Kirjaudu:


Valitse kaupunki

SYKETTÄ Kuopio

Rekisteröidy tästä!

Liikuntatapahtuma

Pumppi, liikuntailtapäiväTiedot

Paikka Kunnonsali, Kuopio (Ajurinkatu 16, 70110 Kuopio)
Ajankohta 13.2.2024 klo 13:00 - 13:55
Tyyppi Tapahtuma
Ohjaaja Jenni Löppönen
Osallistujia 34 / 35
Lisätietoja Pumppi on lihaskuntotunti, jonka aikana käydään läpi monipuolisesti kehon eri lihasryhmät tankoa, levypainoja sekä lautaa hyödyntäen. Pitkät sarjat kehittävät sekä voimaa että kestävyyttä. Tunti sopii kaikille, sillä painojen määrää voit säädellä itse kuntosi ja voimiesi mukaan. Tarvittavat välineet löytyvät paikan päältä. Tunnin alussa on lämmittely kevyemmillä painoilla, tunti ei sisällä askelsarjoja. Tunnille tarvitset mukaan kengät, juomapullon ja hikipyyhkeen.

Välineet: tanko, 2 x 1 kg, 2 x 2.5 kg, 2 x 5 kg, matto ja stepperi

Liikuntailtapäivän toiminnot ovat avoimia kaikille UEF:n ja Savonian opiskelijoille ja henkilöstölle. Sinulla ei tarvitse olla SYKETTÄ-tarraa voidaksesi osallistua tapahtumiin.

Muista peruuttaa ilmoittautuminen viimeistään 24h ennen tapahtumaa ellei tapahtumakuvauksessa ole mainittu jotain toista päivää. Peruminen onnistuu SYKETTÄ-sivuston etusivun liikuntakalenterin kautta, samalla tavalla kuin ilmoittautuminen. Perumatta jättämisestä tai myöhässä peruuttamisesta seuraa 10 € maksu. Ilmoittautuessasi tapahtumaan sitoudut peruutusmaksukäytänteeseen.

Ilmoittautuminen


Tapahtumaan voivat osallistua
Osallistumiseen oikeuttavat liikuntatarrat
Tapahtumaan ilmoittautumisen voi perua viimeistään 24 tuntia ennen tapahtumaa.
Et voi ilmoittautua, koska et ole kirjautunut sisään!