Kirjaudu:


Valitse kaupunki

Haluatko sykettä elämään?

Rekisteröidy tästä!

Varkaus – Liikuntaedut


LUKUVUOSI 2021-2022

Varkauden omat SYKETTÄ-palvelut tarjoavat erilaisia etuuksia Varkauden eri liikuntayrittäjien paikoissa Savonian opiskelija- ja henkilöstökortilla.

Nämä palvelut ovat tarjolla vain Savonia-ammattikorkeakoulun opiskelijoille ja henkilöstölle. Jokaisen etuuden yhteydessä on mainittu kyseisen palvelun hinta Savonian opiskelija- tai henkilöstökortilla.

Opiskelija: Huomaathan, että edut saadaksesi sinulla tulee olla joko lukuvuositarrallinen opiskelijakortti tai todistus opiskeluoikeudesta!

Tervetuloa liikkumaan edullisesti!

Paula Ruokonen, korkeakoululiikunnan suunnittelija
paula.ruokonen@savonia.fi
044 785 5087
https://www.facebook.com/sykettavarkaus

PS. Savonialaisena olet myös oikeutettu hyödyntämään kaikkia SYKETTÄ-liikuntapalveluja Kuopiossa ja Joensuussa edullisten SYKETTÄ-maksujen puitteissa! Pääset tutustumaan kaikkiin SYKETTÄ-palveluihin täältä: www.sykettä.fi 

Kaikki edut ovat voimassa 1.8.2021-31.7.2022, ellei toisin mainita!


Pelivuoro Varkauden liikuntatalolla

Varkauden liikuntatalolla on Varkauden kampuksen oma pelivuoro joka keskiviikko klo 16-17. Kevään -22 viimeinen vuoro on 27.4. Liikuntatalolta löytyy pelivälineitä lainaan ja vuorojen sisältö määräytyy osallistujien mielenkiinnon mukaan. Tervetuloa pelailemaan rennossa hengessä niin opiskelijat kuin henkilöstö! Vuorovastaava on Aliisa Järvi.


Online-treenit

FasciaMethod alkaen ke 20.4. klo 8.30

FasciaMethod on suomalaisten fysioterapeuttien kehittämä kehonhuoltomenetelmä. FasciaMethod-konseptissa yhdistyvät myofaskiaalinen liikkuvuusharjoittelu, dynaaminen täsmävenyttely kireille lihaksille, liikehallintaharjoittelu ja faskiakäsittely pallolla. Näkökulma on kuntouttava sisältäen harjoitteita yleisimpiin tuki- ja liikuntaelinoireisiin. FasciaMethod soveltuu kaikille, jotka haluavat parantaa suorituskykyään tehokkaasti ja edistää hyvinvointiaan.

*Kenelle: Iisalmen ja Varkauden savonialaiset
*Aika ja paikka: Keskiviikkoisin klo 8.30-9.15 Zoomissa. Kaikki tunnit pidetään samassa linkissä, joka lähetetään ennen ensimmäistä tuntia. Tunteja pidetään kuusi kertaa (20.4.-25.5.)
*Online-tunneille osallistuminen ilmaista
*Ilmoittautuminen: Tällä lomakkeella, käytäthän savonia-sähköpostiosoitettasi
*Tunnit pitää fysioterapeutti Taru Kautto

M-circuit alkaen to 17.3. klo 18.30

Uutuus! M-Circuit on liikkuvuuskuntopiiri, joka herättää dynaamiset lihasreseptorit toimimaan aktiivisen kehonpainoharjoitteluun perustuvan lihastyön ja jatkuvan liikkeen kautta. Säännöllinen harjoittelu vahvistaa lihaksia, kehittää tasapainoa ja tehostaa motorista kontrollia.
M-Circuit eli Mobility Circuit on tunti, jossa hiki virtaa ja harjoitat kehoasi monipuolisesti aktiivisten liikkuvuusharjoitusten avulla.

*Kenelle: Iisalmen ja Varkauden savonialaiset
*Aika ja paikka: Torstaisin klo 18.30-19.15 Zoomissa, linkki lähetetään ilmoittautuneille aina ennen kutakin tuntia. Tunteja pidetään viisi kertaa (17.3.-14.4.)
*Online-tunneille osallistuminen ilmaista
*Ilmoittautuminen: Tällä lomakkeella, käytäthän savonia-sähköpostiosoitettasi
*Tunnit pitää Fit Varkauden ohjaaja


Liikuntaedut


Energy Fitness club

MITÄ? Energy Fitness clubilla saat käyttöösi kuntosalin ihan Varkauden ytimessä 24/7!

ETU 1 – Kuukausikortti vain 33,90 €/kk

ETU 2 – Kymppikortti vain 69 €!

MISSÄ? Energy Fitness Club, Pirnankatu 4, 78200 Varkaus. Kuntosali on liikekeskus Forumin alakerrassa, käynti Relanderinkadun puolelta.

LISÄTIEDOT? Kurkkaa kotisivut täältä!


Fit Varkaus

MITÄ? Fit Varkaus on kuntokeskus, jossa on tarjolla kuntosali- ja ryhmäliikuntapalveluja. Sopimuksissa ei ole aloitusmaksuja eikä sitoutumisaikoja.

Fit Varkaus on moderni 1100 m2 kuntokeskus, josta löydät uuden ja laadukkaasti varustellun kuntosalin, crosstraining-alueen, yksilö-, pienryhmä- ja ravintovalmennuspalvelut, kattavat ohjatut ryhmäliikuntatunnit ja maailmanluokan virtuaalitunnit, SKILLROW-soutustudion, sisäpyöräilystudion, kehon ja mielen tunteihin erikoistuneen yogastudion sekä hieronta-, fysioterapia- ja osteopatiapalveluita tarjoavan wellness-hoitolan. 

Jäsenyys on voimassa toistaiseksi kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Lisäksi voit liikkua Fitillä 10 kerran sarjakortilla tai kertakäynneillä.

ETU 1 – OPISKELIJOILLE

ETU 2 – HENKILÖSTÖLLE

MISSÄ? Fit Varkaus, Laivalinnankatu 19, 78200 Varkaus

LISÄTIEDOT? Asiakaspalvelu: varkaus@ole.fit, kotisivut: www.ole.fit/varkaus


Uimahalli Ilopisara

MITÄ? Uimaan ja kuntosalille Ilopisaraan Savonian yrityskortilla! Voit lunastaa yrityskortin Ilopisaran kassalta, muista esittää henkilöstö- tai opiskelijakorttisi. Kortille voit ladata käyntejä uimaan ja kuntosalille alla olevin hinnoin. Yrityskortin panttimaksu on 3 €, joka palautetaan, kun kunnossa oleva kortti palautetaan kassalle käytön loputtua.

ETU 1 – Kertakäynnit alennuksella: henkilöstö 6 €/kerta, opiskelijat 3,5 €/kerta

ETU 2 – Kuukausikortti Ilopisaran kuntosalille tai uimahalliin: henkilöstö 50 €/kk, opiskelijat 39 €/kk

MISSÄ? Ahlströminkatu 11, 78250 Varkaus

LISÄTIEDOT? Ilopisaran kotisivut


Varkauden liikuntatalo

Varkauden liikuntatalolla pääset pelaamaan kavereiden kanssa etuhintaan. Lisäksi liikuntatalo tarjoaa myös edullisen mahdollisuuden kuntosaliharrastamiseen. 

ETU 1 – Pöytätenniskentän varaus vain 7 €/h, varaukset suoraan liikuntatalolta hallimestareilta puhelimitse

ETU 2 – Sulkapallokentän varaus vain 10 €/h, varaukset suoraan liikuntatalolta hallimestareilta puhelimitse

ETU 3 – Kuntosalikortti (35 vrk) liikuntatalon kuntosalille vain 30 €

UUSI ETU OPISKELIJOILLE: Opiskelijoiden pöytätennisvuorot ja sulkapallovuorot maksavat Savonian opiskelijoille vain 3 € päivisin ennen klo 16!

MISSÄ? Varkauden liikuntatalo, Järvelänkatu 12, 78210 Varkaus

LISÄTIEDOT? Kotisivut


Muut tunnit, kurssit ja lajikokeilut