Kirjaudu:


Valitse kaupunki

SYKETTÄ Kuopio

Rekisteröidy tästä!

Dream Teamin Susanne: palloilu, vapaat vuorot ja salitreenit SYKETTÄ-palveluiden parissa

Kirjoitettu: 9.2.2023 06:58


Edellisessä blogikirjoituksessa nostin esiin SYKETTÄ-palveluiden laajan ja monipuolisen ryhmäliikuntatarjonnan, mutta tiesithän, että SYKETTÄ tarjoaa myös hyvät mahdollisuudet itsenäiseen treenaamiseen tai liikkumiseen kavereiden kanssa kuntosalien sekä vapaiden- ja lajivuorojen muodossa. Huomioithan kuitenkin, että sekä sinulla että kavereillasi tulee olla voimassa oleva SYKETTÄ-tarra osallistuaksesi vuoroille ja ilmoittautumiset tehdään aina SYKETTÄ-liikuntakalenterin kautta.

Studentian kuntosali

Kuntosalit

SYKETTÄ tarjoaa liikkujilleen useita mahdollisuuksia kuntosaliharjoitteluun. Yliopiston kampusten alueella kuntosaliharjoittelua voi toteuttaa Studentialla tai Snelmanialla, mutta lisäksi varauskalenterissa on tarjolla viikottaisia Kunnonsalin ja KuoFitin vuoroja. Lisäksi SYKETTÄ-liikkujana pääset edulliseen hintaan myös Kuopion kaupungin väestösuojien saleille sekä Voimakellarin Novapolikselle.


Avoimet lajivuorot

Avoimet lajivuorot ovat esimerkiksi palloiluvuoroja tai kamppailulajeja, jonne ovat tervetulleita pelailemaan ja liikkumaan sekä aloittelijat että pidempään harrastaneet SYKETTÄ-liikkujat. Avoimia lajivuoroja järjestetään päivittäin Studentian liikuntasalissa ja Kuopion kaupungin koulujen saleissa ja löydät ne liikuntakalenterista.

Studentian pallokori

Avoimilla lajivuoroilla on avoin taso (ellei tuntikuvauksessa toisin mainita). Kiinnostus lajia kohtaan ja peli-into ovat tärkeintä!


Vapaat vuorot

Vapaalla vuorolla voit varata yhden lohkon käyttöösi Studentian liikuntasalista ja ideana on, että voit itse valita tekemisen! Liikuntasalin takaosassa olevasta varastosta löytyy monenlaista jumppavälinettä, kuten pumppivälineet, mutta myös paljon mailoja, palloja ja maaleja, mikäli haluat laittaa kavereiden kanssa pelit pystyyn.

Sulkapalloverkot ja tolpat löytyvät Studentian takavarastosta

Sulkapallo

Sulkapalloa voi vapaiden vuorojen lisäksi pelata myös erikseen varattavilla sulkapallovuoroilla. Pelivuorolle voi tuoda omat pelivälineet, mutta tarvittaessa sulkapallomailoja voi lainata vahtimestarilta tai ISYY:n toimistolta toimiston aukioloaikojen puitteissa. Sulkapalloverkkoja ja verkon pidiketolppia löytyy liikuntasalin takaosan varaston seinältä.

Sunnuntaisin on tarjolla myös perhesulkapallovuoroja, jonne vuoron varannut saa ottaa pelikaverikseen yhden perheenjäsenen, jolla ei ole SYKETTÄ-tarraa!


Riippumatta siitä, millä vuorolla tai missä tiloissa liikut, huomioithan kanssaliikkujat. Tiloissa tulee noudattaa yleisiä toimintaohjeita ja kaikkien viihtyvyyden kannalta on tärkeää, että jokainen palauttaa käyttämänsä välineet paikoilleen!

Terkuin DT:n SusanneKommentoi