Kirjaudu:


Valitse kaupunki

SYKETTÄ Kuopio

Rekisteröidy tästä!

Dream Teamin Inari rentoutuu lautapelien parissa – Kutsu kaverit koolle ja testatkaa yhdessä parhaat pelit!

Kirjoitettu: 9.11.2017 14:18


Rentoutumista lautapelien äärellä


Miten sinä rentoudut? Löytyykö sinulta jokin takuuvarma keino, mikä toimii aina vai pitääkö oikeaa metodia vaihtaa fiiliksen mukaan? Itselläni tapoja rentoutumiseen löytyy monia. Ja uusia putkahtaa jatkuvasti lisää. Se mikä toimii nyt ei välttämättä toimi enää kuukauden päästä. Rentoutuminen on itselleni tullut viime vuosien aikana erittäin tärkeäksi jutuksi, vaikka nuorempana sitä tuli vähäteltyä. Koulun aikana eri projekteja on yleensä menossa useampi samaan aikaan ja kun yhtälöön lisätään työskentely koulun ohella, on päivät usein aika täysiä. Uskon, että monet opiskelijat voivat samaistua tähän tunteeseen.


Aivot narikkaan


Viime aikoina olen löytänyt uudelleen yhden rentoutumiskeinon. Nimittäin lautapelit! Lapsuudenajan hauskanpitometodi on myös aikuisena hyvä tapa rentoutua. Olipa valintasi sitten kiivas erä Uunoa, kanssapelaajien konkurssiin vienti Monopoly-pelissä, tietovisa Trivial Pursuitilla tai murhamysteerin ratkaisu Cluedo pelissä, hauskanpito on taattua. Jos olet yhtä kilpailuhenkinen kuin minä, (ja useat ystäväni) ei pelin aikana pysty keskittymään mihinkään muuhun kuin omien pelipäätösten tekemiseen ja muiden pelaajien tarkkailuun. Itselleni ainakin on tärkeää, että saan jotakin niin hauskaa tekemistä, että aivoilla ei ole aikaa ajatella koulujuttuja.


Mukavaa yhdessä ja erikseen


Loistavaa peliseuraa voi löytää myös omista kummilapsista, sisarusten pienokaisista tai voit vaikka lainata ystävän lasta pelikaveriksi. Nuoremman ikäpolven seura usein helpottaa peliin uppoutumista ja lapsista onkin hyvä ottaa mallia tässä asiassa. Itse ostan usein kummitytölleni lahjaksi pelejä, jotta meillä on kivaa yhteistä tekemistä ja pääsen myös itse testaamaan kaikkia kivoja uusia versioita vanhoista peleistä!

Yksinpelejä ei myöskään kannata tältä listalta unohtaa! Jos omistat ihan tavallisen pakan kortteja, pystyy niillä pelaamaan myös yksin monenlaisia pelejä, joilla rentouttaa omaa mieltään. Jos se tavallinen Silja Line -korttipakka 10 vuoden takaa kyllästyttää, niin tsekkaa netistä löytäisitkö sieltä joitakin hienompia uusia kortteja! Itse löysin viime kesänä Harry Potter pelikortit! Korteilla ilman sen kummempaa opettelua onnistuu esimerkiksi pasianssi tai pyramidi. Googlettamalla löytää myös helposti muutaman uuden pelin, jotka oppii hetkessä.

Nautinnollisia pelihetkiä!

-DT-Inari





Kommentoi