Kirjaudu:


Valitse kaupunki

SYKETTÄ Kuopio

Rekisteröidy tästä!

Liikuntatapahtuma

Showtanssi, liikuntailtapäiväTiedot

Paikka Studentia (Yliopistonranta 15, 70200 Kuopio)
Ajankohta 21.2.2023 klo 13:30 - 14:25
Tyyppi Tapahtuma
Ohjaaja Milja Murto
Osallistujia 7 / 40
Lisätietoja Showtanssissa pääset vapauttamaan sisäisen Broadway-tähtesi! Showtanssi on hauska ja vauhdikas tanssilaji, joka yhdistelee elementtejä eri tanssilajeista ja tyyleistä kuten esimerkiksi jazz- ja nykytanssista, hiphopista ja baletista tuoden ne viihdyttäväksi ja monipuoliseksi kokonaisuudeksi. Tuntien alussa lämmitellään ja tehdään hieman tanssitekniikkaa, joka kehittää muun muassa vartalonhallintaa sekä parantaa kehon linjauksia. Teemme myös hieman lihaskuntoa ja venytyksiä. Lisäksi harjoittelemme salin poikki meneviä askelluksia ja lopuksi teemme lyhyttä koreografiaa, jossa yhdistyvät tunnilla harjoiteltavat asiat. Tunneilla pääset tanssimaan vanhojen hyvien aikojen klassikkojen sekä tämän päivän hittien tahtiin. Tunti sopii kaikille eikä edellytä aikaisempaa tanssikokemusta. Tunneilla et tarvitse kenkiä.

Muista peruuttaa ilmoittautuminen viimeistään maanantaina 20.2. TASAN 1vrk ennen tapahtumaa, jos et pääse mukaan. Peruminen onnistuu SYKETTÄ-sivuston etusivun liikuntakalenterin kautta, samalla tavalla kuin ilmoittautuminen. Perumatta jättämisestä tai myöhässä peruuttamisesta seuraa 10 € maksu. Ilmoittautuessasi tapahtumaan sitoudut peruutusmaksukäytänteeseen.

Mitä jos sairastun?
- Jos ilmoitat sairastumisesta meille ennen tapahtuman alkua, niin kaikki ok!
- Jos ilmoitat sairastumisesta vasta tapahtuman aikana tai jälkikäteen, niin toimitathan meille sairauslomatodistuksen tai maksat 10 € sanktion.

Ilmoittautuminen


Tapahtumaan voivat osallistua
Osallistumiseen oikeuttavat liikuntatarrat
Tapahtumaan ilmoittautumisen voi perua viimeistään 24 tuntia ennen tapahtumaa.
Et voi ilmoittautua, koska et ole kirjautunut sisään!