Kirjaudu:


Valitse kaupunki

Haluatko sykettä elämään?

Rekisteröidy tästä!

Liikuntatapahtuma

UUSI! Mind & bodyTiedot

Paikka Snellmanian tatami (Yliopistonranta 1, 70210 Kuopio)
Ajankohta 7.4.2016 klo 17:00 - 17:55
Tyyppi Kevyt / huoltava
Vastaava Hilla Martikainen
Osallistujia 3 / 12
Lisätietoja Kehotuntemusten kuunteluun keskittyvä rauhoittumisen tunti tarjoaa mahdollisuuden levähtää hetkeksi oman kehon äärelle opiskelu- tai työpäivän päätteeksi. Tunnilla tehdään harjoituksia, joiden avulla voit opetella siirtämään huomiotasi mielen pyörteistä fyysisen kehon tasolle. Kiireisen päivän päätteeksi rauhoittuminen tuntuu usein haastavalta, mutta harjoittelun avulla voit oppia rentoutumaan ja suuntaamaan huomiotasi ajatusten sijaan kehon tuntemuksiin.

Tunnin alussa lämmitellään kevyesti, jonka jälkeen siirrytään erilaisiin keskittymis- ja rentoutumisharjoituksiin. Jokainen harjoitus on sinun omasi ja itsesi näköinen. Tällä tunnilla ei ole yhtä ja ainoaa tapaa tehdä eikä täällä arvioida kenenkään tapaa olla.

Tunti voi olla avuksi stressin käsittelyssä, keskittymisen harjoittelussa sekä oman kehonkuvan työstämisessä. Tunnin tavoitteena on rentoutuminen ja hyväksyvä katse ja arvostus omaa kehoa kohtaan. Tunti on rauhallinen, joten mukaan kannattaa varata lämmintä vaatetta. Olet lämpimästi tervetullut mukaan kokeilemaan ja harjoittelemaan!

Ilmoittautuminen


Tapahtumaan voivat osallistua
Osallistumiseen oikeuttavat liikuntatarrat
Tapahtumaan ilmoittautumisen voi perua viimeistään 2 tuntia ennen tapahtumaa.
Et voi ilmoittautua, koska et ole kirjautunut sisään!