Kirjaudu:


Valitse kaupunki

SYKETTÄ Kuopio

Rekisteröidy tästä!

Liikuntatapahtuma

PERUTTU: Akrobatian alkeet -kurssi, ILMAINEN



Tiedot

Paikka Luola - Savilahden liikunta- ja tapahtumakeskus (Loistekatu 12, 70210 Kuopio)
Ajankohta 5.10.2024 klo 12:00 - 14:00
Tyyppi Kurssi
Lisätietoja ILMAINEN KURSSI!

MISSÄ? Luola, painisali
MILLOIN? lauantait 5.10. ´ja 12.10. klo 12.00-14.00. Ilmoittautumalla 5.10. tapahtumaan, ilmoittaudut samalla myös toiselle kurssikerralle (12.10.)

KESTO? 2x 2h
KURSSIMAKSU? ILMAINEN!
RYHMÄKOKO? max 15 osallistujaa. Kurssi toteutuu, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 10 perjantaihin 27.9. klo 12.00 mennessä
OHJAAJA? Valo Valve

Tunteihin sisältyy huolellinen lämmittely sekä lajinomaista liikkuvuus- & voimaharjoittelua. Akrobatian parissa keskitymme perusliikkeisiin, kuten kuperkeikkaan, käsinseisontaan, kärrynpyörään ja erilaisiin variaatioihin näistä. Työskentelemme hieman myös pareittain sekä tutkimme erilaisia keinoja liikkua lattian pinnassa ja ala- ja ylätason välillä. Jokaisen tunnin lopussa on luvassa liikefraasi, jossa yhdistelemme jo tunnilla tehtyjä liikkeitä ja harjoittelemme sulavuutta ja liikkeiden sitomista yhteen. Kurssille olet tervetullut olitpa ensimmäistä kertaa akrobatia-tunnilla tai hallitset jo perusasioita ja haluat vahvistaa osaamistasi. Suosittelemme pitkälahkeisia treenihousuja. Emme suosittele kurssia, jos sinulla on vamma tai kipuja selässä.

ILMOITTAUTUMINEN? Liikuntakalenterin kautta. Ilmoittautuminen ja ilmoittautumisen peruminen tehtävä viimeistään pe 27.9. klo 12.00. Jos tähän määräaikaan mennessä kurssilla on vähintään 10 osallistujaa, kurssi toteutuu. Mikäli perut osallistumisesi ko. määräajan jälkeen, olet velvoitettu maksamaan 10e sanktiomaksun.

Ilmoittautuminen


Tapahtumaan voivat osallistua
Osallistumiseen oikeuttavat liikuntatarrat
Tapahtumaan ilmoittautumisen voi perua viimeistään 168 tuntia ennen tapahtumaa.