Kirjaudu:


Valitse kaupunki

Haluatko sykettä elämään?

Rekisteröidy tästä!

Dream Team


Syksyn 2018 uusi Dream Team


Mikä Dream Team?


Dream Team on SYKETTÄ-palvelujen liikkujista koostuva ryhmä, jonka jäsenet kannustavat omalla esimerkillään muitakin heittäytymään liikunnan vietäviksi.


SYKETTÄ etsi Dream Teamiin aina ennakkoluulottomia ja uteliaita ihmisiä, jotka ovat valmiita uusiin seikkailuihin, nauttivat liikkumisesta ja haluavat levittää liikunnan ilosanomaa Kuopion korkeakoulujen opiskelijoille ja henkilökunnalle. Tänä vuonna teamilaiset haastavat itsensä ja toisensa uusiin elämyksiin!


Syksyn 2018 tiimiläiset


Elina


Moikka!

Mun nimi on Elina Similä ja olen 24-vuotias neljännen vuoden proviisoriopiskelija. Olen yhdenlainen himoliikkuja, joka ymmärtää lopettaa urheilemisen vasta, kun joku ruumiinosa ei enää liiku oikealla tavalla.

Liikuntaa olen harrastanut niin kauan kuin jaksan muistaa. Varhaisnuoruuden yksilölajit vaihtuivat lentopallokentälle, ja sieltä ryhmäliikuntatunneille. Sen siivittämänä pääsin myös itse kokeilemaan ohjaajanlahjojani sisäpyöräilyn maailmassa. Kuitenkin matka jatkui kuntosalitreenin kautta toiminnalliseen treenaamiseen.

Nykyään harrastan eri liikuntalajeja monipuolisesti, vaikka minut todennäköisimmin löytääkin SYKETTÄ-sisäpyöräilytunneilta. Haluan kuitenkin kannustaa kaikkia kokeilemaan erilaisia liikuntamuotoja. Dream Team -syksyltä odotan liikunnan iloa sekä hikisiä jumppahetkiä!


Fanni


Olen Fanni Oja, kolmannen vuoden liiketalouden opiskelija. Ihmisenä olen aika rauhallinen mutta innostun helposti uusista asioista ja kokemuksista. Liikunta on aina kuulunut elämääni jollain tavalla, vaihdellen laidasta laitaan tiiviimmästä treenaamisesta rennompaan harrasteliikuntaan. Tällä hetkellä tykkään käydä lenkkeilemässä Puijolla aikataulujen salliessa ja tanssin streetshowtanssiryhmässä.

Olen kiinnostunut kokeilemaan uusia lajeja ja löytämään lisää positiivisia kokemuksia eri lajien ja hyvinvoinnin saralta. Varsinkin erilaiset kehonhuoltoon liittyvät rauhalliset lajit ovat tällä hetkellä mieleeni. Tavoitteenani on myös uskaltautua kuntosalitreenaamisen pariin pitkän harkinnan jälkeen. On ihan mahtavaa, miten SYKETTÄ-palvelun kautta pääsee helposti testaamaan kaikkea uutta! Odotan innolla mitä tämä syksy tuo tullessaan!


Kati


Olen Kati Forsman, 28-vuotias kauppatieteiden maisteriopiskelija. Palasin opiskelujen pariin UEF Innovation Management -ohjelmaan tänä syksynä vietettyäni joitakin vuosia työelämässä. Muutin Kuopioon Helsingistä vastikään. Täällä yksi parhaista asioista on luonnon läheisyys ja sitä kautta hyvät liikuntamahdollisuudet.

Huippu-urheilijaksi minua ei voi tituleerata, mutta olen harrastanut eri lajeja monipuolisesti aina joogasta crosfittiin. Pidän siis eniten niistä rankimmista ja vastapainoksi  toisaalta taas kevyemmistä ”mind&body” -lajeista. Olisin kiinnostunut kehittämään venyvyyttä ja akrobaattisia taitoja, sillä ne ovat ehdottomasti heikot kohtani. Näiden lisäksi erityisen lähellä sydäntäni on kokonaisvaltainen hyvinvointi ja myös ravitsemus. Uskon, että keho tietää mikä on sille parasta ja siksi on tärkeä kuunnella omaa vointiaan tarkasti. Nähdään SYKETTÄ-tunneilla, tulehan juttelemaan!


Kiira


Moikka! Olen Kiira, terveydestä ja hyvinvoinnista kiinnostunut neljännen vuoden biolääketieteilijä. Tiedän opintojeni ansiosta, millaisia vaikutuksia elintavoilla on terveyteen ja siksi haluan kannustaa terveellisempiin valintoihin, kuitenkin liikaa nipottamatta.

Tykkään liikkua monipuolisesti, tällä hetkellä lempparit ovat salitreeni ja kesäisin maantiepyöräily, sekä uusi harrastukseni crossfit. Harrastin aiemmin monta vuotta ratsastusta, sekä pidän paljon muun muassa salibandystä, tenniksestä ja kehonhuollosta. Lempparini Sykettä-valikoimasta onkin ehdottomasti biolääketieteen salibandyvuoro, mutta suosittelen myös kickfit:iä lämpimästi kaikille! Kokeilen  mielelläni uusia lajeja, minkä takia päätin hypätä mukaan Dream Teamiin!

Nähdään treeneissä!


Noora


Moikka! Olen 28-vuotias uhmaikäisen pikkutytön äiti ja opiskelen Savoniassa sisustusarkkitehtuuria. Aiemmalta koulutukseltani olen FM biotieteistä. Hyvinvointi ja terveys ovat lähellä sydäntäni, ja itse hurahdin liikuntaan toden teolla vuonna 2010, kun aloitin taitoluistelun, ja koirani kanssa agilityn. Liikunnasta innostuneena päädyin harrastamaan myös hot joogaa, kinesistä ja yin joogaa. Pilatesta harrastin jo lukiossa, ja 2013 pääsin myös sen pariin takaisin. Aloitettuani opinnot Savonialla, tutustuin Sykettä -liikuntapalveluihin, jotka yliopisto-opintojeni aikaan olivat vielä alkutaipaleella. Innostuin laajasta ryhmäliikuntavalikoimasta ja edullisesta hinnasta, ja vaihdoin jooga- ja pilatessalijäsenyyteni Sykkeeseen.

Kaksi vuotta sitten sain lapsen, ja jouduin pitämään hieman taukoa liikunnasta haastavan raskauden vuoksi. Vuosi sitten palasin takaisin Sykkeen pariin ja olin vakiokasvo mm. twerkkauksessa, tankotanssissa ja handstand-tunneilla. Lisäksi palkkasin tuekseni Sykettä Trainerin, jonka opastuksella pääsin syventymään kuntosaliharjoittelun saloihin. Kroppa kuntoon -projekti jatkuu edelleen tavoitteina kehon vahvistaminen ja hyvinvoinnin parantaminen.

SYKETTÄ Dream Teamin jäsenenä tavoitteeni on innostaa muita opiskelijoita liikkumaan ja huolehtimaan itsestään. Tule rohkeasti juttelemaan, jos jokin asia askarruttaa! Minut löytää todennäköisimmin Opistotien kuntosaleilta. Nähdään siellä!


Sanna


Olen Sanna, 23-vuotias kauppatieteiden opiskelija. Tänä syksynä aloitin opinnot Innovation Management maisteriohjelmassa ja samalla neljännen vuoteni Itä-Suomen yliopistossa.

Olen helposti innostuvaa sorttia ja tykkään kokeilla uusia juttuja. Tästä syystä SYKETTÄ on ollut mahtava liikuntapalvelu, ja sen laajasta valikoimasta onkin löytynyt uusia suosikkilajeja. Omiksi suosikeiksi ovat nousseet HIIT-treenien tapaiset korkean sykkeen tunnit, joilla ryhmäliikunta tuntien tsemppi on ollut tarvittua. Kesällä hain vastapainoksi mindfulnessia mereltä purjehduksen muodossa. On ilo päästä osaksi Dream Teamia ja sen tuomia uusia haasteita!


Seuraa Dream Teamin seikkailuja SYKETTÄ-blogissa, Facebookissa ja Instagramissa!