Kirjaudu:


Valitse kaupunki

SYKETTÄ Kuopio

Rekisteröidy tästä!

Varkaus – Liikuntaedut


LUKUVUOSI 2023-2024

Varkauden omat SYKETTÄ-palvelut tarjoavat erilaisia etuuksia Varkauden eri liikuntayrittäjien paikoissa Savonian opiskelija- ja henkilöstökortilla.

Nämä palvelut ovat tarjolla vain Savonia-ammattikorkeakoulun opiskelijoille ja henkilöstölle. Jokaisen etuuden yhteydessä on mainittu kyseisen palvelun hinta Savonian opiskelija- tai henkilöstökortilla.

Opiskelija: Huomaathan, että edut saadaksesi sinulla tulee olla joko lukuvuositarrallinen opiskelijakortti tai todistus opiskeluoikeudesta!

Tervetuloa liikkumaan edullisesti!

Tiitta Paajanen, korkeakoululiikunnan suunnittelija
tiitta.paajanen@savonia.fi
044 785 5087
https://www.facebook.com/sykettavarkaus

PS. Savonialaisena olet myös oikeutettu hyödyntämään kaikkia SYKETTÄ-liikuntapalveluja Kuopiossa ja Joensuussa edullisten SYKETTÄ-maksujen puitteissa! Pääset tutustumaan kaikkiin SYKETTÄ-palveluihin täältä: www.sykettä.fi 

Kaikki edut ovat voimassa 1.8.2023-31.7.2024, ellei toisin mainita!


Ajankohtaista

Savonian opiskelijoiden ja henkilöstön yhteistä liikuntailtapäivää vietetään keskiviikkona 4.10.2023 klo 12-16 välisenä aikana. Yhteistyökumppanimme tarjoavat tälläkin kertaa monenlaisia liikuntaelämyksiä teille. Muistathan, että sinulla on mahdollisuus liikkua muutoinkin etuhintaan yhteistyökumppaneidemme kanssa. 

Liikuntailtapäivä on hyvä mahdollisuus lähteä porukalla nauttimaan syksyisestä säästä ja luonnosta! Kerää siis opiskelu- tai työporukka kasaan ja lähde yhdessä virkistymään. Tutustu ohjelmaan TÄÄLTÄ.

Lähdetään porukalla liikkumaan ja rentoutumaan!

HUOM! Olet oikeutettu osallistumaan myös Kuopion tai Iisalmen ohjelmaan, jos ne sopivat logistisesti paremmin. Löydät Kuopion ohjelman TÄÄLTÄ ja Iisalmen ohjelman TÄÄLTÄ.


Kurssit ja lajikokeilut

Viikottainen liikuntaryhmä – Fit Varkaus,

Fit Varkaudessa järjestetään matalan kynnyksen lajikokeiluja osallistujien toiveet huomioiden. Viikottainen ryhmä toteutuu tiistaisin klo 16.30-17.30 alkaen syyskuussa ja kestäen marraskuun lopulle-joulukuun alkuun: tarkemmat päivämäärät varmistuvat myöhemmin. Maksiosallistujamäärä 15.

Tunnit ovat sisällöltään vaihtelevia, esimerkiksi crossia, soutua, ilmajoogaa. Tuntisisällöt muotoutuvat osallistujamäärän ja osallistujien toiveiden mukaan. Tunnit on tarkoitettu Savonian Varkauden kampuksen henkilöstölle ja opiskelijoille.

MISSÄ? Ole Fit Varkaus: Laivalinnankatu 19, 78200 Varkaus
MILLOIN? Tiistaisin klo 16.30-17.30, päivämäärät: 
MITÄ MAKSAA? (2€/kerta)

ILMOITTAUTUMINEN: ilmoittaudu mukaan lähettämällä saähköpostia tiitta.paajanen@savonia.fi

Huomaathan, että ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautuneille lähetetään maksuohjeet sähköpostitse ennen tuntien alkua. 

Jäikö kysyttävää? Laita viestiä tiitta.paajanen@savonia.fi


Liikuntaedut


Energy Fitness Club

Energy Fitness Club on monipuolinen ja moderni kuntokeskus Varkauden keskustassa.

Tavoitteellisuus, innostavuus ja kannustavuus kuvastavat hyvin kuntosaliamme. Meillä itse kukin treenaa omien tavoitteiden puolesta ja tarvittaessa kaveria autetaan.

Kuntokeskuksemme on avara, valoisa ja ilmastoitu ja luokassaan iso sali, tilaa on tasan 700m². Kaikki kuntosalilaitteet ovat uusia ja laitevalikoima on monipuolinen. Meiltä löytyy lisäksi myös laaja vapaapainoalue.

Salimme on jäsenille avoinna 24 tuntia vuorokaudessa eikä salin jäsenyys edellytä sitoutumispakkoa. Asiantuntevat personal trainerimme ovat apunasi treenaamisessa, olitpa sitten aloittelija tai jo kokeneempi treenaaja ja kaipaat treeniisi ohjausta tai lisää haastetta.

Salillamme on hyvä ilmapiiri ja meillä olet omannäköisessäsi seurassa.

ETU 1 opiskelijoille – Kuukausikortti 38,90€

ETU 2 opiskelijoille- 10 x kortti 72€


Fit Varkaus

MITÄ? Fit Varkaus on kuntokeskus, jossa on tarjolla kuntosali- ja ryhmäliikuntapalveluja. Sopimuksissa ei ole aloitusmaksuja eikä sitoutumisaikoja.

Fit Varkaus on moderni 1100 m2 kuntokeskus, josta löydät uuden ja laadukkaasti varustellun kuntosalin, crosstraining-alueen, yksilö-, pienryhmä- ja ravintovalmennuspalvelut, kattavat ohjatut ryhmäliikuntatunnit ja maailmanluokan virtuaalitunnit, SKILLROW-soutustudion, sisäpyöräilystudion, kehon ja mielen tunteihin erikoistuneen yogastudion sekä hieronta-, fysioterapia- ja osteopatiapalveluita tarjoavan wellness-hoitolan. 

Jäsenyys on voimassa toistaiseksi kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Lisäksi voit liikkua Fitillä 10 kerran sarjakortilla tai kertakäynneillä.

Opiskelijoilla tulee olla kortissa lukuvuositarra (syksy 2023 tai lukuvuosi 2023-2024) tai koululta saatu voimassa oleva opiskelutodistus. Henkilökunnalla todisteena toimii Savonian henkilöstökortti.

HUOM! Hinnat päivittyvät uusiin 1.8.2023 alkaen, uudet hinnat sulkeissa vanhan hinnan perässä

ETU 1 – OPISKELIJOILLE

ETU 2 – HENKILÖSTÖLLE

MISSÄ? Fit Varkaus, Laivalinnankatu 19, 78200 Varkaus

LISÄTIEDOT? Asiakaspalvelu: varkaus@ole.fit, kotisivut: www.ole.fit/varkaus


Uimahalli Ilopisara

MITÄ? Uimaan ja kuntosalille Ilopisaraan Savonian yrityskortilla! Voit lunastaa yrityskortin Ilopisaran kassalta, muista esittää henkilöstö- tai opiskelijakorttisi. Kortille voit ladata käyntejä uimaan ja kuntosalille alla olevin hinnoin. Yrityskortin panttimaksu on 3 €, joka palautetaan, kun kunnossa oleva kortti palautetaan kassalle käytön loputtua.

ETU 1 – Kertakäynnit alennuksella: henkilöstö 6 €/kerta, opiskelijat 3,5 €/kerta

ETU 2 – Kuukausikortti Ilopisaran kuntosalille tai uimahalliin: henkilöstö 50 €/kk, opiskelijat 39 €/kk

MISSÄ? Ahlströminkatu 11, 78250 Varkaus

LISÄTIEDOT? Ilopisaran kotisivut


Varkauden liikuntatalo

Varkauden liikuntatalolla pääset pelaamaan kavereiden kanssa etuhintaan. Lisäksi liikuntatalo tarjoaa myös edullisen mahdollisuuden kuntosaliharrastamiseen. 

ETU 1 – Pöytätenniskentän varaus vain 7 €/h, varaukset suoraan liikuntatalolta hallimestareilta puhelimitse

ETU 2 – Sulkapallokentän varaus vain 10 €/h, varaukset suoraan liikuntatalolta hallimestareilta puhelimitse

ETU 3 – Kuntosalikortti (35 vrk) liikuntatalon kuntosalille vain 30 €

ETU OPISKELIJOILLE: Opiskelijoiden pöytätennisvuorot ja sulkapallovuorot maksavat Savonian opiskelijoille vain 3 € päivisin ennen klo 16!

MISSÄ? Varkauden liikuntatalo, Järvelänkatu 12, 78210 Varkaus

LISÄTIEDOT? Kotisivut