Kirjaudu:


Valitse kaupunki

SYKETTÄ Kuopio

Rekisteröidy tästä!

Liikuntatapahtuma

Tutustu TRE-menetelmään -kurssi



Tiedot

Paikka Studentia (Yliopistonranta 15, 70200 Kuopio)
Ajankohta 5.10.2024 klo 11:00 - 14:00
Tyyppi Kurssi
Osallistujia 10 / 10
Lisätietoja Paikka: Studentian Kappeli
Ohjaaja: Alli Mattila, allimadelaine@gmail.com
Hinta: 11e/henkilö

Ilmoittaudu 27.9. klo 12.00 mennessä. Tämän jälkeen ilmoittautuminen on sitova ja olet velvoitettu maksamaan kurssinmaksun kurssin toteutuessa. Kurssimaksut lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse.

Kurssi toteutetaan, mikäli kaikki 10 kurssipaikkaa täyttyy

TRE® (Tension, Stress and Trauma Releasing Exercises) on yksinkertainen itsehoitomenetelmä, jossa muutaman lämmittävän liikkeen avulla houkutellaan elimistössä esiin jännitystä vapauttava hermostoperäinen tärinämekanismi. Menetelmä sopii hyvin omatoimisen kehonhuollon ja rentoutumisen välineeksi sekä tukemaan palautumista kuormitukses

Kurssilla käydään aluksi läpi TRE®-menetelmän taustalla vaikuttavaa teoriaa sekä tehdään itsesäätelyä tukevia harjoituksia. Seuraavaksi harjoitellaan TRE-alkuliikkeet, ja kokeillaan, miltä tärinä omassa kehossa tänään tuntuu. Lopuksi levähdetään loppurentoutukseen. Kurssin päätteeksi kukin saa jakaa kokemuksiaan ja havaintojaan harjoituksesta. Ohjaajana kurssilla toimii sertifioitu TRE®-ohjaaja, joogaopettaja ja tanssija Alli Mattila. Ohjaajan tehtävänä on opettaa kurssilaisille menetelmän perusteet ja taata turvallinen TRE-prosessi koko ryhmälle.

Kurssille osallistumisen ennakkovaatimuksena on vakaa fyysinen ja psyykkinen terveydentila, joka sallii TRE®-stressinpurkuliikkeiden tekemisen, liikunnan harrastamisen ja ryhmämuotoisen harjoittelun. TRE® ei sovellu välittömästi leikkausten tai vakavien sairauksien, esim. sydäninfarktin tai syöpäleikkauksen/-diagnoosin jälkeen, epilepsiaa sairastaville tai vakavista mielenterveydenhäiriöistä kuten psykooseista tai skitsofreniasta ajankohtaisesti kärsiville. TRE®-stressinpurkuliikkeiden kokeilemista ensimmäistä kertaa ei suositella silloin kun on raskaana.

Ilmoittautuminen


Tapahtumaan voivat osallistua
Osallistumiseen oikeuttavat liikuntatarrat
Tapahtumaan ilmoittautumisen voi perua viimeistään 168 tuntia ennen tapahtumaa.




Et voi ilmoittautua, koska et ole kirjautunut sisään!