukkuepalloilulaji. Vastaavaa näin monipuolista ja aktivoivaa urheilulajia ei muualta löydy. Uppopallossa joukkue yrittää saada uppoavan pallon vastustajajoukkueen koriin altaan pohjassa noin 4m. Sukellukset ovat keskimäärin lyhyitä, n. 15-30 sekunnin mittaisia. Lajissa käytetään lakkia ja vapaasukellusvälineitä, nämä saat kokeilukerralla lainaan. Ohjatuissa treeneissä saa käydä ilmaiseksi kokeilemassa vuoden loppuun, taitovaatimus 200m tauotonta uintia 2m syvyyssukellustaito. Kerrothan jalan kokosi kun ilmoittaudut.

Vesikon hyppyaltaassa klo 14-15, osallistujia korkeintaan 10

Osoite: Uimarintie 1

Ilmoittautuminen Kide.appissä 27.9. alkaen