Kirjaudu:


Valitse kaupunki

SYKETTÄ Kuopio

Rekisteröidy tästä!

Me olemme Iisalmen SYKETTÄ-lähettiläät!

Kirjoitettu: 6.2.2015 16:40


Mitkä lähettiläät?

Me olemme iisalmelainen kaksikko, jota yhdistää kaksi tekijää: SYKETTÄ-liikuntapalvelut on tärkeä osa elämäämme ja haluamme välittää liikunnan iloa Savonian Iisalmen kampuksen opiskelijoille ja henkilökunnalle.

Mä oon Virva ja mun päivittäisestä liikunnasta huolehtii puolivuotias koiranpentu Waldo. Koirien lisäksi rakastan hevosia, ja ratsastus on ollut mun lempiharrastus jo yli kymmenen vuoden ajan. Telinevoimistelusta ja cheerleadingista tykkään myös.

 

SYKETTÄ DREAM TEAM IISALMI

Mä oon Kaisa ja liikun, koska haluan pitää kehostani huolta. Myös mun lempiharrastuksena on ratsastus. Lentopallo ja kuntonyrkkeily ovat myös hauskoja lajeja harrastaa. Lähitulevaisuudessa pääset tutustumaan meihin tarkemmin seuraamalla tätä SYKETTÄ-blogia. Kerrotaan kevään aikana omista liikuntakokemuksista ja hyvinvointiin liittyvistä ajatuksista.

 

Haastamme Iisalmen!

Iisalmen kampuksen opiskelijat ja henkilökunnan jäsenet, haastamme teidät kokeilemaan SYKETTÄ-liikuntapalveluja ja ottamaan ilo irti liikunnasta! Jos sulla ei oo sopivaa kaveria, niin ota yhteyttä meihin (anna-kaisa.e.hyvonen@edu.savonia.fi ja virva.o.niskanen@edu.savonia.fi), niin lähdetään yhdessä liikkumaan. Iisalmi, tästä tulee parasta ikinä!


P.S. Tykkääthän jo SYKETTÄ – Iisalmen korkeakoululiikunnasta Facebookissa? Löydät sieltä lisätietoa muun muassa palveluiden käyttöön ottamisesta ja Iisalmen viikoittaisesta liikuntatarjonnasta.



Kommentoi