Kirjaudu:


Haluatko sykettä elämään?

Rekisteröidy tästä!

Dream Team


Syksyn 2017 upea Dream Team


Mikä Dream Team?


Dream Team on SYKETTÄ-palvelujen liikkujista koostuva ryhmä, jonka jäsenet kannustavat omalla esimerkillään muitakin heittäytymään liikunnan vietäviksi.


SYKETTÄ etsi Dream Teamiin aina ennakkoluulottomia ja uteliaita ihmisiä, jotka ovat valmiita uusiin seikkailuihin, nauttivat liikkumisesta ja haluavat levittää liikunnan ilosanomaa Savonian ja UEF:n opiskelijoille ja henkilökunnalle. Tänä vuonna teamilaiset haastavat itsensä ja toisensa uusiin elämyksiin!


SYKSYN 2017 Dream Team – tässä he ovat!


Aino saa porukasta energiaa


Moikka! Olen Aino Hirvikoski, 19-vuotias sosiaalitieteiden ensimmäisen vuoden opiskelija. Kotoisin olen Porista, mutta Kuopio ja savolaiset ovat syksyn aikana vieneet sydämeni.  Nuorempana olen harrastanut yksilölajeja, suunnistusta ja hiihtoa. Muutama vuosi sitten hurahdin salibandyyn, ja nykyään joukkuelajit ja yhdessä liikkuminen tuntuvatkin eniten omalta tavalta liikkua.

Syksyn kuluessa kokeilin myös SYKETTÄ-ryhmäliikuntoja ja tykästyin tuntien hyvään meininkiin ja porukasta saatavaan energiaan. Olen ollut todella positiivisesti yllättynyt SYKETTÄ-palveluiden monipuolisuudesta ja opiskelijaystävällisestä hinnasta. Olen innoissani pääsystäni Dream Teamiin ja valmiina kokemaan lisää kivoja hetkiä liikunnan ja mukavan porukan parissa!

 


Heidi Kääriö – monipuolinen ja innostunut lajikokeilija!


Hei! Olen Heidi Kääriö, 32-vuotias kuopiolainen terveydenhoitajaopiskelija. Lähes viisi vuotta harrastin enemmän ja vähemmän tosissani Crossfitiä, kunnes vuosi sitten syksyllä liityin SYKETTÄ-palvelujen piiriin erityisesti edullisuuden ja monipuolisilta kuulostavien liikuntamahdollisuuksien vuoksi.

Opistotien rautasalilla rupesin heti painoja kolistelemaan, alkuun Trainerin avulla. Olen myös testaillut erilaisia tunteja, mutta vielä en ole mitään ehdotonta suosikkia tunneista löytänyt. Pyrkimyksenä tänä syksynä minulla on käydä enemmän kehonhuolto- ja kehonhallintatunteilla, ne kun meinaa minulla usein unohtua. Koirani kanssa nautiskelemme myös Puijonsarven maastoista useasti viikossa.

Odotan SYKETTÄ Dream Team -ajalta, että pääsen kokeilemaan uusia lajeja, koska ehkäpä lajikokeilujen kautta löytyisi itselle se oma juttu. Toisaalta myös innolla odotan, että pääsen muillekin jakamaan liikkumisen iloa!

 


Inari – liikunta on fiilisjuttu!


 

Moi! Minä olen Inari Ahokas,
25-vuotias kolmannen vuoden liiketaloudenopiskelija! Kotoisin olen Loimaalta Varsinais-Suomesta ja kotikaupunkini on todella liikunallinen,
joten eipä ihme että myös itselleni liikunta on todella tärkeä juttu! Itselläni liikuntaharrastus on vaihdellut paljon koko ikäni aikana, suurimpina rakkauksina liikunnassa kuitenkin ovat olleet tanssi eri muodoissa ja lentopallo. Sekä muutama vuosi sitten lumilautailu vei sydämeni!

Itselleni liikunta on suureksi osaksi fiilisjuttu. Harrastan niitä lajeja joista nautin ja jotka saavat hyvät fiilikset virtaamaan. Olen myös huomannut, että itselleni iso osa fiilistä on harrastaa kavereiden kanssa. Se saa kivan tunnin tuntumaan vielä paremmalta ja esimerkiksi salilla saatat saada kaverilta hyvän idean uuteen liikkeeseen. Dream Teamista odotan innolla uusien jännien lajien kokeilua sekä heittäytymistä uusiin haasteisiin!

 


Katriina – matalan kynnyksen palvelut koukuttivat


Hei!
Olen Katriina Härkönen, 21-vuotias hammaslääketieteen opiskelija, ja nyt jo kolmatta vuotta innokas SYKETTÄ-liikuntapalveluiden suurkuluttaja. Erityistä liikunnallista taustaa minulla ei ole, vaan into monipuoliseen liikkumiseen on syttynyt vasta muutaman viime vuoden aikana. SYKETTÄ-palvelut ovat tarjonneet minulle mahdollisuuden tutustua mitä mielenkiintoisempiin lajeihin matalalla kynnyksellä, ja olenkin sitten löytänyt itseni milloin renkaassa tai tangossa roikkumassa, milloin ottamassa ensikyykkyjäni salilla.

Mielestäni liikunta tuo oman jaksamisen kannalta tärkeitä hengähdyshetkiä opiskeluiden keskelle. Ja onhan se myös hitsin upea fiilis, kun pääsee kokeilemaan oman kehon rajoja ja huomaa kehitystään. Tälläisiä fiiliksiä odotellen on huippua päästä nyt myös hommiin SYKETTÄ Dream Teamissä, sekä suunnata katsetta kohti toukokuuta ja ensimmäistä puolimaratoniani 🙂

 

 


Lotta – SYKETTÄ osana savolaistumista


Heipsan!

Olen Lotta Uotila, 20-vuotias sosiaalitieteiden opiskelija.
Kuopioon olen saapunut pikkuiselta paikkakunnalta Kymenlaaksosta, mutta Savon sydämeen on ollut helppo kotiutua ihanien ihmisten, ympäristön ja ehdottomasti myös SYKETTÄ-palveluiden vuoksi! Liikunta ja muutoinkin hyvinvointi kiinnostavat minua kovasti, joten on ihan huippua päästä Dream Teamin touhuihin mukaan!
Erilaiset jumppa- ja ulkoilumuodot tuovat vaihtelua viikkoihini, joten törmäilläänhän milloin missäkin SYKETTÄ-meiningeissä!

 

 


Minna – joogaa, tanssia ja luonnossa liikkumista


Hei vaan kaikille! Olen Minna, 32-vuotias liikuntalääketieteen opiskelija Savosta. 

Astangajooga on kuulunut elämääni jo yli 10 vuoden ajan ja vienyt minut mukanaan aina Intiaan asti. Luonnossa liikkuminen on myös tärkeä osa arkeani, samoin tanssiparketilla pyörähtely yhdessä aviomieheni kanssa. Sykettäni nostavat lisäksi tankotanssi ja akrobatia, joiden pariin olen yliopistoliikunnan myötä tieni löytänyt ja sydämeni niille myös menettänyt. <3

Heittäydyn avoimin mielin mukaan Dream Teamin menoon ja odotan innolla syksyn yhteisiä liikuntahetkiä. Pistämme tiimiläisten kanssa itsemme likoon ja raportoimme teille tuoreimmat SYKETTÄ-kuulumiset suoraan kentältä. Nähdään tunneilla!

 

 

 

 


Taru – sirkusta ja hyvää olo liikunnasta


Moikka!

Minä olen Taru Matilainen, 22-vuotias opintojaan viimeistelevä liiketalouden opiskelija!
Harrastuksiini kuuluu se perinteinen salilla käynti sekä hieman erikoisempana liikuntamuotona sirkus.

Hyvinvointi ja arjessa jaksaminen ovat liikunnan lisäksi lähellä sydäntäni.

Liikunnassa minulle on tärkeintä se hyvä olo, jonka tuntee treenin jälkeen.
Treenaamalla huollan kehoni lisäksi myös mieltä, sillä liikunta auttaa jaksamaan paremmin arjen haasteissa. Ilman treenaamista stressaannun helpommin, toimistotyön niskajumit eivät aukea ja aivot eivät saa sitä tarvitsemaansa tuuletusta. 
Minua motivoi myös oma kehitys, lajissa kuin lajissa, joten haluan haastaa itseäni astumaan myös omille epämukavuusalueilleni.
 
SYKETTÄ-tunneista aiemmin tuli käytyä lähinnä KuoTran liikuntavuoroilla, mutta nyt tarkoituksena on ottaa vaihtelua treeneihin myös ryhmäliikuntatunneilta.
Olen innokas kokeilemaan kaikkea uutta ja porukalla treenaaminen on paljon hauskempaa, joten Dream Teamiin pääsy oli tosi huippu juttu!


Seuraa Dream Teamin seikkailuja SYKETTÄ-blogissa, Facebookissa ja Instagramissa!