Kirjaudu:


Valitse kaupunki

SYKETTÄ Kuopio

Rekisteröidy tästä!

Iisalmi – Liikuntaedut


LUKUVUOSI 2022-2023

Iisalmen omat SYKETTÄ-palvelut tarjoaa sinulle etuuksia Iisalmen liikuntapaikoissa Savonian opiskelija- ja henkilöstökortilla.

Nämä edut ovat tarjolla vain Savonia-ammattikorkeakoulun opiskelijoille ja henkilöstölle!

Opiskelija: Jos sinulla ei ole opiskelijakortissasi voimassaolevaa lukuvuositarraa, pyydäthän koululta opiskelutodistuksen etujen hyödyntämistä varten!

Tervetuloa liikkumaan edullisesti!

Tiitta Paajanen, korkeakoululiikunnan suunnittelija
tiitta.paajanen@savonia.fi
044 785 5087
www.facebook.com/sykettaiisalmi

PS. Savonialaisena olet myös oikeutettu hyödyntämään kaikkia SYKETTÄ-liikuntapalveluja Kuopiossa ja Joensuussa edullisten SYKETTÄ-maksujen puitteissa tai savonialaisten etuja Varkaudessa! Pääset tutustumaan kaikkiin SYKETTÄ-palveluihin täältä: www.sykettä.fi

Kaikki edut ovat voimassa 1.8.22-31.5.23, ellei toisin mainita!


Ajankohtaista

Savonian opiskelijoiden ja henkilöstön yhteistä liikuntailtapäivää vietetään tiistaina 21.2. klo 12-16 välisenä aikana. Yhteistyökumppanimme tarjoavat tälläkin kertaa monenlaisia liikuntaelämyksiä. Muistathan, että sinulla on mahdollisuus liikkua muutoinkin etuhintaan yhteistyökumppaniemme kanssa.

Liikuntailtapäivä on hyvä mahdollisuus lähteä porukalla nauttimaan syksyisestä säästä ja luonnosta! Kerää siis opiskelu- tai työporukka kasaan ja lähde yhdessä virkistymään. Tutustu ohjelmaan TÄÄLTÄ.

Lähdetään porukalla liikkumaan ja rentoutumaan!

Tiesitkö, että voit osallistua myös Kuopion tai Varkauden ohjelmaan, jos ne sopivat logistisesti paremmin? Löydät Kuopion ohjelman TÄÄLTÄ ja Varkauden ohjelman TÄÄLTÄ.


Lajikokeilut ja kurssit


Pilates 18.1.-22.2.2023

Iisalmen kampuksen liikuntasalissa järjestetään Pilates-tunnit keskiviikkoaamuisin klo 7-8 aikajaksolla 18.1.-22.2.2023 (6viikkoa)

Aamupilates on lempeää kehoa herättelevää mattopilatesta, joka sopii kaikenikäisille ja- kuntoisille, eikä aiempaa kokemusta tarvita. Aamutunnilla tehdään kehoa avaavia ja vahvistavia liikkeitä rauhallisesti omaa kehoa kuunnellen ja hengitystä aistien. Lempeä pilates hellii selkärankaa, parantaa ryhtiä, lisää joustavuutta ja aktivoi kehon syviä tukilihaksia. Hengitys ja kehotietoinen liike johdattaa mieltä rauhoittumaan ja olo kehossa on tunnin jälkeen joustava, ryhdikäs ja tasapainoinen. Varaa tunnille mukaan joustava liikuntavaatetus ja sukat. Ohjaajana Minna Ruotsalainen fysioterapeutti – ja liikunnanohjaaja AMK, pilates- ja joogaohjaaja.

MISSÄ? Iisalmen kampuksen liikuntasalissa
MILLOIN? Keskiviikkoisin klo 7.00-8.00, päivämäärät 18.1., 25.1., 1.2., 8.2., 15.2., ja 22.2., 
MITÄ MAKSAA? 18 € (3€/kerta)

ILMOITTAUTUMINEN: ilmoittaudu lähettämällä sähköposti osoitteeseen tiitta.paajanen@savonia.fi, saat maksuohjeet sähköpostitse


Liikuntaedut


Iisalmen uimahalli ja kuntosali /sulkeutuu syksyn aikana

Huom! Iisalmen uimahalli sulkeutuu ja uusi avataan tammikuun aikana. Ilmoitamme heti kun tiedämme, milloin uusi uimahalli aukeaa ja millaisia etuja sinne on saatavilla.

Kuva: Iisalmen uimahalli Facebook-sivu

ETU 1 – 1 € alennus uimahalliin, kuntosalille ja ryhmäliikuntaan

ETU 2 – Kuntosalin kuukausikortti 34 € (opiskelijat) / 49 € (henkilöstö)

ETU 3 – Edullisempi kausikortti 30 € ohjattuihin jumppiin!

MISSÄ?  Joukolankatu 15, 74120 Iisalmi, Puh. 040 350 2534


KuntoStep

KuntoStep on matalan kynnyksen kuntokeskus, joka tarjoaa salinlisäksi myös ryhmäliikuntaa ja tanssiliikuntaa.

ETU 1 – Kaikki kuukausijäsenyydet -6 €!

ETU 2 – Kymppikortti KuntoStepille vain 40/60 €

MISSÄ? KuntoStep, Pohjolankatu 21, 74210 Iisalmi


LadyLine Iisalmi

LadyLine Iisalmi on viihtyisä hyvinvointikeskus naisille. LadyLine on avoinna avainkortilla päivittäin klo 4-24. Käytössäsi kuntosali, ryhmäliikunta, virtuaalitunnit ja ONLINE-tunnit sekä solarium, sauna ja infrapunasauna.

ETU 1– Savonian opiskelijoille ja henkilöstölle jäsenyydet erikoishintaan! Jäsenyys on toistaiseksi voimassaoleva.

TIESITKÖ? Uusi asiakas voi hankkia 1 päivän ilmaisen vierailijapassin!

Voit maksaa alennushintaisen jäsenyyden myös verkkokaupassa käyttämällä koodia: SAVONIA. Valitse maksuvaihtoehdoksi “maksan keskuksessa”. (Alennus ei näy verkkokaupassa, joten sinun täytyy valita maksa keskuksessa -vaihtoehto.)

MISSÄ? LadyLine Iisalmi, Kilpivirrantie 7, 74120 Iisalmi


Tiinan Treenipalvelut

Monipuolinen paikallinen tarjoaa mm. tehokasta lihaskuntoa, joogaa, tanssia ja nyrkkeilyä. Ryhmäliikunnan lisäksi voit treenata crosstraining-salilla.

ETU 1 – 10 x kortti etuhintaan!

ETU 2 – 20 x kortit etuhintaan!

MISSÄ? Tiinan Treenipalvelut, Kyllikinkatu 4, 74100 Iisalmi

LISÄTIEDOT? www.tiinantreenipalvelut.fi/ , tiina@tiinantreenipalvelut.fi, 0500 747 898 (Tiina)

Käy tutustumassa tiloihin ja tee sopimus Tiinan Treenipalveluiden kanssa – Et tule pettymään!


Palloiluvuorot koulun salissa

Iisalmen opiskelijayhdistykset SAIMO ry ja Saito ry järjestävät viikoittain pelivuoroja kampuksen liikuntasalissa. Vuoroista tiedotetaan yhdistysten Facebook-ryhmissä!


Urheiluseurayhteistyö


Lähde mukaan höntsäfutikseen!

FcHöntsäMammat on kesällä 2018 perustettu naisjalkapallojoukkue, jossa nauru raikaa ja hiki lentää! FcHöntsämammat on matalan kynnyksen jalkapallojoukkue, johon kaikki ovat tervetulleita iästä, kunnosta ja tasosta riippumatta. Tämänhetkinen kokoonpano sisältää naisia iältään parikymppisestä ylöspäin, perheellisiä ja perheettömiä, ennen pelanneita ja vasta-alkajia, joten pelaajia löytyy moneen lähtöön! Myös Savonia-AMK opiskelijoilla ja henkilöstöllä on mahdollisuus tulla mukaan hauskaan tiimiin ja löytää itselleen mukava harrastus jalkapallon parista!

FcHöntsäMämmat järjestävät yhteistyössä SYKETTÄ -liikuntapalveluiden kanssa joka kuukauden ensimmäinen torstai klo 19.30-20.30 avoimen treenivuoron, johon Savonia AMK:n opiskelijat ja henkilöstö ovat lämpimästi tervetulleita, ilman sen suurempia sitoumuksia – mukaan tarvitset vain lenkkikengät, juomapullon ja positiivisen mielen! Vuorolle ei tarvitse ilmoittautua, mutta kannattaa saapua paikalle noin 19.15, jolloin ehditään ottaa kunnon lämmittelyt ennen varsinaista pelailua, näin ehkäistään mahdollisia loukkaantumisia.

Lisäksi uutuutena Klubi-36 alaiseksi on saatu miehille oma höntsäjoukkue, FcHöntsäPapat, joka harjoittelee torstaisin samaan aikaan. Tännekin ovat tervetulleita kaikki miehet ikään, kuntoon tai taitotasoon katsomatta.

Vuorot pelataan tähän aikaan vuodesta Iisalmen jalkapallohallilla.

Tervetuloa pelaamaan!

Höntsät tavoitat myös somesta: 
Facebook – Klubi-36 FC HöntsäMammat 
Instagram – @klubi36fchontsamammat
Nettisivut – https://www.klubi36.fi/joukkueet/7315