Kirjaudu:


Valitse kaupunki

Haluatko sykettä elämään?

Rekisteröidy tästä!

Iisalmi – Liikuntaedut


LUKUVUOSI 2021-2022

Iisalmen omat SYKETTÄ-palvelut tarjoaa sinulle etuuksia Iisalmen liikuntapaikoissa Savonian opiskelija- ja henkilöstökortilla.

Nämä edut ovat tarjolla vain Savonia-ammattikorkeakoulun opiskelijoille ja henkilöstölle!

Opiskelija: Jos sinulla ei ole opiskelijakortissasi voimassaolevaa lukuvuositarraa, pyydäthän koululta opiskelutodistuksen etujen hyödyntämistä varten!

Tervetuloa liikkumaan edullisesti!

Paula Ruokonen, korkeakoululiikunnan suunnittelija
paula.ruokonen@savonia.fi
044 785 5087
www.facebook.com/sykettaiisalmi

PS. Savonialaisena olet myös oikeutettu hyödyntämään kaikkia SYKETTÄ-liikuntapalveluja Kuopiossa ja Joensuussa edullisten SYKETTÄ-maksujen puitteissa tai savonialaisten etuja Varkaudessa! Pääset tutustumaan kaikkiin SYKETTÄ-palveluihin täältä: www.sykettä.fi

Kaikki edut ovat voimassa 1.8.21-31.5.22, ellei toisin mainita!


Online-treenit

FasciaMethod alkaen ke 20.4. klo 8.30

FasciaMethod on suomalaisten fysioterapeuttien kehittämä kehonhuoltomenetelmä. FasciaMethod-konseptissa yhdistyvät myofaskiaalinen liikkuvuusharjoittelu, dynaaminen täsmävenyttely kireille lihaksille, liikehallintaharjoittelu ja faskiakäsittely pallolla. Näkökulma on kuntouttava sisältäen harjoitteita yleisimpiin tuki- ja liikuntaelinoireisiin. FasciaMethod soveltuu kaikille, jotka haluavat parantaa suorituskykyään tehokkaasti ja edistää hyvinvointiaan.

*Kenelle: Iisalmen ja Varkauden savonialaiset
*Aika ja paikka: Keskiviikkoisin klo 8.30-9.15 Zoomissa. Kaikki tunnit pidetään samassa linkissä, joka lähetetään ennen ensimmäistä tuntia. Tunteja pidetään kuusi kertaa (20.4.-25.5.)
*Online-tunneille osallistuminen ilmaista
*Ilmoittautuminen: Tällä lomakkeella, käytäthän savonia-sähköpostiosoitettasi
*Tunnit pitää fysioterapeutti Taru Kautto

M-circuit alkaen to 17.3. klo 18.30

Uutuus! M-Circuit on liikkuvuuskuntopiiri, joka herättää dynaamiset lihasreseptorit toimimaan aktiivisen kehonpainoharjoitteluun perustuvan lihastyön ja jatkuvan liikkeen kautta. Säännöllinen harjoittelu vahvistaa lihaksia, kehittää tasapainoa ja tehostaa motorista kontrollia.
M-Circuit eli Mobility Circuit on tunti, jossa hiki virtaa ja harjoitat kehoasi monipuolisesti aktiivisten liikkuvuusharjoitusten avulla.

*Kenelle: Iisalmen ja Varkauden savonialaiset
*Aika ja paikka: Torstaisin klo 18.30-19.15 Zoomissa, linkki lähetetään ilmoittautuneille aina ennen kutakin tuntia. Tunteja pidetään viisi kertaa (17.3.-14.4.)
*Online-tunneille osallistuminen ilmaista
*Ilmoittautuminen: Tällä lomakkeella, käytäthän savonia-sähköpostiosoitettasi
*Tunnit pitää Fit Varkauden ohjaaja


Lajikokeilut


Crossfit la 9.4. klo 11

https://lh6.googleusercontent.com/KUVxJrGwQjtoS8yljnbpk9pyjjRMdQl5Q82A1gjYEmYQlanl07Vsa9M7a5hQIHmZkW4zA0gGw46QvSTXJ50LXUp5-m0fIVveC4qIPQABL-Sy1viRXN0epJTZsiGVkeXOwcUSj4Mv6DvydaQx

CrossFit pohjautuu alun perin amerikkalaisten poliisien, palomiesten ja ammattisotilaiden käyttämään erittäin monipuoliseen voima- ja kunto-ohjelmaan. Tämä sisältää harjoitteita niin painonnostosta, voimistelusta kuin kahvakuulailustakin sekä aerobisista lajeista. Perusajatuksena on kehittää ihmisen toiminnallista suorituskykyä, jotta hän selviää päivittäisistä haasteista entistä helpommin. Tätä toteutetaan tekemällä harjoittelusta mahdollisimman monipuolista, alati vaihtelevaa sekä riittävän intensiivistä.

Lajikokeilu on ilmainen ja tarkoitettu Savonian Iisalmen kampuksen opiskelijoille ja henkilöstölle.
Aika ja paikka: 9.4. klo 11.00-12.00, Crossfit Iisalmi, Teollisuuskatu 13, 74120 Iisalmi

Ryhmän minimikoko 5 hlö ja maks. 14 hlö. Mikäli 4.4. ei ole minimiryhmäkoko täynnä, tunti joudutaan perumaan, joten ilmoittaudu pian mukaan!

Ilmoittaudu mukaan tästä


Liikuntaedut


Iisalmen uimahalli ja kuntosali

MITÄ? Savonialaisen on  mahdollista hankkia Iisalmen uimahalliin ja kuntosalille yrityskortti, jolla saa 1 euron alennuksen kuntosalin, uimahallin ja ryhmäliikunnan kertakäynteihin. Lisäksi yrityskortille on mahdollista ladata kuntosalin kuukausikortti.

Kuva: Iisalmen uimahalli Facebook-sivu

ETU 1 – 1 € alennus uimahalliin, kuntosalille ja ryhmäliikuntaan

ETU 2 – Kuntosalin kuukausikortti 34 € (opiskelijat) / 49 € (henkilöstö)

ETU 3 – Edullisempi kausikortti 30 € ohjattuihin jumppiin!

MISSÄ?  Joukolankatu 15, 74120 Iisalmi, Puh. 040 350 2534


Keila- ja liikuntakeskus Liike

MITÄ? Ydinkeskustassa sijaitseva keila- ja liikuntakeskus Liike hemmottelee savonialaisia super edullisella kuukausikortilla ja alennuksella keilailun ratamaksuun! Liikkeen jäsenenä olet myös oikeutettu sen yhteistyökumppaneiden huippuetuuksiin.

ETU 1 – Kuukausikortti Liikkeelle VAIN 34 €/kk!

ETU 2 – Keilaamaan 3 euron alennuksella!

UUSI! ETU 3 – Fatbike-vuokra -10 %

Uutuus! Vuokraa Liikkeeltä tavallinen tai e-fatbike. Saat vuokrasta alennusta -10 %.

MISSÄ? Keila- ja liikuntakeskus Liike, Untamonkatu 8.


KuntoStep

KuntoStep on matalan kynnyksen kuntokeskus, joka tarjoaa salinlisäksi myös ryhmäliikuntaa ja tanssiliikuntaa.

ETU 1 – Kaikki kuukausijäsenyydet -6 €!

ETU 2 – Kymppikortti KuntoStepille vain 40/60 €

MISSÄ? KuntoStep, Pohjolankatu 21, 74210 Iisalmi


LadyLine Iisalmi

LadyLine Iisalmi on viihtyisä hyvinvointikeskus naisille. LadyLine on avoinna avainkortilla päivittäin klo 4-24. Käytössäsi kuntosali, ryhmäliikunta, virtuaalitunnit ja ONLINE-tunnit sekä solarium, sauna ja infrapunasauna.

UUSI! ETU 1– Savonian opiskelijoille ja henkilöstölle jäsenyydet erikoishintaan! Jäsenyys on toistaiseksi voimassaoleva.

TIESITKÖ? Uusi asiakas voi hankkia 1 päivän ilmaisen vierailijapassin!

Voit maksaa alennushintaisen jäsenyyden myös verkkokaupassa käyttämällä koodia: SAVONIA. Valitse maksuvaihtoehdoksi “maksan keskuksessa”. (Alennus ei näy verkkokaupassa, joten sinun täytyy valita maksa keskuksessa -vaihtoehto.)

MISSÄ? LadyLine Iisalmi, Kilpivirrantie 7, 74120 Iisalmi


Tiinan Treenipalvelut

Monipuolinen paikallinen tarjoaa mm. tehokasta lihaskuntoa, joogaa, tanssia ja nyrkkeilyä. Ryhmäliikunnan lisäksi voit treenata crosstraining-salilla.

ETU 1 – Kuukausikortti 59 €/kk

ETU 2– 10x ja 20 x kortit etuhintaan!

MISSÄ? Tiinan Treenipalvelut, Kyllikinkatu 4, 74100 Iisalmi

LISÄTIEDOT? www.tiinantreenipalvelut.fi/ , tiina@tiinantreenipalvelut.fi, 0500 747 898 (Tiina)

Käy tutustumassa tiloihin ja tee sopimus Tiinan Treenipalveluiden kanssa – Et tule pettymään!


Palloiluvuorot koulun salissa

Iisalmen opiskelijayhdistykset SAIMO ry ja Saito ry järjestävät viikoittain pelivuoroja kampuksen liikuntasalissa. Vuoroista tiedotetaan yhdistysten Facebook-ryhmissä!


Urheiluseurayhteistyö


Lähde mukaan höntsäfutikseen!

FcHöntsäMammat on kesällä 2018 perustettu naisjalkapallojoukkue, jossa nauru raikaa ja hiki lentää! FcHöntsämammat on matalan kynnyksen jalkapallojoukkue, johon kaikki ovat tervetulleita iästä, kunnosta ja tasosta riippumatta. Tämänhetkinen kokoonpano sisältää naisia iältään parikymppisestä ylöspäin, perheellisiä ja perheettömiä, ennen pelanneita ja vasta-alkajia, joten pelaajia löytyy moneen lähtöön! Myös Savonia-AMK opiskelijoilla ja henkilöstöllä on mahdollisuus tulla mukaan hauskaan tiimiin ja löytää itselleen mukava harrastus jalkapallon parista!

FcHöntsäMämmat järjestävät yhteistyössä SYKETTÄ -liikuntapalveluiden kanssa joka kuukauden ensimmäinen torstai klo 19.30-20.30 avoimen treenivuoron, johon Savonia AMK:n opiskelijat ja henkilöstö ovat lämpimästi tervetulleita, ilman sen suurempia sitoumuksia – mukaan tarvitset vain lenkkikengät, juomapullon ja positiivisen mielen! Vuorolle ei tarvitse ilmoittautua, mutta kannattaa saapua paikalle noin 19.15, jolloin ehditään ottaa kunnon lämmittelyt ennen varsinaista pelailua, näin ehkäistään mahdollisia loukkaantumisia.

Lisäksi uutuutena Klubi-36 alaiseksi on saatu miehille oma höntsäjoukkue, FcHöntsäPapat, joka harjoittelee torstaisin samaan aikaan. Tännekin ovat tervetulleita kaikki miehet ikään, kuntoon tai taitotasoon katsomatta.

Vuorot pelataan tähän aikaan vuodesta Iisalmen jalkapallohallilla.

Tervetuloa pelaamaan!

Höntsät tavoitat myös somesta: 
Facebook – Klubi-36 FC HöntsäMammat 
Instagram – @klubi36fchontsamammat
Nettisivut – https://www.klubi36.fi/joukkueet/7315