Kirjaudu:


Valitse kaupunki

Haluatko sykettä elämään?

Rekisteröidy tästä!

Opistotien kulkuavaimet


Elektroniset kulkuavaimet


Tarvitset Opistotien liikuntatiloihin pääsyä varten kulkuavaimen.


1 – Sinulla on jo olemassa elektroninen avain, joka pitäisi aktivoida (Savonian opiskelijat ja henkilöstö sekä UEF:n henkilöstö Microkadun kampuksella)


Jo olemassa olevan elektronisen kulkuavaimen voi aktivoida vain yhtä kautta: SYKETTÄ-myyntipisteiden kautta (CafeSAVOTTA, ISYYn kampustoimisto, KUTOP kirjakauppa)

* Jo olemassa oleva kulkuavain = Technopolikselta saatu avain (Savonian Microkadun kampuksen opiskelijat ja henkilöstö, Microkadun UEF:n henkilöstö)

Avaimet lähetetään aktivointiin KERRAN VIIKOSSA, aina keskiviikkoisin. Kun annat avaimesi numeron ennen keskiviikkoa yhteen myyntipisteeseen, se aktivoidaan saman viikon PERJANTAINA, klo 14:00 mennessä.

Harvoissa tapauksissa avain on rikki (=se ei näytä mitään värivaloa/reagoi avaimeen, kun käytetään lukijassa), tällöin asia hoidetaan aina Pekka Vedenpään kanssa. VARMISTA liikuntatilojen oman ulko-oven luona, että musta avainlukija ei reagoi mitenkään avaimeen, ennen kuin otat yhteyttä.

* Ota yhteys: pekka.vedenpaa@savonia.fi, p. 044 785 6342


2 – Sinulla ei ole elektronista avainta, jonka saisit korkeakoulun kautta (UEF:n opiskelijat ja henkilöstö, HUMAKin ja Taideyliopiston opiskelijat)


Jos henkilöllä ei ole olemassa olevaa elektronista kulkuavainta, sen voi saada vain näistä myyntipisteistä: ISYYn kampustoimisto Lukema & KUTOPin kirjakauppa. HUOM! Ei jaossa CafeSAVOTTAssa.

HUOM! Opistotien kulkuavaimesta maksetaan 1.8.2017 alkaen 20 € panttimaksu.

* Kulkuavainta haettaessa allekirjoitetaan sitoumus, jossa määritellään avaimen panttimaksun suuruus (20 €) ja maksun palauttamisen ehdot. Panttimaksu maksetaan myyntipisteeseen avaimen luovutuksen yhteydessä.

HUOM: Jos sinulla on vanha avain (=josta ei ole maksettu panttimaksua), allekirjoittamasi avainsitoumus on edelleen voimassa. Palauttamatta jättämisestä, hävittämisestä jne. peritään 50 € sakko.


Kulkuavaimen palautus


1 – Sinulla on Microkadun kampukselta (Technopolikselta) saatu kulkuavain, johon on yhdistetty kulkuoikeus Opistotien liikuntatiloihin. >> Kulkuoikeus päättyy automaattisesti aina kun liikuntatarran käyttöoikeus päättyy. Kun valmistut, avain palautetaan Technopolikselle.

2 – Olet saanut kulkuavaimen yhdestä myyntipisteestämme ja allekirjoittanut avaimen luovutussitoumuksen. Olet maksanut avaimesta 20 € panttimaksun, jonka saat takaisin, kun palautat avaimen määräajassa ja hyvässä kunnossa.

Avaimen kulkuoikeus päättyy ilmaisten liikuntaviikkojen päätyttyä, tämän jälkeen sinulla on 30 päivää aikaa palauttaa avain. Myöhässä palautettu avain = panttimaksun menetys.