Kirjaudu:


Valitse kaupunki

SYKETTÄ Kuopio

Rekisteröidy tästä!

Liikuntatapahtuma

Naurujooga, liikuntailtapäiväTiedot

Paikka Kunnonsali, Kuopio (Ajurinkatu 16, 70110 Kuopio)
Ajankohta 13.2.2024 klo 15:05 - 16:00
Tyyppi Tapahtuma
Osallistujia 30 / 30
Lisätietoja Onko opiskelustressi saanut suupielesi alaspäin? Kaipaatko turvallista tilaa, jossa hullutella sydämesi kyllyydestä? Haluatko päästä ulos kuorestasi ja eroon häpeän tunteesta? Tule nauramaan! Naurujooga on jokaiselle soveltuva hyvinvointitunti, jonka tavoitteena on poistaa stressiä, aiheuttaa parempaa mieltä, itsevarmuutta ja yhteenkuuluvuuden kokemuksia. Tunti sisältää yksinkertaisia nauruharjoitteita, joiden avulla saamme naurulihakset valjastettua kohti lopussa pidettävää vapaanauruosiota. Tunti päättyy lyhyeen rentoutusharjoitukseen, joten tunti sekä energisoi, että rauhoittaa. Mukaasi tarvitset ainoastaan avoimen mielen ja kyvyn nauraa! Ps. Nauraminen ei ole pakollista!
HUOM: tunti toteutuu, jos osallistujia on vähintään 4.

Liikuntailtapäivän toiminnot ovat avoimia kaikille UEF:n ja Savonian opiskelijoille ja henkilöstölle. Sinulla ei tarvitse olla SYKETTÄ-tarraa voidaksesi osallistua tapahtumiin.

Muista peruuttaa ilmoittautuminen viimeistään 24h ennen tapahtumaa ellei tapahtumakuvauksessa ole mainittu jotain toista päivää. Peruminen onnistuu SYKETTÄ-sivuston etusivun liikuntakalenterin kautta, samalla tavalla kuin ilmoittautuminen. Perumatta jättämisestä tai myöhässä peruuttamisesta seuraa 10 € maksu. Ilmoittautuessasi tapahtumaan sitoudut peruutusmaksukäytänteeseen.

Ilmoittautuminen


Tapahtumaan voivat osallistua
Osallistumiseen oikeuttavat liikuntatarrat
Tapahtumaan ilmoittautumisen voi perua viimeistään 24 tuntia ennen tapahtumaa.
Et voi ilmoittautua, koska et ole kirjautunut sisään!