Kirjaudu:


Haluatko sykettä elämään?

Rekisteröidy tästä!

Varkaus – Liikuntaedut


Varkauden liikuntaedut – KEVÄT 2017


Lukuvuoden 17-18 edut päivitetään tälle sivulle elokuun aikana


Varkauden omat SYKETTÄ-palvelut ovat muuttaneet muotoaan ja tarjolla on erilaisia etuuksia Varkauden eri liikuntayrittäjien paikoissa Savonian opiskelija- ja henkilöstökortilla.

Päivitän etuuksia tänne sivulle sitä mukaa, kun ne lisääntyvät.

Nämä palvelut ovat tarjolla vain Savonia-ammattikorkeakoulun opiskelijoille ja henkilöstölle. Jokaisen etuuden yhteydessä on mainittu kyseisen palvelun hinta Savonian opiskelija- tai henkilöstökortilla.

Tervetuloa liikkumaan edullisesti!

Paula Ruokonen, korkeakoululiikunnan suunnittelija
paula.ruokonen@savonia.fi
044 785 5087

https://www.facebook.com/sykettavarkaus

PS. Savonialaisena olet myös oikeutettu hyödyntämään kaikkia SYKETTÄ-liikuntapalveluja Kuopiossa, Joensuussa ja Savonlinnassa edullisten SYKETTÄ-maksujen puitteissa! Pääset tutustumaan kaikkiin SYKETTÄ-palveluihin täältä: www.sykettä.fi 


Ryhmäliikunta ja kuntosalit


DBC-klinikka Varkaus


MITÄ? Varkauden DBC-klinikalta saat Savonian opiskelija- tai henkilöstökorttia näyttämällä alennusta kuntosalin käytöstä sekä fysioterapiasta. (ks. kuva yllä!)

MISSÄ? DBC-klinikka Varkaus, kauppakeskus Forumin 2. krs., Pirnankatu 4


Energy Fitness club


MITÄ? Energy Fitness clubilla saat käyttöösi ihan Varkauden ytimessä kuntosalin 24/7 ja hieman ryhmäliikuntaa kaupan päälle!

ETU 1 – Kuukausikortti vain 33,90 €/kk

MISSÄ? Energy Fitness Club, Pirnankatu 4, 78200 Varkaus

LISÄTIEDOT? Kurkkaa kotisivut täältä!


Kunnonsali Varkaus


MITÄ? Tervetuloa Kunnonsalille ryhmäliikuntaan ja kuntosalille! Kunnonsalilta saat monipuolisesti myös erilaisia yksilöohjaus- ja kehonhuoltopalveluita. Jos ryhmäliikunta kiinnostaa, pääset tästä suoraan aikatauluun!

ETU 1 – Ensiliittyjän etu: 4 kk jäsenyys 34 €/kk (norm. 40 €/kk)! Tämän jälkeen Savonia-hintasi on 49 €/kk, kun sinulla on esittää Savonian opiskelija- tai henkilöstökortti. (Norm. 60 €/kk)

ETU 2 – 10x-kortti vain 55 €!

MISSÄ? Ahlströminkatu 23, 78250 Varkaus 

LISÄTIEDOT? Kunnonsalin kotisivut, puh (017) 552 3322, vastaanotto@kunnonsali.fi


LadyLine Varkaus


MITÄ? LadyLine Varkaudella pääset nauttimaan kuntosalin lisäksi todella laajasta valikoimasta muun muassa suosittuja Les Mills -tunteja! Vain naisille.

ETU 1 – Alennus kaikista sopimustyypeistä opiskelijoille 4,5 € ja henkilöstölle 3,5 € kuukaudessa. Lisäksi lukuvuoden aikana 1.9.16-30.4. maksusta vähennetään vielä 6 € lisää, eli etusi 10,5 €/kk (opiskelijat) tai 9,5 €/kk (henkilöstö)!

ETU 2 – Aloitusmaksu vain 15 €!

MISSÄ? LadyLine Varkaus, Laivalinnankatu 19, 78200 Varkaus

LISÄTIEDOT? LadyLine Varkauden kotisivut


Uimahalli Ilopisara


MITÄ? Uimaan ja kuntosalille Ilopisaraan Savonian yrityskortilla! Voit lunastaa yrityskortin Ilopisaran kassalta, muista esittää henkilöstö- tai opiskelijakorttisi. Kortille voit ladata käyntejä uimaan ja kuntosalille alla olevin hinnoin. Yrityskortin panttimaksu on 3 €, joka palautetaan, kun kunnossa oleva kortti palautetaan kassalle käytön loputtua.

ETU 1 – Kertakäynnit alennuksella: henkilöstö 6 €/kerta, opiskelijat 3,5 €/kerta. Etu voimassa 30.4.2017 saakka.

ETU 2 – Kuukausikortti Ilopisaran kuntosalille tai uimahalliin: henkilöstö 50 €/kk, opiskelijat 39 €/kk. Etu voimassa 30.4.17 saakka.

MISSÄ? Ahlströminkatu 11, 78250 Varkaus

LISÄTIEDOT? Ilopisaran kotisivut


Varkauden Naisvoimistelijat


MITÄ? Edullisesti tehokkaaseen ryhmäliikuntaan! Nimestä huolimatta myös miehet ovat tervetulleita mukaan. Kausimaksun maksamalla pääset kätevästi koko syksyn liikkumaan.

ETU – Kausimaksu eli rajaton osallistuminen kaikille tunneille 50 €/60 €

MISSÄ? Ryhmiä muun muassa liikuntatalolla, uimahallilla ja eri kouluilla.

LISÄTIEDOT? Tutustu täällä seuraan ja tuntivalikoimaan.


Muut edut, kurssit ja lajikokeilut


UUSI! Tule kokeilemaan jousiammuntaa Varkauden jousiampujien kanssa!


MITÄ? Tule kokeilemaan jousiampumista! Jousiammunta on mukaansatempaava laji, joka antaa paljon. Se on taitolaji, jonka oppiminen asettaa sinut aivan uudentyyppisten haasteiden eteen! Jousiammunta sopii kaikille. Ampuaksesi et tarvitse fyysistä voimaa vaan suurin työ tehdään henkisellä puolella ja korvien välissä. Se on hyvää vastapainoa nykypäivän kiireiselle elämäntyylille.

Kokeilukerralla opettellaan jousiammunnan perusteita ja pidetään leikkimieliset kisailut.

HINTA? No ei mittään! 0 euroa per nuppi 🙂

MILLOIN? Torstaina 11.5. klo 17.

 MISSÄ? Lehtoniemi, Käärmeniemenraitti 2. Saapuminen autolla: ammuntapaikan risteyksessä (Lehtoniementien puolella) on ajokieltomerkki, mutta siitä voi ajaa kentälle sen n.50m. Virallinen kulku on hiekkatien toisesta päästä. Sieltä matkaa n. 100m.

VARUSTEET? Normaalit ulkoiluvaatteet, joissa kädet voivat liikkua vapaasti, sekä mieluiten tasapohjaiset kengät.

ILMOITTAUTUMINEN? Laita sähköpostia paula.ruokonen@savonia.fi ja kerro tulostasi viimeistään 9.5. Ryhmä toteutuu, kun vähintään 6 henkilö on tulossa, maksimi 16.


Hokutoryu ju-jutsun peruskurssi alkaen 16.1. – Itsepuolustusta, kamppailua, kuntoa ja kavereita!


Varkauden Ju-jutsu-seuran järjestämä Hokutoryu Ju-jutsun peruskurssi alkaa maanantaina 16.1. klo 18.30-20.00 Varkauden liikuntatalolla (3.krs, judosali).

Kurssin ikäraja on 15 vuotta. Alussa treeniasuksi riittää verkkarit ja t-paita. Rikostausta on este seuran toimintaan osallistumiselle ja seuraan kuulumiselle.

Peruskurssin hinta on 110€, mutta Savonian opiskelijakortilla tasaraha 100 €! Lajiin voi tutustua ilmaiseksi ensimmäisen kahden viikon ajan (4 treeniä).

Hokutoryun, ”Pohjoisen tähden” -tyylisuunnan on kehittänyt Soke Auvo Niiniketo, joka on merkittävä vaikuttaja Suomen turvallisuusalojen koulutuksissa ja kansainvälisesti arvostettu kamppailukouluttaja. Perustekniikoita ovat lyönnit ja potkut, heitot, lukot ja kuristukset sekä erilaiset vapautumis- ja kuljetustekniikat. Näiden lisäksi tärkeänä osana harjoitteluun kuuluvat ylemmissä vyöasteissa ottelut ja sovelletut kamppailuharjoitteet niin aseetonta kuin aseellista vastustajaa vastaan.

Itsepuolustustaidon lisäksi Hokutoryu ju-jutsusta saa hyvän, monipuolisen ja haastavan kuntoiluharrastuksen. Itsepuolustus- ja kuntolajina Hokutoryu on kasvattanut suosiotaan naisten (40 % harrastajista) ja nuorten keskuudessa, ja heidän osuus harrastajista onkin nousussa.

Lue lisää lajista täältä ja katso video!

Tiedustelut ja ilmoittautumiset:
vjjs.sporttisaitti.com/ilmoittautuminen/
p. 040 777 2407 tai varkaudenjujutsu@gmail.com
Varkauden ju-jutsuseuran kotisivut


Kenjutsu – Japanilaiseen miekkailuun mukaan ympäri vuoden!


Varkauden Ju-jutsu-seuran järjestää Japanilaisen miekkailun, Koden Eshin Ryu Kenjutsun peruskursseja ”Non-stoppina” Varkauden liikuntatalolla ti klo 18.30-20.00 ja pe 17.00-18.30. Voit tulla mukaan Kenjutsuun milloin tahansa!

Lue lisää lajista ja tutustu tähän videoon!

Alussa treeniasuksi riittää verkkarit ja t-paita. Rikostausta on este seuran toimintaan osallistumiselle ja seuraan kuulumiselle. Ilmoittaudu salilla. Kurssin ikäraja on 15 vuotta.

Hinta 80,00€/kausi, Savonian opiskelijakortilla tasaraha 70,00 €!

Harjoituksiin kuuluu mm. miekan käsittelyä, pariharjoituksia, muodollisia liikesarjoja (katat), leikkausharjoituksia sekä ottelua (suojavarusteissa, ottelumiekoin). Lajista järjestetään myös kilpailuja, joissa tehdään muodollisia liikesarjoja (Kata), otellaan ja leikataan bambua! Kilpaileminen ei ole vaatimuksena harjoittelulle tai lajissa edistymiselle.

Tervetuloa mukaan treeneihin!

Tiedustelut ja ilmoittautumiset:
varkaudenjujutsu@gmail.com