Kirjaudu:


Valitse kaupunki

SYKETTÄ Kuopio

Rekisteröidy tästä!

Mobiilisovellus


SYKETTÄ Kuopio mobiilisovellus tekee ilmoittautumisesta ja ilmoittautumisten hallinnasta helppoa ja nopeaa. Lisäksi sovelluksessa on mobiilitarra, jota voit käyttää korttiin liimattavan tarran sijasta tai rinnalla. Näin myös verkkokauppaostoksista tulee kätevämpiä, kun tarraa ei enää välttämättä tarvitse hakea toimipisteestä.

Sovellus on ilmainen ja se on saatavana Android- sekä iOS-laitteille. Hae Google Playsta tai App storesta nimellä SYKETTÄ Kuopio!

Voit myös ladata sen tästä: https://play.google.com/store/apps/details?id=fi.syketta.kuopio


Sovelluksen ominaisuudet

1 – Liikuntakalenteri

Kalenterin selaus toimii intuitiivisesti vierittämällä ruutua alas, ylös ja sivuille. Kokeile myös suodattimia, joilla voit etsiä vain tietyn tyyppisiä liikuntatapahtumia! Oikean alanurkan symbolia painamalla saat esiin mobiilitarrasi.

 

2 – Oma kalenteri

Tsekkaa nopeasti mihin vuoroille ja tunneille olet ilmoittautunut. Peruminen tapahtuu myös vikkelästi oman kalenterin kautta, jos et ehdikään mukaan. Tunneille ilmoittautuneille sovellus lähettää muistutusviestin kolme tuntia ennen tunnin alkamisaikaa.

3 – Info ja uutiset

Tästä löydät tärkeimmän infon liittyen kuluvan vuoden tarran hankintaan ja voimassaoloaikaan sekä Facebook-sivujen syötteen.

4 – Oma tarra

Mobiilitarran voit näyttää aina, kun sinulta pyydetään SYKETTÄ-tarran esittämistä. Olethan kuitenkin varautunut tarvittaessa todistamaan henkilöllisyytesi tarran tarkistajalle esimerkiksi opiskelijakorttia näyttämällä.