Kirjaudu:


Valitse kaupunki

SYKETTÄ Kuopio

Rekisteröidy tästä!

Liikuntatapahtuma

Ravitsemusohjaus, aika 1



Tiedot

Paikka Nutrimedia, Canthia, ravitsemustieteen käytävä 4 krs. (Canthia, Yliopistonranta 1 C, B-porras, 70211 Kuopio)
Ajankohta 25.1.2023 klo 17:30 - 18:00
Tyyppi Ravitsemus
Vastaava Janica Taskinen
Osallistujia 1 / 1
Lisätietoja HUOM! Ravitsemusohjaus varaus on peruttava 1 vrk aiemmin, mikäli et pääse paikalle.

Voit osallistua ravitsemusohjaukseen myös etänä Teamsin kautta. Lähetä tällöin Janicalle sähköpostitse tieto asiasta hyvissä ajoin ennen ohjausaikaasi.

SYKETTÄ tarjoaa liikkujilleen ravitsemusasiantuntijan antamaa ravitsemusohjausta. Viikoittaisen ajan tarkoituksena on toimia matalan kynnyksen paikkana tavoittaa yliopistotason ravitsemusasiantuntija ja tulla juttelemaan mieltä askarruttavasta ravitsemuspulmasta tai -kysymyksestä. Ohjaus on SYKETTÄ-tarralla maksutonta (!) (sekä palloilu- että ryhmäliikuntatarralla). Täältä saat tutkittuun tietoon perustuvaa ravitsemustietoa ja vinkit luotettavan ravitsemustiedon lähteille.

Ravitsemusohjaus kestää 30 minuuttia. Ajanvaraus aukeaa liikuntakalenterissa jo kolme viikkoa aikaisemmin. Mikäli et pääsekään varaamallesi ajalle, peru se viimeistään päivää aikaisemmin. Neuvonnan tarkoituksena on tarjota ravitsemustietoa ja käytännön vinkkejä arjen tilanteisiin, mutta se ei toimi terveydenhuollon ravitsemusterapiapalveluiden korvaajana.

Mietithän etukäteen selkeän kysymyksen tai aiheen, josta haluat keskustella. Voit myös lähettää kysymyksesi etukäteen sähköpostitse Janicalle osoitteeseen janicata@student.uef.fi.

Esimerkkejä teemoista, joita voidaan käsitellä ohjaustuokiossa:

-Kaipaatko vinkkejä siihen, kuinka voit hyvän ravitsemuksen avulla luoda otolliset olosuhteet treenille ja/tai siitä palautumiseen? Tule juttelemaan liikkujan ruokavaliosta.

-Suunnitteletko kasvisruokavalioon siirtymistä? Kaipaatko apua sen monipuolisessa koostamisessa. Tule juttelemaan aiheesta ja saat konkreettisia vinkkejä kasvisruokavalion maailmaan.

-Mitä valita ruokalassa ja kuinka koostaa hyvä lounasateria? Täältä saat ammattilaisen vinkit myös ateriarytmiin ja annoskokoihin liittyen.

-Mietityttääkö sinua ruokakaupassa tehtävät valinnat? Minkä jogurttipurkin valitsisin, kun vaihtoehtoja on satoja? Tule kysymään käytännön neuvoja terveyden kannalta parempiin ruokavalintoihin.

-Ahdistaako median dieettiviidakko ja ravitsemustiedon sekametelisoppa? Täältä saat tutkittuun tietoon perustuvaa ravitsemustietoa ja vinkit luotettavan ravitsemustiedon lähteille.

Jos tilanteesi edellyttää terveydenhuollon palveluissa käyntiä, ohjaan sinut eteenpäin ja mietimme yhdessä esimerkiksi yhteyden ottamista YTHS:ään. Olet lämpimästi tervetullut!

Ilmoittautuminen


Tapahtumaan voivat osallistua
Osallistumiseen oikeuttavat liikuntatarrat
Tapahtumaan ilmoittautumisen voi perua viimeistään 24 tuntia ennen tapahtumaa.




Et voi ilmoittautua, koska et ole kirjautunut sisään!