Kirjaudu:


Haluatko sykettä elämään?

Rekisteröidy tästä!

Varkaus – Liikuntaedut


Varkauden liikuntaedut – LUKUVUOSI 2017-2018


Lukuvuoden 17-18 edut päivitetään tälle sivulle sitä mukaa, kun niitä vahvistuu!


Varkauden omat SYKETTÄ-palvelut tarjoavat erilaisia etuuksia Varkauden eri liikuntayrittäjien paikoissa Savonian opiskelija- ja henkilöstökortilla.

Nämä palvelut ovat tarjolla vain Savonia-ammattikorkeakoulun opiskelijoille ja henkilöstölle. Jokaisen etuuden yhteydessä on mainittu kyseisen palvelun hinta Savonian opiskelija- tai henkilöstökortilla.

Opiskelija: Huomaathan, että edut saadaksesi sinulla tulee olla joko lukuvuositarrallinen opiskelijakortti tai todistus opiskeluoikeudesta!

Tervetuloa liikkumaan edullisesti!

Paula Ruokonen, korkeakoululiikunnan suunnittelija
paula.ruokonen@savonia.fi
044 785 5087

https://www.facebook.com/sykettavarkaus

PS. Savonialaisena olet myös oikeutettu hyödyntämään kaikkia SYKETTÄ-liikuntapalveluja Kuopiossa, Joensuussa ja Savonlinnassa edullisten SYKETTÄ-maksujen puitteissa! Pääset tutustumaan kaikkiin SYKETTÄ-palveluihin täältä: www.sykettä.fi 


Kevään liikuntailtapäivää vietetään 13.2.! Lue ohjelma täältä!


Ryhmäliikunta ja kuntosalit


Bodium Varkaus (ent. DBC-klinikka)


MITÄ? Bodium Varkaudesta saat Savonian opiskelija- tai henkilöstökorttia näyttämällä alennusta kuntosalin käytöstä sekä fysioterapiasta. (ks. kuva yllä!)

MISSÄ? Bodium Varkaus, kauppakeskus Forumin 2. krs., Pirnankatu 4


Kunnonsali Varkaus


MITÄ? Tervetuloa Kunnonsalille ryhmäliikuntaan ja kuntosalille! Kunnonsalilta saat monipuolisesti myös erilaisia yksilöohjaus- ja kehonhuoltopalveluita. Jos ryhmäliikunta kiinnostaa, pääset tästä suoraan aikatauluun!

ETU 1 – Ensiliittyjän etu: 4 kk jäsenyys 34 €/kk (norm. 40 €/kk)! Tämän jälkeen Savonia-hintasi on 49 €/kk, kun sinulla on esittää Savonian opiskelija- tai henkilöstökortti. (Norm. 60 €/kk)

ETU 2 – 10x-kortti vain 60 €!

MISSÄ? Ahlströminkatu 23, 78250 Varkaus 

LISÄTIEDOT? Kunnonsalin kotisivut, puh (017) 552 3322, vastaanotto@kunnonsali.fi


LadyLine Varkaus


MITÄ? LadyLine Varkaudella pääset nauttimaan kuntosalin lisäksi todella laajasta valikoimasta muun muassa suosittuja Les Mills -tunteja! Vain naisille.

ETU 1 – Alennus kaikista sopimustyypeistä opiskelijoille 4,5 € ja henkilöstölle 3,5 € kuukaudessa. Lisäksi lukuvuoden aikana 1.8.17-31.5.18 kuukausimaksusta vähennetään vielä 6 € lisää, eli etusi 10,5 €/kk (opiskelijat) tai 9,5 €/kk (henkilöstö)!

ETU 2 – Aloitusmaksu vain 15 €!

MISSÄ? LadyLine Varkaus, Laivalinnankatu 19, 78200 Varkaus

LISÄTIEDOT? LadyLine Varkauden kotisivut


Uimahalli Ilopisara


MITÄ? Uimaan ja kuntosalille Ilopisaraan Savonian yrityskortilla! Voit lunastaa yrityskortin Ilopisaran kassalta, muista esittää henkilöstö- tai opiskelijakorttisi. Kortille voit ladata käyntejä uimaan ja kuntosalille alla olevin hinnoin. Yrityskortin panttimaksu on 3 €, joka palautetaan, kun kunnossa oleva kortti palautetaan kassalle käytön loputtua.

ETU 1 – Kertakäynnit euron alennuksella: henkilöstö 6 €/kerta, opiskelijat 3,5 €/kerta. Etu voimassa toukokuun 2018 loppuun saakka.

ETU 2 – Kuukausikortti Ilopisaran kuntosalille tai uimahalliin: henkilöstö 50 €/kk, opiskelijat 39 €/kk. Etu voimassa toukokuun 2018 loppuun saakka.

MISSÄ? Ahlströminkatu 11, 78250 Varkaus

LISÄTIEDOT? Ilopisaran kotisivut


Muut tunnit, kurssit ja lajikokeilut


Waio ry:n jäävuoro Kämärin harjoitushallissa tiistaisin 20:45-22:15


 WAIO järjestää Savonia-ammattikorkeakoulun kanssa yhteistyössä liikuntamahdollisuuksia koulun opiskelijoille. Yleiset liikuntavuorot järjestetään viikottain ja muutoksista niihin liittyen infotaan sähköpostin kautta.

Jäävuoro Kämärin harjoitushallissa tiistaisin 20:45-22:15
Jäävuorolla kaukalo on vapaassa käytössä, mutta lisäksi pyritään saamaan pienet pipolätkäpelit aikaiseksi.