Kirjaudu:


Haluatko sykettä elämään?

Rekisteröidy tästä!

Dream Team


Syksyn 2017 upea Dream Team


Mikä Dream Team?


Dream Team on SYKETTÄ-palvelujen liikkujista koostuva ryhmä, jonka jäsenet kannustavat omalla esimerkillään muitakin heittäytymään liikunnan vietäviksi.


SYKETTÄ etsi Dream Teamiin aina ennakkoluulottomia ja uteliaita ihmisiä, jotka ovat valmiita uusiin seikkailuihin, nauttivat liikkumisesta ja haluavat levittää liikunnan ilosanomaa Savonian ja UEF:n opiskelijoille ja henkilökunnalle. Tänä vuonna teamilaiset haastavat itsensä ja toisensa uusiin elämyksiin!


SYKSYN 2017 Dream Team – tässä he ovat!


Inari – liikunta on fiilisjuttu!

Moi! Minä olen Inari Ahokas, 25-vuotias kolmannen vuoden liiketaloudenopiskelija! Kotoisin olen Loimaalta Varsinais-Suomesta ja kotikaupunkini on todella liikunallinen, joten eipä ihme että myös itselleni liikunta on todella tärkeä juttu! Itselläni liikuntaharrastus on vaihdellut paljon koko ikäni aikana, suurimpina rakkauksina liikunnassa kuitenkin ovat olleet tanssi eri muodoissa ja lentopallo. Sekä muutama vuosi sitten lumilautailu vei sydämeni!

Itselleni liikunta on suureksi osaksi fiilisjuttu. Harrastan niitä lajeja joista nautin ja jotka saavat hyvät fiilikset virtaamaan. Olen myös huomannut, että itselleni iso osa fiilistä on harrastaa kavereiden kanssa. Se saa kivan tunnin tuntumaan vielä paremmalta ja esimerkiksi salilla saatat saada kaverilta hyvän idean uuteen liikkeeseen. Dream Teamista odotan innolla uusien jännien lajien kokeilua sekä heittäytymistä uusiin haasteisiin!

Katriina – matalan kynnyksen palvelut koukuttivat


Hei! Olen Katriina Härkönen, 21-vuotias hammaslääketieteen opiskelija, ja nyt jo kolmatta vuotta innokas SYKETTÄ-liikuntapalveluiden suurkuluttaja. Erityistä liikunnallista taustaa minulla ei ole, vaan into monipuoliseen liikkumiseen on syttynyt vasta muutaman viime vuoden aikana. SYKETTÄ-palvelut ovat tarjonneet minulle mahdollisuuden tutustua mitä mielenkiintoisempiin lajeihin matalalla kynnyksellä, ja olenkin sitten löytänyt itseni milloin renkaassa tai tangossa roikkumassa, milloin ottamassa ensikyykkyjäni salilla.

Mielestäni liikunta tuo oman jaksamisen kannalta tärkeitä hengähdyshetkiä opiskeluiden keskelle. Ja onhan se myös hitsin upea fiilis, kun pääsee kokeilemaan oman kehon rajoja ja huomaa kehitystään. Tälläisiä fiiliksiä odotellen on huippua päästä nyt myös hommiin SYKETTÄ Dream Teamissä, sekä suunnata katsetta kohti toukokuuta ja ensimmäistä puolimaratoniani 🙂

 


Lotta – SYKETTÄ osana savolaistumista


Heipsan! Olen Lotta Uotila, 20-vuotias sosiaalitieteiden opiskelija. Kuopioon olen saapunut pikkuiselta paikkakunnalta Kymenlaaksosta, mutta Savon sydämeen on ollut helppo kotiutua ihanien ihmisten, ympäristön ja ehdottomasti myös SYKETTÄ-palveluiden vuoksi! Liikunta ja muutoinkin hyvinvointi kiinnostavat minua kovasti, joten on ihan huippua päästä Dream Teamin touhuihin mukaan! Erilaiset jumppa- ja ulkoilumuodot tuovat vaihtelua viikkoihini, joten törmäilläänhän milloin missäkin SYKETTÄ-meiningeissä!

 


Aino saa porukasta energiaa


Moikka! Olen Aino Hirvikoski, 19-vuotias sosiaalitieteiden ensimmäisen vuoden opiskelija. Kotoisin olen Porista, mutta Kuopio ja savolaiset ovat syksyn aikana vieneet sydämeni.  Nuorempana olen harrastanut yksilölajeja, suunnistusta ja hiihtoa. Muutama vuosi sitten hurahdin salibandyyn, ja nykyään joukkuelajit ja yhdessä liikkuminen tuntuvatkin eniten omalta tavalta liikkua.

Syksyn kuluessa kokeilin myös SYKETTÄ-ryhmäliikuntoja ja tykästyin tuntien hyvään meininkiin ja porukasta saatavaan energiaan. Olen ollut todella positiivisesti yllättynyt SYKETTÄ-palveluiden monipuolisuudesta ja opiskelijaystävällisestä hinnasta. Olen innoissani pääsystäni Dream Teamiin ja valmiina kokemaan lisää kivoja hetkiä liikunnan ja mukavan porukan parissa!


Seuraa Dream Teamin seikkailuja SYKETTÄ-blogissa, Facebookissa ja Instagramissa!