Kirjaudu:


Valitse kaupunki

Haluatko sykettä elämään?

Rekisteröidy tästä!

Varkaus – Liikuntaedut


LUKUVUOSI 2020-2021

Varkauden omat SYKETTÄ-palvelut tarjoavat erilaisia etuuksia Varkauden eri liikuntayrittäjien paikoissa Savonian opiskelija- ja henkilöstökortilla.

Nämä palvelut ovat tarjolla vain Savonia-ammattikorkeakoulun opiskelijoille ja henkilöstölle. Jokaisen etuuden yhteydessä on mainittu kyseisen palvelun hinta Savonian opiskelija- tai henkilöstökortilla.

Opiskelija: Huomaathan, että edut saadaksesi sinulla tulee olla joko lukuvuositarrallinen opiskelijakortti tai todistus opiskeluoikeudesta!

Tervetuloa liikkumaan edullisesti!

Paula Ruokonen, korkeakoululiikunnan suunnittelija
paula.ruokonen@savonia.fi
044 785 5087
https://www.facebook.com/sykettavarkaus

PS. Savonialaisena olet myös oikeutettu hyödyntämään kaikkia SYKETTÄ-liikuntapalveluja Kuopiossa ja Joensuussa edullisten SYKETTÄ-maksujen puitteissa! Pääset tutustumaan kaikkiin SYKETTÄ-palveluihin täältä: www.sykettä.fi 

Kaikki edut ovat voimassa 1.8.2020-31.7.2021, ellei toisin mainita!


FasciaMethod-tunnit jatkuvat 29.4.

Suosittu FasciaMethod jatkuu torstaisin klo 7.45-8.45! Tunnit pidetään 29.4.-27.5., tuntia ei pidetä helatorstaina 13.5 (tunteja siis yhteensä 4 kpl).

Osallistumislinkki on sama kuin aiemmin keväällä. Jos sinulla on jo linkki, ei tarvitse ilmoittautua.
Mikäli sinulla ei ole linkkiä, ilmoittaudu tästä.


FasciaMethod-etäryhmä alk. 18.3.

Ilmoittaudu mukaan online-treeniryhmään! FasciaMethod alkaa torstaina 18.3. ja ryhmä kokoontuu 4 kertaa.

Myös avoimen amk:n opiskelijat voivat osallistua ryhmään.

Aika: Torstaisin klo 7.45-8.45
Paikka: Zoom-etäyhteys
Ohjaus: Fysioterapeutti Taru Kautto
Hinta: Ilmainen
Ilmoittaudu tällä lomakkeella! Ohjaaja lähettää sinulle osallistumisohjeet ennen ensimmäisen tunnin alkua.

FasciaMethod on suomalaisten fysioterapeuttien kehittämä kehonhuoltomenetelmä. Konseptissa yhdistyvät myofaskiaalinen liikkuvuusharjoittelu, dynaaminen täsmävenyttely kireille lihaksille ja liikehallintaharjoittelu. FasciaMethod soveltuu kaikille, jotka haluavat parantaa suorituskykyään tehokkaasti ja edistää hyvinvointiaan.

Tunnin lopussa on pallohierontaosuus, jossa voit käyttää faskiapalloa, tennispalloa tai vastaavaa muuta pientä ja kovahkoa palloa. Voit myös muokata hierontaa esim. putkirullalla tapahtuvaksi.


Ilmoittaudu mukaan online-treeniryhmään! Bodyweight training alkaa tiistaina 26.1. ja ryhmä kokoontuu 4 kertaa

Aika: Tiistaisin 26.1.-16.2. klo 18-19
Paikka: Zoom-etäyhteys
Ohjaus: Fit Varkauden ohjaaja
Hinta: Ilmainen
Ilmoittaudu tällä lomakkeella! Ohjaaja lähettää sinulle osallistumisohjeet ennen ensimmäisen tunnin alkua.
Tunti on Savonian Iisalmen ja Varkauden kampusten opiskelijoille ja henkilöstölle. Myös avoimen amk:n opiskelijat voivat osallistua ryhmään.

Fit Varkauden uutuustunti BWT on asiakkaiden toiveiden pohjalta kehitetty tunti, joka on saanut vaikutteita maailman klubeilta. Tämä monipuolinen kehonpainotreeni sopii naisille ja miehille ja tehtäväksi missä vain. Perheen lapset voi myös houkutella mukaan treenaamaan, nämä liikkeet variaatioineen sopivat aivan kaikille! Kun vastuksena on vain oma keho, luvassa on paljon isoja lihasryhmiä kuormittavia liikkeitä, jotka haastavat koko kroppaa ja tekevät kehosta vahvan ja toiminnallisen.Toiminnallisen treenin hyödyt voit huomata kehittyneenä kehonhallintana, parempana ryhtinä, puolierojen pienenemisenä, suorituskyvyn kehittymisenä, kehon kiinteytymisenä sekä energisempänä olona arjessa. Säännöllisen ja monipuolisen harjoittelun myötä myös liikkuvuus kehittyy ja liikeradat laajenevat ja näin opit käyttämään sekä aktivoimaan lihaksia taloudellisemmin. Liikeratojen kehittyessä myös treenien intensiteetti voi kasvaa, energiaa kuluu enemmän ja näin tulet myös saamaan treeneistäsi enemmän tehoja irti!


Energy Fitness club

MITÄ? Energy Fitness clubilla saat käyttöösi kuntosalin ihan Varkauden ytimessä 24/7!

ETU 1 – Kuukausikortti vain 33,90 €/kk

ETU 2 – Kymppikortti vain 69 €!

MISSÄ? Energy Fitness Club, Pirnankatu 4, 78200 Varkaus. Kuntosali on liikekeskus Forumin alakerrassa, käynti Relanderinkadun puolelta!

LISÄTIEDOT? Kurkkaa kotisivut täältä!


Fit Varkaus

MITÄ? Fit Varkaus on kuntokeskus, jossa on tarjolla kuntosali- ja ryhmäliikuntapalveluja. Sopimuksissa ei ole aloitusmaksuja eikä sitoutumisaikoja.

Fit Varkaus on moderni 1100 m2 kuntokeskus, josta löydät uuden ja laadukkaasti varustellun kuntosalin, crosstraining-alueen, yksilö-, pienryhmä- ja ravintovalmennuspalvelut, kattavat ohjatut ryhmäliikuntatunnit ja maailmanluokan virtuaalitunnit, SKILLROW-soutustudion, sisäpyöräilystudion, kehon ja mielen tunteihin erikoistuneen yogastudion sekä hieronta-, fysioterapia- ja osteopatiapalveluita tarjoavan wellness-hoitolan. 

Jäsenyys on voimassa toistaiseksi kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Lisäksi voit liikkua Fitillä 10 kerran sarjakortilla tai kertakäynneillä.

ETU 1 – OPISKELIJOILLE

ETU 2 – HENKILÖSTÖLLE

MISSÄ? Fit Varkaus, Laivalinnankatu 19, 78200 Varkaus

LISÄTIEDOT? Asiakaspalvelu: varkaus@ole.fit, kotisivut: www.ole.fit/varkaus


Uimahalli Ilopisara

MITÄ? Uimaan ja kuntosalille Ilopisaraan Savonian yrityskortilla! Voit lunastaa yrityskortin Ilopisaran kassalta, muista esittää henkilöstö- tai opiskelijakorttisi. Kortille voit ladata käyntejä uimaan ja kuntosalille alla olevin hinnoin. Yrityskortin panttimaksu on 3 €, joka palautetaan, kun kunnossa oleva kortti palautetaan kassalle käytön loputtua.

ETU 1 – Kertakäynnit alennuksella: henkilöstö 6 €/kerta, opiskelijat 3,5 €/kerta

ETU 2 – Kuukausikortti Ilopisaran kuntosalille tai uimahalliin: henkilöstö 50 €/kk, opiskelijat 39 €/kk

MISSÄ? Ahlströminkatu 11, 78250 Varkaus

LISÄTIEDOT? Ilopisaran kotisivut


Varkauden liikuntatalo

Varkauden liikuntatalolla pääset pelaamaan kavereiden kanssa etuhintaan. Lisäksi liikuntatalo tarjoaa myös edullisen mahdollisuuden kuntosaliharrastamiseen. 

ETU 1 – Pöytätenniskentän varaus vain 7 €/h, varaukset suoraan liikuntatalolta hallimestareilta puhelimitse

ETU 2 – Sulkapallokentän varaus vain 10 €/h, varaukset suoraan liikuntatalolta hallimestareilta puhelimitse

ETU 3 – Kuntosalikortti (35 vrk) liikuntatalon kuntosalille vain 30 €

UUSI ETU OPISKELIJOILLE: Opiskelijoiden pöytätennisvuorot ja sulkapallovuorot maksavat Savonian opiskelijoille vain 3 € päivisin ennen klo 16!

MISSÄ? Varkauden liikuntatalo, Järvelänkatu 12, 78210 Varkaus

LISÄTIEDOT? Kotisivut


Muut tunnit, kurssit ja lajikokeilut


Waio ry:n jäävuoro Kämärin harjoitushallissa tiistaisin 19.30-21.00

 WAIO järjestää Savonia-ammattikorkeakoulun kanssa yhteistyössä liikuntamahdollisuuksia koulun opiskelijoille. Yleiset liikuntavuorot järjestetään viikottain ja muutoksista niihin liittyen infotaan sähköpostin kautta.

Jäävuoro Kämärin harjoitushallissa tiistaisin 19.30-21.00
Jäävuorolla kaukalo on vapaassa käytössä, mutta lisäksi pyritään saamaan pienet pipolätkäpelit aikaiseksi.