Kirjaudu:


Valitse kaupunki

SYKETTÄ Kuopio

Rekisteröidy tästä!

Varkaus – Liikuntaedut


LUKUVUOSI 2023-2024

Varkauden omat SYKETTÄ-palvelut tarjoavat erilaisia etuuksia Varkauden eri liikuntayrittäjien paikoissa Savonian opiskelija- ja henkilöstökortilla.

Nämä palvelut ovat tarjolla vain Savonia-ammattikorkeakoulun opiskelijoille ja henkilöstölle. Jokaisen etuuden yhteydessä on mainittu kyseisen palvelun hinta Savonian opiskelija- tai henkilöstökortilla.

Opiskelija: Huomaathan, että edut saadaksesi sinulla tulee olla joko lukuvuositarrallinen opiskelijakortti tai todistus opiskeluoikeudesta!

Tervetuloa liikkumaan edullisesti!

Tiitta Raatikainen, korkeakoululiikunnan suunnittelija
tiitta.raatikainen@savonia.fi
044 785 5087
https://www.facebook.com/sykettavarkaus

PS. Savonialaisena olet myös oikeutettu hyödyntämään kaikkia SYKETTÄ-liikuntapalveluja Kuopiossa ja Joensuussa edullisten SYKETTÄ-maksujen puitteissa! Pääset tutustumaan kaikkiin SYKETTÄ-palveluihin täältä: www.sykettä.fi 

Kaikki edut ovat voimassa 1.8.2023-31.7.2024, ellei toisin mainita!


Ajankohtaista

Savonian opiskelijoiden ja henkilöstön yhteistä liikuntailtapäivää vietetään tiistaina 13.2.2024 klo 12-16 välisenä aikana, ohjelma julkaistaan myöhemmin.

Liikuntailtapäivä on hyvä mahdollisuus lähteä porukalla nauttimaan talvisesta säästä ja luonnosta! Kerää siis opiskelu- tai työporukka kasaan ja lähde yhdessä virkistymään. Tutustu ohjelmaan TÄÄLTÄ.

Lähdetään porukalla liikkumaan ja rentoutumaan!

HUOM! Olet oikeutettu osallistumaan myös Kuopion tai Iisalmen ohjelmaan, jos ne sopivat logistisesti paremmin. Löydät Kuopion ohjelman TÄÄLTÄ ja Iisalmen ohjelman TÄÄLTÄ.Kurssit ja lajikokeilut

Liikuntaryhmä Varkaudessa

Fit Varkaudessa järjestetään matalan kynnyksen lajikokeiluja osallistujien toiveet huomioiden. Viikottainen ryhmä toteutuu tiistaisin klo 16.30-17.30 alkaen taamikuussa ja kestäen huhtikuun puoliväliin. Maksiosallistujamäärä 15.

Tunnit ovat sisällöltään vaihtelevia, esimerkiksi crossia, soutua, ilmajoogaa. Tuntisisällöt muotoutuvat osallistujamäärän ja osallistujien toiveiden mukaan. Tunnit on tarkoitettu Savonian Varkauden kampuksen henkilöstölle ja opiskelijoille.

MISSÄ? Ole Fit Varkaus: Laivalinnankatu 19, 78200 Varkaus
MILLOIN?  Tiistaisin klo 16.30-17.30, 12 kertaa: 16.1., 23.1., 30.1., 6.2., (13.2. ei ohjausta, liikuntailtapäivä), 20.2., 27.2., (5.3. ei ohjausta, hiihtoloma), 12.3., 19.3., 26.3., (2.4. ei ohjausta, pääsiäistauko), 9.4., 16.4. 23.4., 30.4.


MITÄ MAKSAA? 

ILMOITTAUTUMINEN: ilmoittaudu mukaan lähettämällä sähköpostia tiitta.raatikainen@savonia.fi

Huomaathan, että ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautuneille lähetetään maksuohjeet sähköpostitse ennen tuntien alkua. 

Jäikö kysyttävää? Laita viestiä tiitta.raatikainen@savonia.fi


Liikuntaedut


CrossFit & Lifting Varkaus

CrossFit & Lifting Varkaus tarjoaa CrossFit – ja painonnostovalmennusta. Molemmat lajit haastavat kehoa monipuolisesti, kehität treeneissä voimaa, kestävyyttä, lajitaitoja sekä liikkuvuutta. Meillä liikkuu kaikenikäisiä ja -kuntoisia, ihan tavallisia ihmisiä. Mukaan treeneihin pääset peruskurssin kautta!

Yhteystiedot: https://crossfitvarkaus.fi

lotta@crossfitvarkaus.fi

Käsityökatu 34-36 B

Löydät meidät myös Instagramista, Facebookista ja TikTokista!

ETU 1 – OPISKELIJOILLE

ETU 2 – HENKILÖSTÖLLE


Fit Varkaus

MITÄ? Ole.Fit Varkaus on monipuolinen kuntokeskus, jossa on tarjolla laadukas kuntosali, valmennuspalvelut ja moderni kattaus ohjattuja tunteja.

Jäsenyys on voimassa toistaiseksi kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Lisäksi voit liikkua Ole.Fitillä 10 kerran sarjakortilla, viikkopassilla tai kertakäynneillä.

Savonian etuhintaiset jäsenyydet saatavissa asiakaspalvelusta paikan päältä. Opiskelijoilla tulee olla kortissa lukuvuositarra (syksy 2024 tai lukuvuosi 2024-2025) tai koululta saatu voimassa oleva opiskelutodistus. Henkilökunnalla todisteena toimii Savonian henkilöstökortti.

ETU 1 – OPISKELIJOILLE

ETU 2 – HENKILÖSTÖLLE

MISSÄ? Ole.Fit Varkaus, Laivalinnankatu 19, 78200 Varkaus

LISÄTIEDOT? Asiakaspalvelu: varkaus@ole.fit, kotisivut: www.ole.fit/varkaus


Uimahalli Ilopisara

MITÄ? Uimaan ja kuntosalille Ilopisaraan Savonian yrityskortilla! Voit lunastaa yrityskortin Ilopisaran kassalta, muista esittää henkilöstö- tai opiskelijakorttisi. Kortille voit ladata käyntejä uimaan ja kuntosalille alla olevin hinnoin. Yrityskortin panttimaksu on 3 €, joka palautetaan, kun kunnossa oleva kortti palautetaan kassalle käytön loputtua.

ETU 1 – Kertakäynnit alennuksella: henkilöstö 6 €/kerta, opiskelijat 3,5 €/kerta

ETU 2 – Kuukausikortti Ilopisaran kuntosalille tai uimahalliin: henkilöstö 50 €/kk, opiskelijat 39 €/kk

MISSÄ? Ahlströminkatu 11, 78250 Varkaus

LISÄTIEDOT? Varkauden liikuntapaikat


Varkauden liikuntatalo

Varkauden liikuntatalolla pääset pelaamaan kavereiden kanssa etuhintaan. Lisäksi liikuntatalo tarjoaa myös edullisen mahdollisuuden kuntosaliharrastamiseen. 

ETU 1 – Pöytätenniskentän varaus vain 7 €/h, varaukset suoraan liikuntatalolta hallimestareilta puhelimitse

ETU 2 – Sulkapallokentän varaus vain 10 €/h, varaukset suoraan liikuntatalolta hallimestareilta puhelimitse

ETU 3 – Kuntosalikortti (35 vrk) liikuntatalon kuntosalille vain 30 €

ETU OPISKELIJOILLE: Opiskelijoiden pöytätennisvuorot ja sulkapallovuorot maksavat Savonian opiskelijoille vain 3 € päivisin ennen klo 16!

MISSÄ? Varkauden liikuntatalo, Järvelänkatu 12, 78210 Varkaus

LISÄTIEDOT? Kotisivut