Kirjaudu:


Haluatko sykettä elämään?

Rekisteröidy tästä!

Dream Team


Kevään 2018 uusi Dream Team


Mikä Dream Team?


Dream Team on SYKETTÄ-palvelujen liikkujista koostuva ryhmä, jonka jäsenet kannustavat omalla esimerkillään muitakin heittäytymään liikunnan vietäviksi.


SYKETTÄ etsi Dream Teamiin aina ennakkoluulottomia ja uteliaita ihmisiä, jotka ovat valmiita uusiin seikkailuihin, nauttivat liikkumisesta ja haluavat levittää liikunnan ilosanomaa Kuopion korkeakoulujen opiskelijoille ja henkilökunnalle. Tänä vuonna teamilaiset haastavat itsensä ja toisensa uusiin elämyksiin!


Kevään 2018 Dream Team – tässä he ovat!


Kiira Mäklin – terveellisempiä valintoja nipottamatta


Moikka! Olen Kiira, 21-vuotias terveydestä ja hyvinvoinnista kiinnostunut biolääketieteilijä. Opiskelen kolmatta vuotta UEF:ssa ja opintojeni ansiosta tiedän, millaisia vaikutuksia liikunnalla ja henkilön ruokavaliolla terveyteen on. Siksi haluan osaltani kannustaa terveellisempiin valintoihin, kuitenkaan nipottamatta liikaa.

Tykkään liikkua monipuolisesti, tällä hetkellä lempparit ovat kuntosalitreenailu ja kesäisin uusi innostukseni maantiepyöräily. Harrastin aiemmin monta vuotta ratsastusta, sekä pidän paljon muun muassa salibandystä, tenniksestä ja kehonhuollosta. Kokeilen myös mielelläni uusia lajeja, minkä ansiosta päätin hypätä mukaan Dream Teamiin. Minut saa siis tulla haastamaan esimerkiksi jollekin SYKETTÄ-tunnille!


Paula Mykkänen – Perhe-elämää ja fitnessiä


 Heippa! Täällä kirjoittelee Paula, yksi Dream Teamin uusimmista jäsenistä. Olen 30-vuotias urheilullinen perheenäiti Kuopiosta. Päädyin Dream Teamiin mukaan aloittaessani opiskelut Savonia-ammattikorkeakoulussa nyt vuoden vaihteen jälkeen. Opiskelujen ohella työskentelen ylipäivystäjän virassa Kuopion hätäkeskuksessa.

Olen harrastanut aina monipuolisesti liikuntaa, muun muassa erilaisia ryhmäliikuntatunteja, juoksemista ja nuorempana ratsastustakin monta vuotta. Arkeni pyörii pääsääntöisesti perheen ja kolmevuotiaan poikani ympärillä, mutta siinä sivussa treenaan tavoitteellisesti kuntosalilla tarkoituksena osallistua lähitulevaisuudessa fitnesskilpailuihin. Liikkuminen luonnossa sekä talviurheilulajit, etenkin lumilautailu, ovat lähellä sydäntäni. Kirjoitan paljon kuntosaliharjoittelusta sekä hyvinvoinnista. Toiveenani on saada mahdollisimman moni innostumaan liikunnasta!


Ella Oinonen – Taekwon-doa ja kehonhuoltoa


Heippa, olen Ella Oinonen, 25-vuotias proviisoriopiskelija Kuopiosta. Yliopiston liikuntapalveluita olen käyttänyt jo ennen SYKETTÄ-konseptin starttia yliopiston Taekwon-Do seuran puolella. Taekwon-Doa olen harrastanut jo viitisen vuotta, mutta viime aikoina olen innostunut kokeilemaan myös ryhmäliikuntatunteja, erityisesti erilaisia kehonhuoltojuttuja, jotka tukevat kotona helposti unohtuvia huoltoa ja venyttelyä. Sisäliikunnan lisäksi viihdyn myös metsissä samoilemassa joko yksin, yhdessä tai vaikka kavereiden lemmikeitä ulkoiluttaen. 

Sykettä-tunneista minut siis useimmiten löytää ITF Taekwon-Don lajivuoroilta tai Snellmanian tatamilta joko soolona tai ohjatun venyttelyn yhteydessä. Tänä keväänä aion laajentaa repertuaariani ja käydä tutustumassa ryhmäliikuntatunteihin myös mukavuusalueeni ulkopuolelta, tuuhan katsomaan kuinka käy!


Heidi Kääriö – monipuolinen ja innostunut lajikokeilija!


Hei! Olen Heidi Kääriö, 32-vuotias kuopiolainen terveydenhoitajaopiskelija. Lähes viisi vuotta harrastin enemmän ja vähemmän tosissani Crossfitiä, kunnes vuosi sitten syksyllä liityin SYKETTÄ-palvelujen piiriin erityisesti edullisuuden ja monipuolisilta kuulostavien liikuntamahdollisuuksien vuoksi.

Opistotien rautasalilla rupesin heti painoja kolistelemaan, alkuun Trainerin avulla. Olen myös testaillut erilaisia tunteja, mutta vielä en ole mitään ehdotonta suosikkia tunneista löytänyt. Pyrkimyksenä tänä syksynä minulla on käydä enemmän kehonhuolto- ja kehonhallintatunteilla, ne kun meinaa minulla usein unohtua. Koirani kanssa nautiskelemme myös Puijonsarven maastoista useasti viikossa.

Odotan SYKETTÄ Dream Team -ajalta, että pääsen kokeilemaan uusia lajeja, koska ehkäpä lajikokeilujen kautta löytyisi itselle se oma juttu. Toisaalta myös innolla odotan, että pääsen muillekin jakamaan liikkumisen iloa!

 


Inari – liikunta on fiilisjuttu!


 

Moi! Minä olen Inari Ahokas,
25-vuotias kolmannen vuoden liiketaloudenopiskelija! Kotoisin olen Loimaalta Varsinais-Suomesta ja kotikaupunkini on todella liikunallinen,
joten eipä ihme että myös itselleni liikunta on todella tärkeä juttu! Itselläni liikuntaharrastus on vaihdellut paljon koko ikäni aikana, suurimpina rakkauksina liikunnassa kuitenkin ovat olleet tanssi eri muodoissa ja lentopallo. Sekä muutama vuosi sitten lumilautailu vei sydämeni!

Itselleni liikunta on suureksi osaksi fiilisjuttu. Harrastan niitä lajeja joista nautin ja jotka saavat hyvät fiilikset virtaamaan. Olen myös huomannut, että itselleni iso osa fiilistä on harrastaa kavereiden kanssa. Se saa kivan tunnin tuntumaan vielä paremmalta ja esimerkiksi salilla saatat saada kaverilta hyvän idean uuteen liikkeeseen. Dream Teamista odotan innolla uusien jännien lajien kokeilua sekä heittäytymistä uusiin haasteisiin!

 


Lotta – SYKETTÄ osana savolaistumista


Heipsan!

Olen Lotta Uotila, 20-vuotias sosiaalitieteiden opiskelija.
Kuopioon olen saapunut pikkuiselta paikkakunnalta Kymenlaaksosta, mutta Savon sydämeen on ollut helppo kotiutua ihanien ihmisten, ympäristön ja ehdottomasti myös SYKETTÄ-palveluiden vuoksi! Liikunta ja muutoinkin hyvinvointi kiinnostavat minua kovasti, joten on ihan huippua päästä Dream Teamin touhuihin mukaan!
Erilaiset jumppa- ja ulkoilumuodot tuovat vaihtelua viikkoihini, joten törmäilläänhän milloin missäkin SYKETTÄ-meiningeissä!


Seuraa Dream Teamin seikkailuja SYKETTÄ-blogissa, Facebookissa ja Instagramissa!