Kirjaudu:


Valitse kaupunki

SYKETTÄ Kuopio

Rekisteröidy tästä!

Liikuntatapahtuma

PERUTTU: TANSSIN TEEMAPÄIVÄ



Tiedot

Paikka KRV Kauppakatu (Kauppakatu 40-42, 70110 Kuopio)
Ajankohta 21.3.2015 klo 10:00 - 14:00
Tyyppi Lajikokeilu
Vastaava Inka-leea Hakkarainen
Lisätietoja PERUTTU: TANSSIN TEEMAPÄIVÄ 21.3. VÄHÄISEN OSANOTON VUOKSI.
----------
Tervetuloa tanssin teemapäivään lauantaina 21.3.!
Ideana on tutustua 4 tanssilajiin 4 tunnin aikana innostavan opetuksen ja miellyttävän ilmapiirin siivittämänä. Ohjaajina toimivat taitavat ja kannustavat Tiina Lähdekorpi sekä Inka Hakkarainen.

Tunneilla on avoin taso, mukaan voi tulla vasta-alkajat tai jo harrastaneet. Jokaiselle löytyy mielekästä tekemistä! Osallistumisen kynnys on hyvin matalalla, tervetuloa rohkeasti mukaan!

HUOM! Yhdellä ilmoittautumisella ilmoittaudut mukaan KOKO PÄIVÄÄN. Maksu 15 euroa /henkilö /koko päivän tanssit. Lasku lähetetään osallistujille.
Katsomme ilmoittautumistilanteen TORSTAINA 19.3. klo 12:00. Mikäli tapahtumaan ilmoittautuneita on 8 tai enemmän, päivä järjestetään.

Päivän aikataulu lauantaina 21.3. :

10:00-10:45 Baletti (Tiina)
Balettitunnilla pääset kokeilemaan eleganttia tanssia. Tunnilla käydään läpi jalkojen ja käsien asennot, opetellaan liikkeitä tangon vieressä ja päästään tanssin tunnelmaan keskilattialla. Huom! Ota sukat mukaan.

11:00-11:45 Jazztanssi (Tiina)
Jazztunnilla tutustutaan menevään ja rytmiseen tanssimiseen. Tunti sisältää lämmittelysarjan, tilan poikki liikkuvia harjoitteita ja energisen loppusarjan. Tunnin voi tehdä paljain jaloin tai jazztossuilla.

12:00-12:45 Nykytanssi (Inka)
tunnilla tutustutaan tanssiin pehmeällä ja soljuvalla otteella. Tekniset tanssisarjat sisältävät sekä lattiatasossa että jalkojen päällä tehtäviä liikkeitä. Myös pieniä, ohjattuja improvisaatiotehtäviä kokeillaan. Varaa mukaan pitkähihaiset ja -lahkeiset vaatteet ja sukat.

13:00-13:45 Repertuaaritunti (Inka)
Repertuaaritunnilla keskitytään pidemmän tanssipätkän opetteluun ja tanssimiseen, ilmaisun löytämiseen ja yhdessä tekemiseen. Koreografia nivoo aiempia tuntisisältöjä tanssiteokselliseen muotoon.

Ilmoittautuminen


Tapahtumaan voivat osallistua
Osallistumiseen oikeuttavat liikuntatarrat
Tapahtumaan ilmoittautumisen voi perua viimeistään 2 tuntia ennen tapahtumaa.