Kirjaudu:


Valitse kaupunki

SYKETTÄ Kuopio

Rekisteröidy tästä!

Liikuntatapahtuma

IISALMI: Jooga



Tiedot

Paikka
Ajankohta 19.2.2015 klo 16:30 - 17:30
Tyyppi
Vastaava Marjo Lipponen
Osallistujia 5 / 30
Lisätietoja Hathatjoogan perustuva tunti, joka kehittää samanaikaisesti sekä voimaa ja notkeutta että tasapainoa ja kestävyyttä. Tunti venyttää ja aukaisee koko kehon, energisoi, rauhoittaa ja rentouttaa.

Tunti sopii jokaiselle eikä kokemusta joogasta tarvita. Joogaa harrastaville tunti tarjoaa kuitenkin uusia haasteita ja kokemuksia. Liikkeistä ohjeistetaan tarvittaessa kevyemmät ja haastavammat variaatiot.

Tunnin aikana mieli hiljentyy ja rauhoittuu. Tarjolla on vaihtelevia osuuksia ja rytmejä; dynaamisempia, hengityksen mukaan liikkuvia sarjoja sekä hitaampia, pidempikestoisia asanoissa viipymisiä. Aurinkotervehdystä, tasapainoa kehittäviä asanoita, jalkojen, käsien, vatsan voimaa ja notkeutta sekä pitkiä makeita venytyksiä kuten myös hengitysharjoituksia ja meditaatiota.

Joogaohjaajana toimii Marjo Lipponen. Hän on käynyt joogaohjaajakoulutuksen Intiassa ja ohjannut siellä lähes vuoden joogaa.

Tule tunnille mukavissa joustavissa vaatteissa. Ota mukaasi SYKETTÄ-tarralla varustettu henkilöstö- tai opiskelijakortti sekä halutessasi oma jumppa-alusta.

Ilmoittautuminen


Tapahtumaan voivat osallistua
Osallistumiseen oikeuttavat liikuntatarrat
Tapahtumaan ilmoittautumisen voi perua viimeistään 2 tuntia ennen tapahtumaa.




Et voi ilmoittautua, koska et ole kirjautunut sisään!