Kirjaudu:


Valitse kaupunki

Haluatko sykettä elämään?

Rekisteröidy tästä!

VARIKKO


SYKETTÄ-liikkujien oma kehonhuoltamo


Käytössäsi on VARIKKO – palvelut Savonian terveysalan opiskelijoilta suoraan SYKETTÄ-liikkujille! Varikolla tehdään mm. suorituskyvyn testauksia ja ohjataan Sinua turvalliseen harjoitteluun. Varikko on tarkoitettu kaikille SYKETTÄ-tarran lunastaneille korkeakoulujen opiskelijoille ja henkilöstölle. Varikko -palvelut tuotetaan VireTorilla, joka on Savonian terveysalan opiskelijoiden oppimisympäristö.

Varikon palvelut:
– Fysioterapeuttiopiskelijoiden palvelut esim. tuki- ja liikuntaelinten ongelmissa
– Kinesioteippaus ja henkilökohtaiset täsmäharjoitteet
– Kuntotestaukset ja kehonkoostumusmittaukset
– Lihastasapainon kartoitus
– Liikunta- ja terveysneuvonta


Ajanvaraus

Varaa aikasi suoraan VireTorin oman ajavarauksen kautta! Linkin löydät myös heti www.sykettä.fi/kuopio-etusivulta.


Palvelut

1 – Fysioterapiaopiskelijoiden palvelut

Vaivaako niska-hartiaseutu, vihlooko polveen kyykätessä? Epäröitkö pitäisikö pienen vaivan vuoksi hakeutua lääkärille? Jos tuntuu siltä, että ryhmäliikunnoissa tai lenkkipolulla ei kulje, tule käymään ja katsotaan tilanne yhdessä. Se ainainen polvivaiva juoksuradalla voikin olla vaikka lantion liikekontrollihäiriö.

Fysioterapeuttiopiskelijat etsivät syitä oireiden taustalla sekä antavat täsmäharjoitteita niitä lievittämään. Lisäksi palveluihin kuuluu muun muassa kinesioteippaus, ryhti- ja ergonomiaohjaus, lihastasapainokartoitukset – kaikki mitä tarvitset kroppasi hyvinvoinnin tueksi! Myös aktiiviliikkujan kannattaa välillä tarkistaa, ovatko liikkuvuudet kunnossa ja lihastasapaino hyvällä tolalla.

 


2 – Terveysneuvonta

Tapojen muuttaminen ei ole ikinä helppoa ja joskus voi olla hankala hahmottaa, mistä edes aloittaa – Terveysneuvonta auttaa sinua! 

Nyt käytössäsi VARIKKO –palvelut Savonia terveysalan opiskelijoilta suoraan SYKETTÄ-liikkujille! Varikon vastaanottoa pitävät hoitotyön opiskelijat, jotka ovat fyysisen ja psyykkisen hyvinvointisi tukena. Saat varikolta mentorin, joka tukee sinua terveystapojen muuttamisessa. Yhdessä mentorin kanssa kartoitatte lähtötilanteesi ja saat käytännön vinkkejä hyvinvointisi edistämiseen. Mentori auttaa sinua liikuntaan, ravitsemukseen, uneen sekä stressinhallintaan, henkiseen hyvinvointiin ja päihteisiin liittyvissä asioissa. Jos sinulla on mieltä askarruttavia asioita elämäntapoihin tai arjessa jaksamisen suhteen, suuntaa rohkeasti hoitoalanopiskelijoiden vastaanotolle.


3 – Puolivuosihuolto ja testaukset

Edistymisesi seuraamiseksi on hyvä saada konkreettista tietoa suorituskyvyn ja kehonkoostumuksen muutoksista. Kuntotestauksen tuoman tiedon avulla voit harjoitella järkevästi ja oikeasti kehittyä! Kuntotestissä saat tiedon sykealueistasi, jonka avulla voit kehittää esimerkiksi peruskuntoa tai kestävyyttä.

Palveluihimme kuuluvat seuraavat testit:


4 – SYKETTÄ-Trainer -pakettiin sisältyy ilmainen käyntikerta Varikolle!

Kun päätät hypätä SYKETTÄ-Trainerin kyytiin, saat heti kärkeen Varikolle ilmaisen käyntikerran! Varaa aika normaalisti liikuntakalenterin kautta. Kun Varikolta kysytään lisätietoja käynnistäsi, kerro olevasi SYKETTÄ trainer -asiakas.


Hinnasto

Yksi käyntikerta on 60 minuuttia

– Käynti vastaanotolla – 5 €
– InBody-mittaus – 18 € sisältää analyysin
– Polkupyöräergometri – 18 € sisältää analyysin
– InBody ja polkupyöräergometri samalla käynnillä – 25€

Maksaminen

– Etukäteen Savonia Study storesta täältä: https://studystore.savonia.fi/fi/viretorisykett%C3%A4-varikko (jos maksat etukäteen, esitä alennukseen oikeutta SYKETTÄ-tarra käyntisi yhteydessä + ota vaikka näyttökuva maksustasi).

Tai pankki-/tai luottokortilla käyntikerran yhteydessä.

Huom!
 Varaathan aikasi 24h etukäteen. Myöhemmin tehtyjä ajanvarauksia ei huomioida.  Peruuta aikasi viimeistään 24 h ennen vastaanottoa
, mikäli et pääse tulemaan paikalle.
 Muussa tapauksessa sinulta veloitetaan palvelun täysi hinta.


VireTori – Microkatu

Microkatu 1, 70210 Kuopio.

VireTorin löydät Microkadun kampuksen 4. kerroksen C-osasta.