Kirjaudu:


Valitse kaupunki

SYKETTÄ Kuopio

Rekisteröidy tästä!

Dream Team


 Mikä Dream Team?


Dream Team on SYKETTÄ-palvelujen liikkujista koostuva ryhmä, jonka jäsenet kannustavat omalla esimerkillään muitakin heittäytymään liikunnan vietäviksi.


SYKETTÄ etsii Dream Teamiin aina ennakkoluulottomia ja uteliaita ihmisiä, jotka ovat valmiita uusiin seikkailuihin, nauttivat liikkumisesta ja haluavat levittää liikunnan ilosanomaa Kuopion korkeakoulujen opiskelijoille ja henkilökunnalle. Tänä vuonna teamilaiset haastavat itsensä ja toisensa uusiin elämyksiin!


Kevään 2023 tiimiläiset


Aino

Aino

Moi!


Mä oon Aino ja oon 21-vuotias. Olen alunperin kotoisin Jyväskylästä, mutta nyt 1.5 vuoden aikana olen kotiutunut Kuopioon paremmin kuin hyvin. Opiskelen Itä-Suomen yliopistossa terveyden edistämistä ja mun pääaine on väestön terveyden edistäminen.

Tykkään liikkua monipuolisesti, mutta kiireisen arjen keskellä kallistun useinmiten palauttaviin harjoituksiin, kuten joogaan ja kävelylenkkeihin.


Ellinoora


Ellinoora

Moikka!


Olen Ellinoora, yksi kevään 2023 Dream Teamiläisistä. Opiskelen Itä-Suomen yliopistossa terveyden edistämistä, pääaineena liikuntalääketiede. Minulta löytyy vahva urheilutausta aitajuoksun parista, mutta nykyään tykkään liikkua mahdollisimman monipuolisesti oman fiiliksen mukaan.

Nautin sekä kovemmista hikitreeneistä että kehoa ja mieltä palauttavista rauhallisemmista tunneista. Lenkkeilen myös päivittäin 2– vuotiaan Aava-koirani kanssa. On ilo olla osa SYKETTÄ Dream Teamia, toivottavasti nähdään SYKETTÄ- tunneilla!

Noora

Noora


Moi!


Mä olen Noora ja oon 22-vuotias. Opiskelen toista vuotta terveyden edistämistä Itä-Suomen yliopistossa ja pääaineena mulla on väestön terveyden edistäminen. Olen alunperin kotoisin Tuusulasta, mutta nyt elämää Kuopiossa on takana jo kohta 1,5 vuotta.

Olen harrastanut taitoluistelua 15 vuotta, mistä myös oma kiinnostus liikuntaan, terveyteen ja hyvinvointiin on varmasti lähtenyt liikkeelle. Nykyään tykkään käydä ryhmäliikuntatunneilla, kesällä juoksemassa sekä talvella hiihtämässä ja luistelemassa.


Saana

Saana


Moikka!


Olen Saana ja opiskelen ensimmäistä vuotta Itä-Suomen yliopistossa terveyden edistämistä, pääaineenani kansanterveystiede. Pitkän balettiuran päätyttyä kiinnostuin toiminnallisesta harjoittelusta ja kouluttauduin Personal Traineriksi.

Tällä hetkellä harrastan monipuolisesti erilaisia lajeja fiiliksen mukaan ja käyn SYKETTÄ-tunneilla opiskelun vastapainoksi. Nähdään siellä!


Susanne


Susanne

Moikka!


Mie oon Susanne ja mukana SYKETTÄ Dream Teamissä. Oon lähtöisin Etelä-Karjalasta, ja asustellut Kuopiossa nyt muutaman vuoden. Opiskelen tällä hetkellä kolmatta vuotta terveyden edistämistä Itä-Suomen yliopistossa, pääaineenani terveysliikunta. SYKETTÄ-palveluiden pariin päädyin jo vuonna 2015, opiskellessani sairaanhoitajaksi. Mun ajatuksia ja tarinoita pääsee lukemaan erityisesti Dream Teamin blogin puolella, mutta muhun voi törmätä myös muissa SYKETTÄ-toiminnoissa.

Vapaa-aikana tykkään urheilla ja liikkua monipuolisesti! Salilla käyn aktiivisesti ympäri vuoden, minkä lisäksi talvisin hiihto, retkiluistelu ja laskettelu sekä kesäisin juoksu ja pitkänmatkan pyöräily ovat lähellä sydäntä. Muita vapaa-ajan harrastuksia ovat neulominen sekä leipominen.

Ottamalla Dream Teamin somet haltuun, pääset seuraamaan ja tutustumaan SYKETTÄ-tarjontaan, ja kuulemaan meidän ajatuksia siitä!


Seuraa Dream Teamin seikkailuja SYKETTÄ-blogissa, Facebookissa ja Instagramissa!