Kirjaudu:


Valitse kaupunki

Haluatko sykettä elämään?

Rekisteröidy tästä!

Dream Team


 Mikä Dream Team?


Dream Team on SYKETTÄ-palvelujen liikkujista koostuva ryhmä, jonka jäsenet kannustavat omalla esimerkillään muitakin heittäytymään liikunnan vietäviksi.


SYKETTÄ etsii Dream Teamiin aina ennakkoluulottomia ja uteliaita ihmisiä, jotka ovat valmiita uusiin seikkailuihin, nauttivat liikkumisesta ja haluavat levittää liikunnan ilosanomaa Kuopion korkeakoulujen opiskelijoille ja henkilökunnalle. Tänä vuonna teamilaiset haastavat itsensä ja toisensa uusiin elämyksiin!


Syksyn 2019 tiimiläiset

Tänä syksynä tiimiläiset suuntaavat lajikokeiluihin yhdessä SYKETTÄ-tuutorien kanssa!


Anna


Olen rento ja rempseä sosiaalipsykologian opiskelija, joka on ajautunut Etelä-Suomesta Savoon. Koko elämäni olen identifioitunut ennen kaikkea urheilijaksi, sillä liikunta on ollut kantava teema läpi elämäni. Harrastuksina olen käynyt läpi koko lajirepertuaarin itsepuolustuslajeista aina laitesukellukseen. Olen avoin ja uteliaan kiinnostunut kaikesta uudesta. Liikunta tuo minulle lisää energiaa arkeen, hengähdystaukoja kiireestä ja ennen kaikkea paljon uusia ihania ystäviä! Mielestäni liikunnan tulee olla ennen kaikkea hauskaa 🙂 Mun lemppari sykettä-tunteihin kuuluu muun muassa spinning ja kuntosali-circuit. Välillä eksyilen myös Puijon metsässä tai käyn Stadionilla hiihtoladuilla ikäihmisten nöyryytettävänä (luisteluhiihtotaidoissa on vielä hiomista). Suurimpia rakkauksiani ovat tennis ja lumilautailu – sekä saunominen! Koen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tärkeäksi ja lähestyn hyvinvointiin liittyviä teemoja esimerkiksi oman jaksamisen ja omien voimavarojen tunnistamisen kautta.

Iloisia Sykettä-treenejä kaikille! Törmäillään tunneilla!


Teija


Olen Teija Huttunen, 25 -vuotias terveydenhoitajaopiskelija.

Olen rauhallinen ja positiivinen persoona. Koitan nähdä asioiden hyvät puolet. Innostun helposti ja lähden avoimin mielin kokeilemaan uutta, mutta viime aikoina olen huomannut juurtuneeni mukavuusalueelle. Liikunta on aina ollut osa elämääni välillä enemmän ja välillä vähemmän. Aiemmin olen harrastanut liikuntaa laidasta laitaan, mutta koulun alettua uusien rutiinien harjoittelu veikin yllättävän pitkän ajan, joten liikunta ja oma hyvinvointi jäi vähemmälle. Tällä hetkellä kuvailisin itseäsi keskivertoliikkujaksi. Koulun ohella käyn epäsäännöllisesti kuntosalilla ja uimassa. Tykkään kiireisen arjen vastapainoksi liikkua luonnossa ja olenkin erittäin kiinnostunut kokeilemaan erilaisia rentoutus- ja kehonhuolto tunteja. Myös HIIT-tyyppiset treenit ovat lemppareitani!

Olen jo aiemmin käyttänyt SYKETTÄ-liikuntapalveluja, joten on mahtavaa päästä osaksi Dream Teamia ja tutustua uusiin ihmisiin. Dream Teamin myötä aion haastaa itseäni, lähteä rohkeammin kokeilemaan uusia lajeja ja mahdollisesti löytää uuden harrastuksen. Haluan järjestää aikaa omalle hyvinvoinnille sekä löytää balanssin koulun, liikunnan ja levon välille.

Tavoitteenani on myös innostaa muita löytämään liikkumisen ilo! Tule ihmeessä mukaan kokeilemaan uusia tunteja!


Seuraa Dream Teamin seikkailuja SYKETTÄ-blogissa, Facebookissa ja Instagramissa!