Kirjaudu:


Valitse kaupunki

Haluatko sykettä elämään?

Rekisteröidy tästä!

Opistotien kulkuavaimet


Avainten palautus keväällä 2020 koronaviruksen aiheuttaman toimintakatkon aikana

– Kaikki toimipisteet ovat tällä hetkellä kiinni, joten palauttaminen ei ole juuri nyt mahdollista
– Voit palauttaa avaimen normaalisti myöhemmin keväällä tai syksyllä, kunhan voimme taas avata toimipisteet
– Mikäli sinulla on pakottava tarve palauttaa avain esim. poismuuttamisen vuoksi, voit postittaa avaimen alempana sivulla olevaan osoitteeseen. Huomaathan, että palautuksia ei kuitenkaan käsitellä ennen kuin toimistot ovat jälleen avanneet ovensa.


1 – Sinulla on jo olemassa elektroninen avain*

Aktivoi avain SYKETTÄ-myyntipisteessä.

* Technopolikselta saatu avain (Savonian Microkadun kampuksen opiskelijat ja henkilöstö, Microkadun UEF:n henkilöstö

Avaimet lähetetään aktivointiin KERRAN VIIKOSSA, aina keskiviikkoisin. Kun annat avaimesi numeron ennen keskiviikkoa yhteen myyntipisteeseen, se aktivoidaan saman viikon PERJANTAINA, klo 14:00 mennessä.

2 – Sinulla ei ole elektronista avainta

Kulkuavaimen voi saada vain näistä myyntipisteistä: ISYYn kampustoimisto Lukema & KUTOPin kirjakauppa.

Opistotien kulkuavaimesta maksetaan 20 € panttimaksu.

Kulkuavainta haettaessa allekirjoitetaan sitoumus, jossa määritellään avaimen panttimaksun suuruus (20 €) ja maksun palauttamisen ehdot. Panttimaksu maksetaan myyntipisteeseen avaimen luovutuksen yhteydessä.

HUOM: Jos sinulla on vanha avain (=josta ei ole maksettu panttimaksua), allekirjoittamasi avainsitoumus on edelleen voimassa. Palauttamatta jättämisestä, hävittämisestä jne. peritään 50 € sakko.

Kulkuavaimen palautus

1 – Sinulla on Microkadun kampukselta saatu kulkuavain, johon on yhdistetty kulkuoikeus Opistotien liikuntatiloihin. >>  Kulkuoikeus päättyy automaattisesti aina kun liikuntatarran käyttöoikeus päättyy. Kun valmistut, avain palautetaan Technopolikselle.

2 – Olet saanut kulkuavaimen yhdestä myyntipisteestämme. Saat panttimaksun takaisin, kun palautat avaimen määräajassa ja hyvässä kunnossa.

Rikkinäinen avain

Harvoissa tapauksissa avain on rikki eli se ei näytä mitään värivaloa/reagoi avaimeen, kun käytetään lukijassa. tällöin asia hoidetaan aina Pekka Vedenpään kanssa. VARMISTA liikuntatilojen oman ulko-oven luona, että musta avainlukija ei reagoi mitenkään avaimeen, ennen kuin otat yhteyttä.

* Ota yhteys: pekka.vedenpaa@savonia.fi, p. 044 785 6342