Kirjaudu:


Valitse kaupunki

SYKETTÄ Kuopio

Rekisteröidy tästä!

Liikuntatapahtuma

Toiminnnallinen treeni, liikuntailtapäivä



Tiedot

Paikka Studentia (Yliopistonranta 15, 70200 Kuopio)
Ajankohta 2.10.2024 klo 14:00 - 14:55
Tyyppi Tapahtuma
Ohjaaja Anniina Neuvonen
Osallistujia 25 / 25
Lisätietoja Toiminnallinen treeni on lohkoissa 1&2
Toiminnallisen harjoittelun tunnilla pääset treenaamaan käyttäen omaa kehoasi monipuolisesti. Treenissä hyödynnämme crossfittiä, HIIT:tiä ja kehonpainotreeniä. Tunti on tehokas, kaikille sopiva ja pääset taatusti haastamaan itsesi! Tunnilla kehitetään voimaa, liikkuvuutta sekä kestävyyttä käyttäen erilaisia välineitä treenin aikana, kuten esimerkiksi pumppitankoja ja kahvakuulia. Tunnin harjoite sisältää juoksemista.

Tunti on kaikille sopiva, sillä kaikkien liikkeiden tekniikat käydään huolellisesti läpi ja voit soveltaa liikkeet kuntotasosi mukaan. Tunnille tullessa ei tarvitse olla kokemusta toiminnallisesta harjoittelusta, mutta perusliikkeiden osaaminen on plussaa. Yhdessä treenaaminen on parasta, joten tule rohkeasti mukaan!

Muista peruuttaa ilmoittautuminen viimeistään 24h ennen tapahtumaa. Peruminen onnistuu SYKETTÄ-sivuston etusivun liikuntakalenterin kautta, samalla tavalla kuin ilmoittautuminen. Perumatta jättämisestä tai myöhässä peruuttamisesta seuraa 10 € maksu. Ilmoittautuessasi tapahtumaan sitoudut peruutusmaksukäytänteeseen.

Mitä jos sairastun?
- Jos ilmoitat sairastumisesta meille ennen tapahtuman alkua, niin kaikki ok!
- Jos ilmoitat sairastumisesta vasta tapahtuman aikana tai jälkikäteen, niin toimitathan meille sairauslomatodistuksen tai maksat 10 € sanktion.

Ilmoittautuminen


Tapahtumaan voivat osallistua
Osallistumiseen oikeuttavat liikuntatarrat
Tapahtumaan ilmoittautumisen voi perua viimeistään 24 tuntia ennen tapahtumaa.




Et voi ilmoittautua, koska et ole kirjautunut sisään!