Kirjaudu:


Valitse kaupunki

SYKETTÄ Kuopio

Rekisteröidy tästä!

Liikuntatapahtuma

Päiväretki Tiilikkajärven kansallispuistoon



Tiedot

Paikka Muu liikuntapaikka (katso tuntikuvauksesta / see the class description, 70100 Kuopio)
Ajankohta 4.10.2024 klo 09:15 - 17:15
Tyyppi Tapahtuma
Osallistujia 15 / 39
Lisätietoja Tiilikkajärven kansallispuisto on monipuolinen, erämainen retkeilykohde. Järjestämme yhteisen päiväretken Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan kanssa perjantaina 4.10.
Päiväretken aikana kävellään Uiton kierto (7 km), jonka kulkuaika on yli 3 tuntia. Reitin puolivälissä voi pitää tauon Uitontuvan tulentekopaikalla tai Venäjänhiekan uimarannalla. Tiilikkajärvellä on mahdollista liikkua itsenäisesti tai ISYYn porukassa.
Lähtö tapahtuu kampuksilta perjantaiaamuna klo 9.30 (paikalla 9.15) ja paluumatka Tiilikkajärveltä alkaa kello 15.30.
Suosittelemme syömään ravitsevan aamupalan sekä ottamaan riittävästi evästä mukaan, ettei nälkä yllätä kesken päivän. Lisäksi suosittelemme sään mukaista varustusta.

Ilmoittautuminen mukaan retkelle on käynnissä 30.9. asti tai niin kauan kuin paikkoja riittää. Retken hinta on 7 € ja se sisältää bussikuljetukset kampukselta Tiilikkajärvelle ja takaisin.

Huomioithan että ilmoittautuminen on sitova. Retki toteutuu ainoastaan, mikäli osallistujia on tarpeeksi. Lisätietoa tapahtuman kulusta ja aikatauluista (sekä mahdollisesta peruuntumisesta) lähetetään ilmoittautuneiden sähköpostiin viimeistään 1.10.

Ilmoittautuminen


Tapahtumaan voivat osallistua
Osallistumiseen oikeuttavat liikuntatarrat
Tapahtumaan ilmoittautumisen voi perua viimeistään 96 tuntia ennen tapahtumaa.




Et voi ilmoittautua, koska et ole kirjautunut sisään!