Kirjaudu:


Valitse kaupunki

Haluatko sykettä elämään?

Rekisteröidy tästä!

Dream Team


 Mikä Dream Team?


Dream Team on SYKETTÄ-palvelujen liikkujista koostuva ryhmä, jonka jäsenet kannustavat omalla esimerkillään muitakin heittäytymään liikunnan vietäviksi.


SYKETTÄ etsii Dream Teamiin aina ennakkoluulottomia ja uteliaita ihmisiä, jotka ovat valmiita uusiin seikkailuihin, nauttivat liikkumisesta ja haluavat levittää liikunnan ilosanomaa Kuopion korkeakoulujen opiskelijoille ja henkilökunnalle. Tänä vuonna teamilaiset haastavat itsensä ja toisensa uusiin elämyksiin!


Syksyn 2021 tiimiläiset


Anna


Moi, mun nimi on Anna ja olen yksi kolmesta SYKETTÄ Dream teamin jäsenistä. Olen 23-vuotias, asun tällä hetkellä Kuopiossa, mutta alunperin olen kotoisin Nurmijärveltä. Opiskelen toista vuotta Itä-Suomen yliopistossa terveyden edistämistä, jossa suuntaudun terveysliikunnan edistämiseen.

Liikuntataustastani sen verran, että olen pienestä pitäen harrastanut monipuolisesti eri lajeja. Kilpauinti kuitenkin vei mukanaan ja altaassa tulikin vietettyä reilu 10 vuotta.  Tällä hetkellä liikun monipuolisesti ja etenkin ulkona ja luonnossa liikkuminen on omaan mieleen. Juoksen, pyöräilen, uin, käyn kuntosalilla sekä talvisin hiihdän ja lumilautailen.

Olen innoissani alkavasta Dream Team kaudesta! On kiva päästä kokeilemaan uusia juttuja ja eniten odotankin lajikokeiluja ja liikuntapoimintoja. Lisäksi odotan mielenkiinnolla, että pääsen päivittämään SYKETTÄ blogia ja instagramia sekä jakamaan omia ajatuksia ja tekemisiä.

Terkuin Anna


Juulia


Moikka! Oon Juulia ja opiskelen toista vuotta terveyden edistämistä, pääaineena terveysliikunta. Helsingistä oon kotoisin, mutta nykyään elämä täällä Kuopiossa maistuu oikein hyvin!

Oma kiinnostus terveyteen, hyvinvointiin ja liikuntaan on ainakin osakseen saanut alkunsa joukkuevoimistelun parista, jota harrastin noin 15 vuotta.  Nykyään tykkään käydä salilla ja lenkkeillä aktiivisesti, mutta innolla lähden myös kokeilemaan uusia lajeja! Oon myös aika aktiivinen penkkiurheilija. Kaverit, perhe, matkustaminen ja ruoka on ihan parasta ja niiden parissa mun vapaa-aika oikeestaan kuluukin.

Tänä syksynä pääsen olemaan osana SYKETTÄ Dream Teamia, josta oon tosi innoissani! Syksyn aikana päästään meidän mahtavan tiimin kanssa esimerkiksi kokeilemaan SYKETTÄ-palveluita ja kertomaan vähän lisää meidän arjesta ja mielenkiinnonkohteista täällä somen ja blogin puolella.

Kivaa syksyä kaikille!

-Juulia


Ada


Moikka, mie oon Ada ja valmistuin kesän aikana venäjän kielen ja kääntämisen pääaineesta filosofian maisteriksi. Oon ollut hyvän tovin SYKETTÄ-aktiivi Joensuun kampuksella ja nyt vaikutan työni puolesta täällä Kuopion kampuksella. Minuun törmäät asioidessasi ISYYn toimistolla!

Oon ihan hetken päästä 26-vuotias ja todellinen salikärpänen puraisi minua tuossa viitisen vuotta sitten. Aktiivinen terveellinen arki ja ihanat hikitreenit salilla on miun tapa palautua arkipäivien aivotyöstä ja saada aivot nollattua. Tykkään käydä aktiivisesti erilaisilla SYKETTÄ-tunneilla, jotta saan monipuolisuutta omaan treenaamiseen. Viskaan välillä aika rohkeastikkin itteni kokeilemaan täysin uusia juttuja ja näistä pääsette kuulemaan varmasti tässä syksyn aikana!

-Ada


Seuraa Dream Teamin seikkailuja SYKETTÄ-blogissa, Facebookissa ja Instagramissa!