Kirjaudu:


Valitse kaupunki

Haluatko sykettä elämään?

Rekisteröidy tästä!

Tuntikäytännöt


Ilmoittaudu tunnille

Jokaiselle ryhmäliikuntatunnille, vakiovuorolle ja avoimelle lajivuorolle tulee ilmoittautua etusivun liikuntakalenterista. Ilmoittautuminen aukeaa seitsemän vuorokautta ennen tunnin alkua.

Ole ajoissa paikalla

On kohteliasta olla ajoissa paikalla ja itsellesi mukavampi, kun kerkeät hakea tarvittavat välineet ja klikata osallistumisesi ohjaajan tabletille (tai yhteistyökumppaneiden tiloissa ilmoittautua vastaanottoon). Ilmoittautumislista tallennetaan 5 minuuttia tunnin alkamisen jälkeen.

Ota SYKETTÄ-tarra esille

Sinulla tulee olla kaikilla vuoroilla sekä kuntosalilla mukanasi voimassaoleva SYKETTÄ-tarra. Voit näyttää sen mobiilisovelluksesta tai opiskelijakortistasi ohjaajalle tai liikuntatiloissa liikkuvalle tarkastajalle.

Muista perua, jos et pääse paikalle

Muista perua ilmoittautuminen VIIMEISTÄÄN 2h ennen tunnin alkua, mikäli et pääsekään osallistumaan tunnille. Peruminen onnistuu samalla tavalla kuin ilmoittautuminen. Ryhmäliikuntatunneille on käytössä sanktiojärjestelmä, josta lisää alapuolella. 


Sanktiokäytäntö


SANKTIOKÄYTÖNTÖ ON VOIMASSA OHJATUILLA RYHMÄLIIKUNTATUNNEILLA

Jos et peruuta ilmoittautumista tai tulet myöhässä tunnille…

1. kerta: Muistutus sähköpostiin.

2. kerta: 7 vrk ilmoittautumiskielto SYKETTÄ-liikuntapalveluihin. Ilmoittautumiskiellon voi poistaa maksamalla 4€ suuruisen sakkomaksun.