Kirjaudu:


Valitse kaupunki

Haluatko sykettä elämään?

Rekisteröidy tästä!

Dream Team


Kevään 2019 uusi Dream Team


Mikä Dream Team?


Dream Team on SYKETTÄ-palvelujen liikkujista koostuva ryhmä, jonka jäsenet kannustavat omalla esimerkillään muitakin heittäytymään liikunnan vietäviksi.


SYKETTÄ etsi Dream Teamiin aina ennakkoluulottomia ja uteliaita ihmisiä, jotka ovat valmiita uusiin seikkailuihin, nauttivat liikkumisesta ja haluavat levittää liikunnan ilosanomaa Kuopion korkeakoulujen opiskelijoille ja henkilökunnalle. Tänä vuonna teamilaiset haastavat itsensä ja toisensa uusiin elämyksiin!


Kevään 2019 tiimiläiset


Anna


Kati


Olen Kati Forsman, 28-vuotias kauppatieteiden maisteriopiskelija. Palasin opiskelujen pariin UEF Innovation Management -ohjelmaan tänä syksynä vietettyäni joitakin vuosia työelämässä. Muutin Kuopioon Helsingistä vastikään. Täällä yksi parhaista asioista on luonnon läheisyys ja sitä kautta hyvät liikuntamahdollisuudet.

Huippu-urheilijaksi minua ei voi tituleerata, mutta olen harrastanut eri lajeja monipuolisesti aina joogasta crosfittiin. Pidän siis eniten niistä rankimmista ja vastapainoksi  toisaalta taas kevyemmistä ”mind&body” -lajeista. Olisin kiinnostunut kehittämään venyvyyttä ja akrobaattisia taitoja, sillä ne ovat ehdottomasti heikot kohtani. Näiden lisäksi erityisen lähellä sydäntäni on kokonaisvaltainen hyvinvointi ja myös ravitsemus. Uskon, että keho tietää mikä on sille parasta ja siksi on tärkeä kuunnella omaa vointiaan tarkasti. Nähdään SYKETTÄ-tunneilla, tulehan juttelemaan!


Noora


Moikka! Olen 28-vuotias uhmaikäisen pikkutytön äiti ja opiskelen Savoniassa sisustusarkkitehtuuria. Aiemmalta koulutukseltani olen FM biotieteistä. Hyvinvointi ja terveys ovat lähellä sydäntäni, ja itse hurahdin liikuntaan toden teolla vuonna 2010, kun aloitin taitoluistelun, ja koirani kanssa agilityn. Liikunnasta innostuneena päädyin harrastamaan myös hot joogaa, kinesistä ja yin joogaa. Pilatesta harrastin jo lukiossa, ja 2013 pääsin myös sen pariin takaisin. Aloitettuani opinnot Savonialla, tutustuin Sykettä -liikuntapalveluihin, jotka yliopisto-opintojeni aikaan olivat vielä alkutaipaleella. Innostuin laajasta ryhmäliikuntavalikoimasta ja edullisesta hinnasta, ja vaihdoin jooga- ja pilatessalijäsenyyteni Sykkeeseen.

Kaksi vuotta sitten sain lapsen, ja jouduin pitämään hieman taukoa liikunnasta haastavan raskauden vuoksi. Vuosi sitten palasin takaisin Sykkeen pariin ja olin vakiokasvo mm. twerkkauksessa, tankotanssissa ja handstand-tunneilla. Lisäksi palkkasin tuekseni Sykettä Trainerin, jonka opastuksella pääsin syventymään kuntosaliharjoittelun saloihin. Kroppa kuntoon -projekti jatkuu edelleen tavoitteina kehon vahvistaminen ja hyvinvoinnin parantaminen.

SYKETTÄ Dream Teamin jäsenenä tavoitteeni on innostaa muita opiskelijoita liikkumaan ja huolehtimaan itsestään. Tule rohkeasti juttelemaan, jos jokin asia askarruttaa! Minut löytää todennäköisimmin Opistotien kuntosaleilta. Nähdään siellä!


Sanna


Olen Sanna, 23-vuotias kauppatieteiden opiskelija. Tänä syksynä aloitin opinnot Innovation Management maisteriohjelmassa ja samalla neljännen vuoteni Itä-Suomen yliopistossa.

Olen helposti innostuvaa sorttia ja tykkään kokeilla uusia juttuja. Tästä syystä SYKETTÄ on ollut mahtava liikuntapalvelu, ja sen laajasta valikoimasta onkin löytynyt uusia suosikkilajeja. Omiksi suosikeiksi ovat nousseet HIIT-treenien tapaiset korkean sykkeen tunnit, joilla ryhmäliikunta tuntien tsemppi on ollut tarvittua. Kesällä hain vastapainoksi mindfulnessia mereltä purjehduksen muodossa. On ilo päästä osaksi Dream Teamia ja sen tuomia uusia haasteita!


Teija


Olen Teija Huttunen, 25 -vuotias terveydenhoitajaopiskelija.

Olen rauhallinen ja positiivinen persoona. Koitan nähdä asioiden hyvät puolet. Innostun helposti ja lähden avoimin mielin kokeilemaan uutta, mutta viime aikoina olen huomannut juurtuneeni mukavuusalueelle. Liikunta on aina ollut osa elämääni välillä enemmän ja välillä vähemmän. Aiemmin olen harrastanut liikuntaa laidasta laitaan, mutta koulun alettua uusien rutiinien harjoittelu veikin yllättävän pitkän ajan, joten liikunta ja oma hyvinvointi jäi vähemmälle. Tällä hetkellä kuvailisin itseäsi keskivertoliikkujaksi. Koulun ohella käyn epäsäännöllisesti kuntosalilla ja uimassa. Tykkään kiireisen arjen vastapainoksi liikkua luonnossa ja olenkin erittäin kiinnostunut kokeilemaan erilaisia rentoutus- ja kehonhuolto tunteja. Myös HIIT-tyyppiset treenit ovat lemppareitani!

Olen jo aiemmin käyttänyt SYKETTÄ-liikuntapalveluja, joten on mahtavaa päästä osaksi Dream Teamia ja tutustua uusiin ihmisiin. Dream Teamin myötä aion haastaa itseäni, lähteä rohkeammin kokeilemaan uusia lajeja ja mahdollisesti löytää uuden harrastuksen. Haluan järjestää aikaa omalle hyvinvoinnille sekä löytää balanssin koulun, liikunnan ja levon välille.

Tavoitteenani on myös innostaa muita löytämään liikkumisen ilo! Tule ihmeessä mukaan kokeilemaan uusia tunteja!


Seuraa Dream Teamin seikkailuja SYKETTÄ-blogissa, Facebookissa ja Instagramissa!