Kirjaudu:


Valitse kaupunki

Haluatko sykettä elämään?

Rekisteröidy tästä!

Iisalmi – Liikuntaedut


LUKUVUOSI 2020-2021

Iisalmen omat SYKETTÄ-palvelut tarjoaa sinulle erilaisia etuuksia Iisalmen eri liikuntayrittäjien paikoissa Savonian opiskelija- ja henkilöstökortilla.

Nämä palvelut ovat tarjolla vain Savonia-ammattikorkeakoulun opiskelijoille ja henkilöstölle. Jokaisen etuuden yhteydessä on mainittu kyseisen palvelun hinta Savonian opiskelija- tai henkilöstökortilla.

Opiskelija: Jos sinulla ei ole kortissasi voimassaolevaa lukuvuositarraa, pyydäthän koululta opiskelutodistuksen etujen hyödyntämistä varten!

Tervetuloa liikkumaan edullisesti!

Paula Ruokonen, korkeakoululiikunnan suunnittelija
paula.ruokonen@savonia.fi
044 785 5087
www.facebook.com/sykettaiisalmi

PS. Savonialaisena olet myös oikeutettu hyödyntämään kaikkia SYKETTÄ-liikuntapalveluja Kuopiossa ja Joensuussa edullisten SYKETTÄ-maksujen puitteissa! Pääset tutustumaan kaikkiin SYKETTÄ-palveluihin täältä: www.sykettä.fi

Kaikki edut ovat voimassa 1.8.19-31.5.20, ellei toisin mainita!


Kampuksen omat treenit – Treenit tauolla koronavirussuositusten vuoksi


Aamutreenit


MITÄ? Aamutreenit alkavat ystävänpäivänä 14.2. koulun liikuntasalissa! Tiinan Treenipalvelujen Leena vetää perjantaiaamuisin vaihtelevateemaisen treenin, joka on muokattavissa kaikenkuntoisille liikkujille sopivaksi. Tule ottamaan reipas startti työ- tai opiskelupäivään! Ota urheiluvaatteet ja vesipullo mukaan ja tule perjantaiaamuisin saliin. Kaikki välineet löytyvät paikan päältä.

Tunnit on tarkoitettu Iisalmen kampuksen henkilöstölle ja opiskelijoille.

Aamutreenin teema vaihtelee:
14.2. Circuit training
21.2. Circuit training
28.2. Keppijumppa
(6.3. hiihtoloma!)
13.3. Keppijumppa
20.3. Kuminauhajumppa
27.3. Kuminauhajumppa

MISSÄ? Kampuksen liikuntasalissa

MILLOIN? Perjantaisin klo 7.15-8.00, 14.2.-27.3. (ei hiihtolomaviikolla 6.3.!)

ILMOITTAUTUMINEN? Ilmoittaudu etukäteen tällä lomakkeella! Kun ilmoittaudut viimeistään 11.2., maksat aamutreeneistä 12 €. Tämän jälkeen hinta on 16 €. Maksuohjeet alempana sivulla.

Huomaathan, että ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautuneille lähetetään maksuohjeet sähköpostitse. Treeneihin tullessa ei tarvitse olla kuittia mukana!


Dynaaminen jooga

Joogatunnit alkavat Iisalmen kampuksen liikuntasalissa keskiviikkoisin klo 16, alkaen 11.3.! Keila- ja liikuntakeskus Liikkeen Laila tulee keskiviikkoiltapäivisin ohjaamaan savonialaisille dynaamista joogaa, joka sopii kaikille. Ota mukaan joustavat vaatteet ja halutessasi vesipullo. Kaikki välineet löytyvät paikan päältä.

Tunnit on tarkoitettu Savonian Iisalmen kampuksen henkilöstölle ja opiskelijoille.

MISSÄ? Iisalmen kampuksen liikuntasalissa

MILLOIN? Keskiviikkoisin klo 16-17, päivämäärät 11.3., 18.3., 25.3., 8.4., 15.4. ja 22.4 (eli huomaathan, että 1.4. ei ole tuntia!)

ILMOITTAUTUMINEN? Ilmoittaudu etukäteen tällä lomakkeella! Kun ilmoittaudut viimeistään 9.3., maksat joogatunneista 12 €. Tämän jälkeen hinta on 16 €. Maksuohjeet alempana sivulla.

Huomaathan, että ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautuneille lähetetään maksuohjeet sähköpostitse ennen tuntien alkua. Treeneihin tullessa ei tarvitse olla kuittia mukana!


HINTA ja MAKSUOHJEET

Koko paketti 6 treeniä

Kertamaksut

Kampustreenien kertamaksut myydään sekä ePassilla että verkossa ja mobiilissa kide.app-palvelun kautta. Ostaaksesi kertalipun verkossa, sinun täytyy luoda käyttäjätunnus kide.appiin. Oston jälkeen lippu löytyy Kide.appin ”lompakosta”. Lippu käytetään esittämällä se ohjaajalle, joka pyyhkäisee lipun.

1 –  Kertamaksu ePassilla

2 – Näin ostat ja käytät kertalipun kide.appissa – kertaliput tulevat myyntiin kide.appiin aina viikkoa ennen treeniä:


Liikuntaedut


Iisalmen uimahalli ja kuntosali

MITÄ? Savonialaisen on  mahdollista hankkia Iisalmen uimahalliin ja kuntosalille yrityskortti, jolla saa 1 euron alennuksen kuntosalin, uimahallin ja ryhmäliikunnan kertakäynteihin. Lisäksi yrityskortille on mahdollista ladata kuntosalin kuukausikortti. Yrityskortti on voimassa 1.8.18-31.5.19!

ETU 1 – 1 € alennus uimahalliin, kuntosalille ja ryhmäliikuntaan

ETU 2 – Kuntosalin kuukausikortti 34 € (opiskelijat) / 49 € (henkilöstö)

ETU 3 – Edullisempi kausikortti ohjattuihin jumppiin!

MISSÄ?  Joukolankatu 15, 74120 Iisalmi, Puh. 040 350 2534


Keila- ja liikuntakeskus Liike

MITÄ? Ydinkeskustassa sijaitseva keila- ja liikuntakeskus Liike hemmottelee savonialaisia super edullisella kuukausikortilla ja alennuksella keilailun ratamaksuun! Liikkeen jäsenenä olet myös oikeutettu sen yhteistyökumppaneiden huippuetuuksiin.

ETU 1 – Kuukausikortti Liikkeelle VAIN 34 €/kk!

ETU 2 – Keilaamaan 3 euron alennuksella!

MISSÄ? Keila- ja liikuntakeskus Liike, Untamonkatu 8.

LISÄTIEDOT? Kotisivut


LadyLine Iisalmi

LadyLine Iisalmi on naisten oma kuntokeskus, jossa on monipuolinen valikoima ryhmäliikuntaa sekä kuntosali käytössäsi avainkortilla klo 5-23.

ETU 1– Savonialaisena liittymismaksusi on 0 €! (Norm. 49 €)

ETU 2 – 5 € alennus kaikista 6 kk ja pidemmistä sopimuksista!

TIESITKÖ? Uusi asiakas voi hankkia 1 päivän ilmaisen vierailijapassin!

Voit maksaa alennushintaisen jäsenyyden myös verkkokaupassa käyttämällä koodia: SAVONIA. Valitse maksuvaihtoehdoksi “maksan keskuksessa”. (Alennus ei näy verkkokaupassa, joten sinun täytyy valita maksa keskuksessa -vaihtoehto.)

MISSÄ? LadyLine Iisalmi, Kilpivirrantie 7, 74120 Iisalmi

LISÄTIEDOT? Kotisivut


Tiinan Treenipalvelut

MITÄ? SUPER edullinen kuukausimaksu koko kaudeksi, edullinen 10-kerran kortti, alennuksia kursseista ja paljon muuta! Näitä hintoja ei saa kuin savonialainen!

ETU 1 – Savonian opiskelijoille ja henkilöstölle kausikortti syksy/kevät vain 34€/kk!

ETU 2 – Ilman määräaikaisuutta kuukausikortti 38 €/kk

ETU 3 – Savonian opiskelijoille ja henkilöstölle 10 x kortti 50 €

ETU 4KURSSIT alehintaan: kurssimaksut -20 %!

MISSÄ? Tiinan Treenipalvelut, Kyllikinkatu 4, 74100 Iisalmi

LISÄTIEDOT? www.tiinantreenipalvelut.fi/ , tiina@tiinantreenipalvelut.fi, 0500 747 898 (Tiina)

Käy tutustumassa tiloihin ja tee sopimus Tiinan Treenipalveluiden kanssa – Et tule pettymään!


Palloiluvuorot koulun salissa

Iisalmen opiskelijayhdistykset SAIMO ry ja Saito ry järjestävät viikoittain pelivuoroja kampuksen liikuntasalissa. Vuoroista tiedotetaan yhdistysten Facebook-ryhmissä!


Urheiluseurayhteistyö, lajikokeilut ja muuta mukavaa


Lähde mukaan höntsäfutikseen!

FcHöntsäMammat on kesällä 2018 perustettu naisjalkapallojoukkue, jossa nauru raikaa ja hiki lentää! FcHöntsämammat on matalan kynnyksen jalkapallojoukkue, johon kaikki ovat tervetulleita iästä, kunnosta ja tasosta riippumatta. Tämänhetkinen kokoonpano sisältää naisia iältään parikymppisestä ylöspäin, perheellisiä ja perheettömiä, ennen pelanneita ja vasta-alkajia, joten pelaajia löytyy moneen lähtöön! Höntsät harjoittelevat kaksi kertaa viikossa, torstaisin ja sunnuntaisin Iisalmen jalkapallohallissa. Nyt myös Savonia-AMK opiskelijoilla ja henkilöstöllä on mahdollisuus tulla mukaan hauskaan tiimiin ja löytää itselleen mukava harrastus jalkapallon parista!

FcHöntsäMmmat järjestävät yhteistyössä SYKETTÄ -liikuntapalveluiden kanssa joka kuukauden ensimmäinen torstai klo 19.30-20.30 avoimen treenivuoron, johon Savonia AMK:n opiskelijat ja henkilöstö ovat lämpimästi tervetulleita, ilman sen suurempia sitoumuksia – mukaan tarvitset vain lenkkikengät, juomapullon ja positiivisen mielen! Vuorolle ei tarvitse ilmoittautua, mutta kannattaa saapua paikalle noin 19.15, jolloin ehditään ottaa kunnon lämmittelyt ennen varsinaista pelailua, näin ehkäistään mahdollisia loukkaantumisia.

Lisäksi uutuutena Klubi-36 alaiseksi on saatu miehille oma höntsäjoukkue, FcHöntsäPapat, jotka pelaavat höntsämeiningillä maanantaisin klo 19.45-21.00. Tännekin ovat tervetulleita kaikki miehet ikään, kuntoon tai taitotasoon katsomatta.

Tervetuloa pelaamaan!

Höntsät tavoitat myös somesta: 
Facebook – Klubi-36 FC HöntsäMammat 
Instagram – @klubi36fchontsamammat
Nettisivut – https://www.klubi36.fi/joukkueet/7315