Kirjaudu:


Haluatko sykettä elämään?

Rekisteröidy tästä!

VARIKKO


Tervetuloa SYKETTÄ-Varikolle!


SYKETTÄ-liikkujien oma kehonhuoltamo – AVOINNA JÄLLEEN VK 45 ETEENPÄIN!


Voiko SYKETTÄ olla vieläkin parempi? 
Kyllä voi, kun käytössäsi on VARIKKO – palvelut Savonian terveysalan opiskelijoilta suoraan SYKETTÄ-liikkujille! Varikolla tehdään mm. suorituskyvyn testauksia ja ohjataan Sinua turvalliseen harjoitteluun.

Varikko on tarkoitettu kaikille SYKETTÄ-tarran lunastaneille korkeakoulujen opiskelijoille ja henkilöstölle.

Varikon palvelut:
– Fysioterapeuttiopiskelijoiden palvelut esim. tuki- ja liikuntaelinten ongelmissa
– Kinesioteippaus ja henkilökohtaiset täsmäharjoitteet
– Kuntotestaukset ja kehonkoostumusmittaukset
– Lihastasapainon kartoitus
– Liikunta- ja terveysneuvonta

Palvelu toteutetaan Opistotien kampuksella, Viretorin tiloissa.


AJANVARAUSOHJE


1- Vastaanottokäynnit varataan SYKETTÄ-liikuntakalenterin kautta

Tarkasta SYKETTÄ-kalenterista vapaana olevat ajat! Näet ne etusivun liikuntakalenterin ”Muut” -sarakkeesta nimellä ”VARIKKO”. Halutessasi liikunta- ja terveysneuvontaa, valitse ”Varikko, terveysneuvonta”-aika.

2 – InBody-kehonkoostumusmittaus, polkupyöräergometri ja muut kuntotestit varataan


PALVELUT


1 – Fysioterapiaopiskelijoiden palvelut


Vaivaako niska-hartiaseutu, vihlooko polveen kyykätessä? Epäröitkö pitäisikö pienen vaivan vuoksi hakeutua lääkärille? Jos tuntuu siltä, että ryhmäliikunnoissa tai lenkkipolulla ei kulje, tule käymään ja katsotaan tilanne yhdessä. Se ainainen polvivaiva juoksuradalla voikin olla vaikka lantion liikekontrollihäiriö.

Fysioterapeuttiopiskelijat etsivät syitä oireiden taustalla sekä antavat täsmäharjoitteita niitä lievittämään. Lisäksi palveluihin kuuluu muun muassa kinesioteippaus, ryhti- ja ergonomiaohjaus, lihastasapainokartoitukset – kaikki mitä tarvitset kroppasi hyvinvoinnin tueksi! Myös aktiiviliikkujan kannattaa välillä tarkistaa, ovatko liikkuvuudet kunnossa ja lihastasapaino hyvällä tolalla.

 


2 – Liikunta- ja terveysneuvonta


Tapojen muuttaminen ei ole ikinä helppoa ja joskus voi olla hankala hahmottaa, mistä edes aloittaa. Varikolta saat mukana matkassa kulkevan mentorin, jonka kanssa muutosten tekeminen on helpompaa. Yhdessä tsekkaamme lähtötilanteen ja saat käytännön vinkkejä oman hyvinvointisi edistämiseen. Ohjauksessa voidaan käyttää myös digitaalisia ratkaisuja.


3 – Puolivuosihuolto ja testaukset


Edistymisesi seuraamiseksi on hyvä saada konkreettista tietoa suorituskyvyn ja kehonkoostumuksen muutoksista. Kuntotestauksen tuoman tiedon avulla voit harjoitella järkevästi ja oikeasti kehittyä! Kuntotestissä saat tiedon sykealueistasi, jonka avulla voit kehittää esimerkiksi peruskuntoa tai kestävyyttä.

Palveluihimme kuuluvat seuraavat testit:


4 – SYKETTÄ-Trainer -pakettiin sisältyy ilmainen käyntikerta Varikolle!


Kun päätät hypätä SYKETTÄ-Trainerin kyytiin, saat heti kärkeen Varikolle ilmaisen käyntikerran! Varaa aika normaalisti liikuntakalenterin kautta. Kun Varikolta kysytään lisätietoja käynnistäsi, kerro olevasi trainer-asiakas.


HINNASTO


Yhdelle käyntikerralle on varattu aikaa 60 minuuttia. Varaukset hoidetaan SYKETTÄ-liikuntakalenterin kautta, löydät vapaat ajat etusivun liikuntakalenterin ”Muut” -osiosta VARIKKO -tunnisteella. Maksu suoritetaan paikanpäällä Varikolla käyntikerran yhteydessä.

Huom! Peruuta aikasi viimeistään 24 h ennen vastaanottoa, mikäli et pääse tulemaan paikalle. Muussa tapauksessa sinulta veloitetaan palvelun täysi hinta.


TILAT


VARIKKO VireTori – Opistotie

Savonian VireTorin tilat sijaitsevat kauniissa Kuopion maisemassa, kivenheitonpäässä vilkkaasta Kuopion torista, Opistotie 2, 70101 Kuopio. Tästä pääset VireTorin nettisivuille!

VARIKKO Mittaukset – Microkatu

InBody & PolkupyöräErgo -mittaukset suoritetaan Savonia-amk:n Microkadun kampuksella.
Microkatu 1, 70210 Kuopio. Mittauslaitteet löytyvät Microkadun kampuksen 4. kerroksen C-osassa.