Kirjaudu:


Valitse kaupunki

SYKETTÄ Kuopio

Rekisteröidy tästä!

Liikuntatapahtuma

Crosstraining tutustumistunti, liikuntailtapäiväTiedot

Paikka Sunset TL, liikunta- ja kamppailukeskus Liike (Väliköntie 4, 70700 Kuopio)
Ajankohta 21.2.2023 klo 12:15 - 13:15
Tyyppi Tapahtuma
Osallistujia 15 / 16
Lisätietoja Tunti aloitetaan kehon lämmittelyllä. Tunnin sisältö ja liikkeet sekä tarvittavat kevyemmät ja helpommat variaatiot käydään läpi alussa. Valmentaja seuraa suorittamista ja ohjeistaa tarkemmin jokaisen liikkeen oikean suoritustavan. Tunnit koostuvat monipuolisista liikekokonaisuuksista, joissa käytetään kehonpainoa, kahvakuulia, käsipainoja, levytankoja ja muita monipuolisia välineitä osana harjoittelua. Tarvitset mukaasi urheiluvaatteet, treenikengät, juomapullon sekä treeni-intoa!

Muista peruuttaa ilmoittautuminen viimeistään maanantaina 20.2. TASAN 1vrk ennen tapahtumaa, jos et pääse mukaan. Peruminen onnistuu SYKETTÄ-sivuston etusivun liikuntakalenterin kautta, samalla tavalla kuin ilmoittautuminen. Perumatta jättämisestä tai myöhässä peruuttamisesta seuraa 10 € maksu. Ilmoittautuessasi tapahtumaan sitoudut peruutusmaksukäytänteeseen.

Mitä jos sairastun?
- Jos ilmoitat sairastumisesta meille ennen tapahtuman alkua, niin kaikki ok!
- Jos ilmoitat sairastumisesta vasta tapahtuman aikana tai jälkikäteen, niin toimitathan meille sairauslomatodistuksen tai maksat 10 € sanktion.

Ilmoittautuminen


Tapahtumaan voivat osallistua
Osallistumiseen oikeuttavat liikuntatarrat
Tapahtumaan ilmoittautumisen voi perua viimeistään 24 tuntia ennen tapahtumaa.
Et voi ilmoittautua, koska et ole kirjautunut sisään!