Kirjaudu:


Valitse kaupunki

SYKETTÄ Kuopio

Rekisteröidy tästä!

Liikuntatapahtuma

Yhdistetyn lajikokeilu ja leikkimielinen yhdistetyn kilpailu, liikuntailtapäiväTiedot

Paikka Puijon Hiihtostadion (Suurmäentie 85, 70200 Kuopio)
Ajankohta 21.2.2023 klo 13:00 - 15:00
Tyyppi Tapahtuma
Osallistujia 15 / 15
Lisätietoja Leikkimielinen yhdistetyn kilpailu järjestetään Puijolla. Kokoontuminen Kisamontun rakennuksen edustalla. Mäkihyppyosuus hypätään K4-kokoisesta mäestä ja hiihto-osuus hiihdetään Puijon hiihtostadionilla heti mäkihyppyosuuden jälkeen. Hiihtomatkan pituus on 3 km.

13.00–14.00 saa tulla harjoittelemaan vapaasti mäkihyppyä
14.00 kisa alkaa! Ensin vuorossa mäkihyppy, jonka perään hiihto-osuus

Mukaan tarvitsee kelin mukaisen ulkoiluvarustuksen, runsaasti lämmintä vaatetta ja omat hiihtovälineet. Rauhalahden hotellista saa vuokrattua mm. hiihtovälineitä. Myös oma kypärä on suositeltavaa ottaa mukaan, mutta ei pakollista. Mäkihyppyyn tarvittava välineistö tarjotaan tapahtuman järjestäjän puolesta. Tapahtuman järjestää Puijon Mäki.

Liikuntailtapäivänä perumatta jättämisestä tai myöhässä peruuttamisesta seuraa 10 € maksu. Muista perua ilmoittautuminen viimeistään 20.2. klo 13.00 mennessä, jos et pääse mukaan. i

Peruminen onnistuu SYKETTÄ-sivuston etusivun liikuntakalenterin kautta klikkaamalla ko. tapahtumaa tai yläpalkin omat ilmoittautumiset -kohdasta perumalla tapahtumaan osallistuminen. Ilmoittautuessasi sitoudut peruutusmaksukäytänteeseen.

Mitä jos sairastun?
- Jos ilmoitat sairastumisesta meille ennen tapahtuman alkua, niin kaikki ok!
- Jos ilmoitat sairastumisesta vasta tapahtuman aikana tai jälkikäteen, niin toimitathan meille sairauslomatodistuksen tai maksat 10 € sanktion.

Ilmoittautuminen


Tapahtumaan voivat osallistua
Osallistumiseen oikeuttavat liikuntatarrat
Tapahtumaan ilmoittautumisen voi perua viimeistään 24 tuntia ennen tapahtumaa.
Et voi ilmoittautua, koska et ole kirjautunut sisään!