Kirjaudu:


Valitse kaupunki

SYKETTÄ Kuopio

Rekisteröidy tästä!

Unelmien liikuntapäivä 10.5.2017

Kirjoitettu: 2.5.2017 09:57


Keskiviikkona 10.5. liikkujan unelmat toteutuvat!


10.5. vietetään 100-vuotiaan Suomen yhteistä liikuntapäivää. Unelmien liikuntapäivä on kaikenlaisen liikkumisen pop up -päivä, johon kuka tahansa voi osallistua! Suomi täyttyy iloisista ja yhdessä järjestetyistä liikunnan hetkistä.

Tapahtuman tavoite on saada yli miljoona ihmistä Suomessa liikkumaan ja löytämään itselleen uusia tapoja liikkua. Päivä rakentuu ihmisten omille ideoille, kokeiluille ja yhdessä tekemiselle yli raja-aitojen. Kaikki tavat liikkua ovat hyviä! Osallistu SYKETTÄ-porukan mukana omiin tapahtumiimme tai etsi Unelmien liikuntapäivän kotisivuilta muita kuopiolaisia liikuntatapahtumia.

Kaikki tämän sivun tapahtumat ovat maksuttomia! Katso tapahtuman kuvauksesta, edellyttääkö osallistuminen etukäteisilmoittautumista. Et tarvitse SYKETTÄ-tarraa mihinkään Unelmien liikuntapäivän tapahtumaan, riittää että olet rekisteröitynyt sivuillemme.

Huomaathan, että tapahtumiin ilmoittautuminen täytyy perua 2 h ennen tapahtuman alkamista normaalin käytäntömme mukaan. 1. perumatta jäänyt tunti= varoitus, 2. perumatta jäänyt tunti= viikon käyttökielto palveluihin (purku 4 €).


Ulkoliikuntaa


Geokätköily


Unelmien liikuntapäivässä pääset kokeilemaan geokätköilyä. Seikkailemme kampuksen lähialueilla kätköjä etsien ja ulkoliikunnasta iloiten. Mukaan tarvitset sään mukaisen vaatetuksen, maastoon soveltuvat kengät sekä mielellään myös GPS-ominaisuudella varustetun puhelimen tai GPS-laitteen. Halutessasi voit myös ladata puhelimeesi Geocaching-sovelluksen. Kätköilemään voit kuitenkin tulla myös ilman GPS:ää ja sovellusta.


Keväinen luontoretki


Tule nauttimaan keväisestä luonnosta ja leppoisasta luontoliikunnasta kampuksen lähiluontoon suuntautuvalla retkellä. Metsä rauhoittaa ja auttaa palautumaan stressistä. Tämä retki soveltuu jokaiselle ja mukaan tarvitset vain maastoon soveltuvat kengät ja vaatteet sekä kevään äänille ja väreille avonaiset silmät ja korvat.


HIIT-treeni Studentian edessä Savilahden rannalla


Lähde: http://blogit.savonsanomat.fi/1-3-ja-jotain/niin-ihanaa-ja-kamalaa-treenia-yhta-aikaa/

Mukavaa hikitreeniä Studentian edustalla luonnon helmassa. Muista ottaa juomapullo mukaan! Ohjaajana Tuula Mathlin.


SYKETTÄ ulkotreenit Puijon portaissa


Kevät on tulossa! On aika siirtyä treenaamaan ulos – satoi tai paistoi!  SYKETTÄ ulkotreenien ohjelmassa tänään porrastreenit Puijon portaissa.  Tule rohkeasti mukaan 🙂


Sisäliikuntaa


SYKETTÄ-tunneilla ja kuntosaleilla avoimet ovet!


Unelmien liikuntapäivänä voit osallistua kaikille SYKETTÄ-ryhmäliikuntatunneille, vaikka et omistaisi tarraa. Myös kuntosalit ovat käytössäsi. Pidäthän mukanasi opiskelija- tai henkilöstökortin liikuntatiloissa liikkuessasi!

Muista ilmoittautua tunneille liikuntakalenterin kautta! Ilmoittautumista varten sinun pitää olla rekisteröitynyt SYKETTÄ-käyttäjä. Ilmoittautuminen on Unelmien liikuntapäivän tapahtumiin ilmaista. Ilmoittautuminen alkaa tasan 7 vuorokautta ennen kutakin tapahtumaa

Kuntosalit avoinna:
Opistotie: 7.00 – 21.00
Snellmania: 8.00 – 18.00
Studentia: 7.00 – 19.00

Opistotien ovet ovet Unelmien liikuntapäivänä auki ilman avainta klo 8-19!


Ekstra! Meditaation alkeet – kokeilutunti


Tunnilla käydään läpi meditaation perustekniikoita aloitellen lyhyistä harjoitteista, joiden välillä jalkojen vetreyttä istumiseen ja keskittymiseen virkistetään helpoilla joogaliikkeillä. Aiempaa kokemusta meditaatiosta tai joogasta ei tarvita. Varustautumiseksi riittävät normaalit ja mukavat, mutta kiristämättömät vaatteet, joissa on hyvä istua. Vältäthän hajusteiden käyttöä ennen tuntia.

Tervetuloa harjoittamaan mieltä!


VARIKKO mukana menossa!


SYKETTÄ Varikko on SYKETTÄ-liikkujien oma kehonhuoltamo, jossa fysioterapiaopiskelijat auttavat Sinua turvallisen liikunnan aloittamisessa sekä tuki- ja liikuntaelinongelmissa.

Unelmien liikuntapäivänä 10.5 SYKETTÄ Varikko tarjoaa seuraavia palveluita:

Varikon löydät klo 9-15 VireTorin tiloista ja 15.30-19 Opistotien liikuntatiloista.

Tervetuloa tarkistamaan kroppasi kunto! 🙂

SYKETTÄ Varikko sijaitsee Opistotien kampuksella (Opistotie 2) VireTorin tiloilla (sisäänkäynti kampuksen pääovien vieressä vasemmalla).

 

Kommentoi