Kirjaudu:


Valitse kaupunki

SYKETTÄ Kuopio

Rekisteröidy tästä!

SYKETTÄ-kuntosalitarjonta

Kirjoitettu: 12.8.2020 11:07


SYKETTÄ-palveluilla on kaksi kuntosalia yliopiston kampuksella, jotka ovat Studentia ja Snellmanian kuntosalit. Käyttöoikeuden kuntosaleihin saa millä tahansa voimassa olevalla SYKETTÄ-tarralla. Tämän lisäksi SYKETTÄ-käyttäjillä on mahdollisuus ostaa kortti Kuopion kaupungin väestösuojien kuntosaleihin alennettuun hintaan.

Ilmaisten liikuntaviikkojen aikana 31.8.-13.9.2020 pääset tutustumaan Studentian ja Snellmanian kuntosaleihin veloituksetta!

Studentian kuntosali

Studentian kuntosali sijaitsee Yliopiston kampusalueella Studentia-rakennuksessa osoitteessa Yliopistonranta 1. Sisälle liikuntatiloihin pääsee rannan puoleisista pääovista. Pukuhuoneet sijaitsevat 1. kerroksessa ja kuntosali löytyy 2. kerroksesta. Kuntosalin käyttöoikeus on ma-pe klo 7-19 ja tarvitset kuntosalin käyttöä varten voimassaolevan SYKETTÄ-jäsenyyden, joka todennetaan vahtimestarille Studentian ala-aulassa.

Studentian kuntosali

Studentian kuntosalissa on SYGNUM- merkkinen laitteisto, joka sopii erinomaisesti perinteiseen kuntosaliharjoitteluun. Lisäksi kuntosalista löytyy kahvakuulia, käsipainoja, jumppapalloja, vastuskuminauhoja ja muuta harjoitteluun sopivaa välineistöä. Kuntosalin viereisessä huoneessa on kaksi kuntopyörää ja tila soveltuu loistavasti lämmittelyyn, palautteluun sekä kehonpainotreeniin.

Snellmanian kuntosali

Snellmanian kuntosali sijaitsee Yliopiston kampusalueella Snellmania-rakennuksessa, osoitteesta Yliopistonranta 3. Kuntosali sijaitsee 2. kerroksessa ja sisälle pääsee joko pääovista tai sivuovista aukioloaikoiden puitteissa. Kuntosalin käyttöoikeus 11.8. alkaen on ma-pe klo 7-16.15 ja 1.9-20-31.5.2021 on ma-pe 7-19 ja la 10-14. Snellmanian kuntosali ei ole käytössä, kun kuntosalissa tai tatamilla on ryhmäliikuntaa. Snellmanian liikuntatilojen tilakalenterin näet tästä.

Snellmanian kuntosali

Snellmanian kuntosali soveltuu loistavasti vapailla painoilla harjoitteluun. Salin varustukseen kuuluu mm. levytankoja, vapaita levypainoja, kahvakuulia ja hyvä valikoima käsipainoja. Lisäksi kuntosalilta löytyy rintapenkki, rack-teline sekä alatalja ja ylätalja. Ennen kuntosalia on peiliaula, josta löytyy monitoimikone ja juoksumatto. Tatamilla voit tehdä kehonpainoharjoittelua, venytellä tai harjoitella vaikka akrobaattisia taitojasi, mitä ikinä keksitkään!

Lisäpalvelu: Kuopion kaupungin väestönsuojien kuntosalit

SYKETTÄ-liikkujilla on mahdollisuus ostaa kortti Kuopion kaupungin väestösuojien kuntosaleihin alennettuun hintaan. Kortti oikeuttaa käyttämään Rajalan ja Kotkankallion kuntosaleja sekä Studentian kuntosalia iltaisin ja viikonloppuisin.

Hintoihin sisältyy alv 10 %
Koko vuoden kortti SYKETTÄ-liikkujalle:
aikuiset 92,10 € / opiskelijat 45,70 €
(Hinta ilman SYKETTÄ-tarraa 112,10 €/65,70 €)

Puolen vuoden kortti SYKETTÄ-liikkujalle:
aikuiset 42,90 €/ opiskelijat 19,70 €
(Hinta ilman SYKETTÄ-tarraa 62,90 €/39,70 €)

Väestönsuojien korttien osto tapahtuu Kuopion kaupungin toimipisteistä 1.8.2020 alkaen. Toimipisteet ja aukioloajat kaupungin sivuilla. Ostohetkellä tulee esittää syksy 2020 tai lukuvuosi 2020-2021 SYKETTÄ-tarra sekä henkilöllisyystodistus. Korttien latausmaksu on 7,90 €.

Rajalan kuntosali
Kuva Kuopion kaupunki



Kommentoi