Kirjaudu:


Valitse kaupunki

SYKETTÄ Kuopio

Rekisteröidy tästä!

Hei uusi opiskelija! Onnea opiskelupaikasta ja tervetuloa Kuopion SYKETTÄ-palveluiden käyttäjäksi

Kirjoitettu: 22.6.2022 11:17


Mikä SYKETTÄ?

SYKETTÄ Kuopio liikuttaa Savonian, Itä-Suomen yliopiston, Taideyliopiston ja Humanistisen ammattikorkeakoulun opiskelijoita Kuopion alueella. Savonian, Itä-Suomen yliopiston ja Taideyliopiston henkilöstökin pääsee hyödyntämään palveluita. Yksinkertaisuudessaan SYKETTÄ on hyvinvointia koko Kuopion korkeakouluyhteisölle!


Ytimessä laaja ja monipuolinen liikuntatarjonta opiskelijaystävälliseen hintaan

Monipuolisesta liikuntakalenterista löytyy huima määrä ryhmäliikuntaa, palloilua ja vapaasti varattavissa olevia pelivuoroja. Syksyn ryhmäliikuntakattauksesta löytyy niin vanhoja kestosuosikkeja kuten pumppi ja sisäpyöräily kuin myös monia uutuuksia, esimerkiksi commercial dancea, sali-circuittia ja barrea. Yliopiston kampuksella on SYKETTÄ-liikkujien käytössä myös kaksi kuntosalia ja palloilemaan pääsee yliopiston Studentia-salissa sekä kampuksen ja keskustan lähettyvillä kaupungin saleissa. Lisäksi tarjolla on asiantuntevia ravitsemuspalveluja, esimerkiksi yksilöllistä ohjausta ja erilaisia kokkausiltoja sekä ravitsemusluentoja.


Miten pääsen mukaan?

Mukaan SYKETTÄ-liikkujaksi pääset rekisteröitymällä käyttäjäksi verkkosivuillamme. Rekisteröityminen onnistuu heti, kun sinulla on korkeakoulun sähköpostiosoite. Liikuntamaksun voit maksaa joko verkkokaupassa tai kampuksella. Lataa puhelimeesi vielä ilmainen SYKETTÄ Kuopio -sovellus, niin liikuntatarrasi kulkee aina mukana puhelimessa! Voit itse valita, miten haluat liikkua: ryhmäliikuntatarralla (35 €/koko syksy) voit osallistua kaikkiin palveluihimme ja mikäli haluat vain käydä pelailemassa tai puntteja nostelemassa, voit valita edullisen palloilutarran (17 €/koko syksy). Lisätietoja liikuntamaksuista löydät täältä.


SYKETTÄ syksy starttaa ilmaisten liikuntaviikkojen merkeissä

SYKETTÄ Kuopion syksy käynnistyy ilmaisten liikuntaviikkojen merkeissä 1.-14.9. Silloin kannattaa olla skarppina liikenteessä ja tulla rohkeasti testaamaan kaikkia liikuntamahdollisuuksia ilmaiseksi! Nähdään kampuksella!


Seuraa SYKETTÄ-sometilejä, niin olet aina ajan tasalla


Facebook: SYKETTÄ – Kuopion korkeakoululiikunta
Instagram: @syketta_kpo
Kaikki tarpeellinen tieto kaikkien kampusten osalta löytyy kotisivuilta: www.sykettä.fi

Jos etsit tietoa Iisalmen ja Varkauden liikuntapalveluista, löydät niitä täältä: SYKETTÄ Iisalmi ja SYKETTÄ Varkaus.



Kommentoi