Kirjaudu:


Valitse kaupunki

SYKETTÄ Kuopio

Rekisteröidy tästä!

Iisalmi – Liikuntaedut


LUKUVUOSI 2023-2024

Iisalmen omat SYKETTÄ-palvelut tarjoaa sinulle etuuksia Iisalmen liikuntapaikoissa Savonian opiskelija- ja henkilöstökortilla.

Nämä edut ovat tarjolla vain Savonia-ammattikorkeakoulun opiskelijoille ja henkilöstölle!

Opiskelija: Jos sinulla ei ole opiskelijakortissasi voimassaolevaa lukuvuositarraa, pyydäthän koululta opiskelutodistuksen etujen hyödyntämistä varten!

Tervetuloa liikkumaan edullisesti!

Tiitta Raatikainen, korkeakoululiikunnan suunnittelija
tiitta.raatikainen@savonia.fi
044 785 5087
www.facebook.com/sykettaiisalmi

PS. Savonialaisena olet myös oikeutettu hyödyntämään kaikkia SYKETTÄ-liikuntapalveluja Kuopiossa ja Joensuussa edullisten SYKETTÄ-maksujen puitteissa tai savonialaisten etuja Varkaudessa! Pääset tutustumaan kaikkiin SYKETTÄ-palveluihin täältä: www.sykettä.fi

Kaikki edut ovat voimassa 1.8.23-31.5.24, ellei toisin mainita!


Ajankohtaista

Savonian opiskelijoiden ja henkilöstön yhteistä liikuntailtapäivää vietetään tiistaina 13.2.2024. klo 12-16 välisenä aikana, ohjelma päivitetään myöhemmin. Muistathan, että sinulla on mahdollisuus liikkua muutoinkin etuhintaan yhteistyökumppaniemme kanssa.

Liikuntailtapäivä on hyvä mahdollisuus lähteä porukalla nauttimaan syksyisestä säästä ja luonnosta! Kerää siis opiskelu- tai työporukka kasaan ja lähde yhdessä virkistymään. Ohjelmaa päivitetään TÄNNE.

Lähdetään porukalla liikkumaan ja rentoutumaan!

Tiesitkö, että voit osallistua myös Kuopion tai Varkauden ohjelmaan, jos ne sopivat logistisesti paremmin? Löydät Kuopion ohjelman TÄÄLTÄ ja Varkauden ohjelman TÄÄLTÄ.


Lajikokeilut ja kurssit


Pilates 17.1.-17.4.2024

Iisalmen kampuksen liikuntasalissa järjestetään Pilates-tunnit keskiviikkoaamuisin klo 7-8 aikajaksolla 17.1.-17.4.2024 (12 ohjausta)

Aamupilates on lempeää kehoa herättelevää mattopilatesta, joka sopii kaikenikäisille ja- kuntoisille, eikä aiempaa kokemusta tarvita. Aamutunnilla tehdään kehoa avaavia ja vahvistavia liikkeitä rauhallisesti omaa kehoa kuunnellen ja hengitystä aistien. Lempeä pilates hellii selkärankaa, parantaa ryhtiä, lisää joustavuutta ja aktivoi kehon syviä tukilihaksia. Hengitys ja kehotietoinen liike johdattaa mieltä rauhoittumaan ja olo kehossa on tunnin jälkeen joustava, ryhdikäs ja tasapainoinen. Varaa tunnille mukaan joustava liikuntavaatetus ja sukat. Ohjaajana Minna Ruotsalainen fysioterapeutti – ja liikunnanohjaaja AMK, pilates- ja joogaohjaaja.

MISSÄ? Iisalmen kampuksen liikuntasalissa
MILLOIN? Keskiviikkoisin klo 7.00-8.00, päivämäärät: 17.1., 24.1., 31.1., 7.2., 14.2., 21.2., 28.2., 13.3., 20.3., 27.3., 10.4., 17.4.
MITÄ MAKSAA? 24 € (2€/kerta) TAI kertaosallistuminen 3€
OHJAAJA? Minna Ruotsalainen, 050 5247999

ILMOITTAUTUMINEN: ilmoittaudu lähettämällä sähköposti osoitteeseen tiitta.raatikainen@savonia.fi, saat maksuohjeet sähköpostitse


Liikuntaedut


Uimahalli SAUKKO

ETU 1: 10€ alennus , kun ostat 10 kerran uinti ja/tai kuntosali sarjarannekkeen

ETU 2: 10€ alennus, kun ostat ohjatun liikunnan kausikortin

ETU 3 – 10€ alennus, kun ostat ohjatun liikunnan 10x -kortti

MISSÄ?  Joukolankatu 15, 74120 Iisalmi, Puh. 040 350 2534Keila- ja liikuntakeskus Liike

Keila-ja Liikuntakeskus Liike on koko perheen liikunta- ja vapaa-ajanviettokeidas.

Tule liikkumaan ja nauttimaan kanssamme yhdessä perheen tai ystävien kanssa.”

MISSÄ? Untamonkatu 8, 74120 Iisalmi

ETU – Kuntosali- ja ryhmäliikuntajäsenyys 34€/kk


LadyLine Iisalmi

LadyLine Iisalmi on viihtyisä hyvinvointikeskus naisille. LadyLine on avoinna avainkortilla päivittäin klo 4-24. Käytössäsi kuntosali, ryhmäliikunta, virtuaalitunnit ja ONLINE-tunnit sekä solarium, sauna ja infrapunasauna.

ETU 1– Savonian opiskelijoille ja henkilöstölle jäsenyydet erikoishintaan! Jäsenyys on toistaiseksi voimassaoleva.

TIESITKÖ? Uusi asiakas voi hankkia 1 päivän ilmaisen vierailijapassin!

Voit maksaa alennushintaisen jäsenyyden myös verkkokaupassa käyttämällä koodia: SAVONIA. Valitse maksuvaihtoehdoksi “maksan keskuksessa”. (Alennus ei näy verkkokaupassa, joten sinun täytyy valita maksa keskuksessa -vaihtoehto.)

MISSÄ? LadyLine Iisalmi, Kilpivirrantie 7, 74120 Iisalmi


Tiinan Treenipalvelut

Monipuolinen paikallinen tarjoaa mm. tehokasta lihaskuntoa, joogaa, tanssia ja nyrkkeilyä. Ryhmäliikunnan lisäksi voit treenata crosstraining-salilla.

MISSÄ? Tiinan Treenipalvelut, Kyllikinkatu 4, 74100 Iisalmi

LISÄTIEDOT? www.tiinantreenipalvelut.fi/ , tiina@tiinantreenipalvelut.fi, 0500 747 898 (Tiina)

Käy tutustumassa tiloihin ja tee sopimus Tiinan Treenipalveluiden kanssa – Et tule pettymään!


Palloiluvuorot koulun salissa

Iisalmen opiskelijayhdistykset SAIMO ry ja Saito ry järjestävät viikoittain pelivuoroja kampuksen liikuntasalissa. Vuoroista tiedotetaan yhdistysten Facebook-ryhmissä!


Urheiluseurayhteistyö


Lähde mukaan höntsäfutikseen!

Klubi-36:n Höntsät on harrastejalkapallon sekajoukkue aikuisille. Höntsät järjestävät yhteistyössä SYKETTÄ-liikuntapalveluiden kanssa ja tarjoavat kesällä kuukauden 1. torstaina kello 19.30 – 21.00 Iisalmen Kangaslammin nurmikentällä avoimen pelivuoron, johon Savonia AMK:n opiskelijat ja henkilöstö ovat lämpimästi tervetulleita ilman sen suurempia sitoumuksia – mukaan tarvitset vain lenkkikengät/nappulat, säähän sopivan urheiluvaatetuksen, juomapullon ja positiivisen mielen! Vuorolle ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, mutta ilmoita saapuessasi olevasi Savonian ihmisiä 🙂

Tervetuloa pelaamaan!

Höntsät tavoitat myös somesta: 

Facebook: Klubi-36 Höntsät

Instagram: @klubi36hontsat

Joukkueemme Klubin verkkosivuilla: https://www.klubi36.fi/joukkueet/11175

Tervetuloa pelaamaan!