Kirjaudu:


Valitse kaupunki

SYKETTÄ Kuopio

Rekisteröidy tästä!

Yösählyturnaus 25.-26.4. Studentialla

Kirjoitettu: 7.4.2022 16:39


Eri Reipas Wapun aloitus järjestetään Yösählyturnauksen merkeissä Studentialla 25.-26.4. klo 22-03. Yösählyturnaus on avoin Itä-Suomen yliopiston ja Savonian opiskelijoille.

Turnauksessa pelataan rento- ja tosi kyseessä-sarjat, jotka pelataan Studentian salin kolmella eri kentällä (väliverhoilla jaettavat kentät). Pelit kestävät 15 min ja loppuottelut 2 x 10 min. Mukaan pääsee 4 joukkuetta/sarja/korkeakoulu ja yhteen joukkueeseen mahtuu 10 henkilöä. Rentosarjassa joukkueet ovat sekajoukkueita ja tosi kyseessä-sarjassa kokoonpano on vapaa. Pelien aikana kentällä tulee olla maalivahdin lisäksi 4 joukkueen jäsentä.

Ilmoittautuminen on auki 6.-20.4. välisen ajan Kide.appissa (linkki löytyy alempaa). Osallistumismaksu on 10€/joukkue. Joukkueenjohtaja ilmoittaa kerralla koko joukkueen ja maksaa osallistumismaksun. Lisäksi on mahdollisuus ilmoittautua rentosarjassa satunnaisjoukkueeseen, jos ei syystä tai toisesta ole omaa joukkuetta. Osallistumismaksu joukkueeseen on 1€. Joukkueille on tarjolla pientä purtavaa ja juotavaa turnauksen aikana. Huom! Turnaus on alkoholiton tapahtuma.

Linkki Kide.appiin: https://kide.app/events/a2b3274e-fac1-4eda-b0c2-a1367cc498aa

Molempien sarjojen kolme parasta joukkuetta palkitaan ruhtinaallisesti, nimittäin 1. sijan palkintona on PeeÄssän 100€ lahjakortti, 2. sijan palkintona on Vappuherkkupaketti sekä SYKETTÄ haalarimerkit ja 3. sijan palkintona SYKETTÄ tuubihuivit ja SILLAT-hankkeen haalarimerkit.

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan ISYYn SILLAT-hankkeen, Kuopion SYKETTÄ-liikuntapalveluiden sekä Savonia AMK:n opiskelijakunta SAVOTTAn kanssa.

Lisätietoja tapahtumasta voi tiedustella:
Sirpa Risto, SYKETTÄ Kuopio, liikuntasuunnittelija.kuopio@isyy.fiKommentoi