Kirjaudu:


Valitse kaupunki

SYKETTÄ Kuopio

Rekisteröidy tästä!

TuntikäytännötIlmoittaudu tunnille

Jokaiselle ryhmäliikuntatunnille, vakiovuorolle ja avoimelle lajivuorolle tulee ilmoittautua etusivun liikuntakalenterista. Ilmoittautuminen aukeaa seitsemän vuorokautta ennen tunnin alkua.

Ole ajoissa paikalla

On kohteliasta olla ajoissa paikalla ja itsellesi mukavampi, kun kerkeät hakea tarvittavat välineet ja klikata osallistumisesi ohjaajan tabletille (tai yhteistyökumppaneiden tiloissa ilmoittautua vastaanottoon). Ilmoittautumislista tallennetaan 5 minuuttia tunnin alkamisen jälkeen.

Ota SYKETTÄ-tarra esille

Sinulla tulee olla kaikilla vuoroilla sekä kuntosalilla mukanasi voimassaoleva SYKETTÄ-tarra. Voit näyttää sen mobiilisovelluksesta tai opiskelijakortistasi ohjaajalle tai liikuntatiloissa liikkuvalle tarkastajalle.

Muista perua, jos et pääse paikalle

Perumisaikaa päivitetty 1.8.2022 alkaen! Muista perua ilmoittautuminen VIIMEISTÄÄN 4h ennen tunnin alkua, mikäli et pääsekään osallistumaan tunnille. Aamutunneilla, jotka alkavat ennen klo 10 aamulla, perumisaika on 12 h. Aikoja muutettiin liikkujien toiveesta, jotta peruutuspaikoilla on helpompi osallistua tunneilla.
Peruminen onnistuu samalla tavalla kuin ilmoittautuminen. Ryhmäliikuntatunneille on käytössä sanktiojärjestelmä, josta lisää alapuolella.

Muistathan perua myös palloiluvuoroille osallistumisen, jos et pääse paikalle! Poissaolot vaikuttavat siihen, millaiset pelit vuorolla saadaan aikaiseksi. Peruminen on tärkeää, vaikka palloiluvuoroilla ei olekaan sanktiojärjestelmä käytössä.


Sanktiokäytäntö

SANKTIOKÄYTÖNTÖ ON VOIMASSA OHJATUILLA RYHMÄLIIKUNTATUNNEILLA JA KUNTOSALIVUOROILLA

Jos et peruuta ilmoittautumista tai tulet myöhässä tunnille…

1. kerta: Muistutus sähköpostiin.

2. kerta: 7 vrk ilmoittautumis- ja osallistumiskielto SYKETTÄ-liikuntapalveluihin. Ilmoittautumiskiellon voi poistaa maksamalla 4€ suuruisen sakkomaksun.